Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bluone - Food and Wine Tours in Italy

167 komentara
Bolonja, Italija
Više
Otvoreno
Radno vreme danas: 09.00 - 21.00

Bluone - Food and Wine Tours in Italy
Rezervacija nije dostupna na TripAdvisoru

Želite druge opcije koje možete odmah da rezervišite?
Komentari (167)
Filtriraj komentare
11 rezultata
Ocena putnika
11
0
0
0
0
Tip putnika
Doba godine
Jeziksrpski
Još jezika
Ocena putnika
11
0
0
0
0
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
FiltrirajСрпски
Ažuriranje liste...
110 od 11 komentara
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: 9. jun 2019.

Овај регион је познат као гастрономска колевка Италије, а ова тура није разочарала. Одржали су часове са куварима, руке на демонстрацијама са италијанским "мамама", опремом за израду пармезана и прављењем пршута из Парме. Валовити крајолик одузима дах, а поглед са двораца на планини је невероватан....Пријатељски, познаватељи, љубазни власници, Марцелло и Раффаелла, третирају вас као породицу и одмах вам пружају удобност. Благоваоница је прве класе и обично регионалних специјалитета. Не пропустите ову прилику.Više

Datum aktivnosti: jun 2019.
Komentar je napisan: 26. jul 2018. sa mobilne aplikacije

Дан заљубљених! Незаборавни дан са Марцеллоом у тренутку када смо срели њега и његовог возача. Остало у 14 сати. Попили смо поподне на храну / кување и винарску турнеју коју је организовао Марцелло и породица са мојим сестрама.  Улична станица била је у Педроовом винограду...који је дегустирао своје органско вино. Одличан домаћин и вино и пршут је био величанствен. срећемо се Мама Елена сазнати тајну кухања чувеног домаћег рагу. Научили смо да направимо тестенине и друга позната италијанска јела. На крају смо сви сели на вечеру на Алфону у Елени, на прекрасној фарми и дивном разговору. Кућа и поглед су били величанствени. Друго возач је био фантастичан. Високо препоручујемо свакоме ко размишља о вину и обиласку хране.Više

Datum aktivnosti: jul 2018.
Komentar je napisan: 25. jul 2018.

Мој муж, Билл и ја смо имали среће да прославимо 25 година постојања у региону Фурланије - Јулијске крајине, са увођењем новог програма турнеје Блуона. Какво дивно лијечење да бисте могли истражити подручје Италије које није на радару већине посетилаца! Као и обично, наши домаћини...су саставили распоред који је укључивао локалну историју, храну и вино, као и услуге водича / тумача, укључујући и врло познатог и пријатног возача ван возила. Неке дестинације укључивале су јединствене интересе као што су израда папира и калиграфија, мозаици, обални пут и, наравно, имали смо много интеракција са власницима винарија и ресторана, кухарима, произвођачима пршута и сл. И истинити репутацији овог региона за најбољег бијелог вино, уживали смо у широкој палети од винарија које смо посетили. Ако сте доживели друге Блуоне туре, овај ће вас одушевити као и код нас. А ако нисте, недостаје вам прави талијански доживљај који је организовао пар који је уложио пуно труда да би искуство путовања било јединствено и незаборавно. . . (укључујући помажући ми да се склоним иза Билла и вратим се куци неколико вина!)Više

Datum aktivnosti: maj 2018.
Komentar je napisan: 29. maj 2018.

Управо смо се вратили из Италије који су провели недељу дана у Болоњи на Блуоне хране / кувању и винарској турнеји коју су организовали Марцелло и Раффаелла Тори. Сваког дана било је ново кулинарско искуство у обиласку села Емилио и његових произвођача Пармигиано - Реггиана,...пармезног пршута и модиног "Традизионале" балзамичног сирћета. У осталим данима нас је било лијепо упознати са пољопривредницима, локалним винима и кухарима у селу Ромагна, укључујући демонстрације кухања и ручне часове који су припремали тјестенине и рагу. Разговори о вечерњим оброцима били су увек живи и информативни. До краја недеља, осећали смо да посјетимо дугогодишње пријатеље. Хвала Раффаелла и Марцелло за дивну недељу и посебну захвалност за изненађења прилагођена нашим интересима и за вријеме које сте провели одговорили на наша питања и дали препоруке које су наше време учиниле у Италији тако изузетним.Više

Datum aktivnosti: maj 2018.
Komentar je napisan: 20. maj 2018.

Управо сам се вратила од стране Блуоне-ове 6-дневне обуке за кување / храну у Емилии - Ромагни и била је заиста дивна. Организатори, Марцелло и Раффаелла Тори, развили су личне контакте са локалним људима који стварају италијанску храну и вина. Смештај се налази у боутикуе...хотелу у Болоњи у близини центра и дневним излети (у једрењу МБ!) У село Емилиа и Ромагна. Видео сам пармагански сир и пршут урађен у Парме и балзамични сирће у Модени. Остали дневни излети су били пољопривредници, винари и кувари на селу, са демонстрацијама за кување. У последњој ноћи сам научио да направим тестенине и болоњесе сос и друга италијанска јела у кућној кухињи Раффаелла Тори. Укупна А + прва стопа!Više

Datum aktivnosti: maj 2018.
Komentar je napisan: 21. mart 2018.

Радили смо с Марцелло и Раффаелла у протеклих неколико година и планирамо да радимо с њима и овог лета. Они су врло оријентисани и истовремено, шармантни, ангажовани и не бих радио са ником другом! Прошлог лета су договорили да наша студентска група направи тартуф -...ловну авантуру изван Сполета која је била врхунац путовања. Посјетили смо Бартоли Агритурисмо и имали невероватно угодан однос с Се или Бартолијем, који је невероватан човек који се бави традицијом која се већ годинама одвија у планинама изнад Сполета. Еммануел из Блуона је био сјајан, као и Кристина? који су преведени за нас. Од времена истраживања у шуми са Се или Бартоли и његовим псе, на једном ручку у животу на њиховој фарми. Ја бих се вратио тамо у срцу. Поред тога, завршили смо дан проводењем времена у Сполету, по препоруци Марцелла и био је магичан! Наши ученици су имали времена да шетају улицама Сполета. Ахххх. . . Пратимо оброк у одличном ресторану и онда се враћамо у наш аутобус са групама наших студената који пјевају на улицама. Такође, Марцелло и Раффаелла су нам помогли неколико дана пре него што смо организовали обилазак Модена. Вау! Такође, врхунци тог путовања. Посјета једном од премијера произвођача балзамичне сирће, уз прекрасну презентацију и дегустацију и посету фабрику сира где стварају прави пармигиано реггиано сир. Поред тога, имали смо још једно незаборавно време док је наша група направила тестенине "са мамама". Какво забавно, изазовно, незаборавно вече. И онда да једете тестеницу коју сте направили, седите напољу око столова усред фарме и винограда. Очигледно, не могу довољно рећи о Блуону и Марцеллу и Раффаели. Јесам ли рекао да су најбољи?Više

Datum aktivnosti: jul 2017.
Komentar je napisan: 15. februar 2018.

Био сам преплашен од стране Болоње пре него што сам срео Марцелло и Раффаелла од Блуона; кад сам их упознао, осећао сам се као да сам код куће. Имали смо два дана са Блуоном. Први са Марцелло истражује регионалне произвођаче хране који производе пармигиано реггиано...и просциутто ди парма. Марцелло и Раффаелла су успоставили дивне односе са произвођачима хране, туристичким водичима и власницима ресторана, што значи да добијате приступ најбољим производима и хранама широм региона. Други дан је кувао пуни италијански оброк у својој кућној кухињи са Раффаелла (док је Марцелло узео колеге да погледају различите фабрике луксузних аутомобила у региону). Раффаелла је била тако дивна која нас је певала у својој кухињи. Пажљиво је објаснила, показала и помогла нам да направимо диван оброк (антипасто, прими, сецонди и дулце!), Као и историју иза различитих јела. Њихов син Еммануел је такође био у прилици да демонстрира техничке елементе израде тестенина - то је породични посао. Тада смо сви сједили заједно и појели оно што смо направили, опрали с стаклом или три лијепа вина. Ово је био мој први пут у Италији и састао сам се са Марцелло и Раффаелла, али други у нашој групи су их упознали једном или више пута раније. Сада покушавам да решим кад могу да се вратим. Искуство које сте добили са Блуоне-ом ће учинити да се осећате као да сте упознали своју дугу изгубљену италијанску породицу и оставили сте жељан да сазнате више о Италији (а посебно храну и вину) и проводите више времена у својој компанији.Više

Datum aktivnosti: februar 2018.
Komentar je napisan: 7. februar 2018.

Да ли су девојке путовали у Болоњу и да је Блуоне поставио нашу руту. Обилазили смо винарије; видела како су направљени пармигиано сир и балзамика; јео невероватну домаћу храну и имао је дивно кување у кухињи Раффаелла. Они су се побринули за сваки детаљ. Најбољи...део путовања провео је време са Раффаелла & Марцелло јер су нас поздравили и учинили да се осећамо као породица. Не могу рећи довољно добрих ствари о нашем искуству.Više

Datum aktivnosti: januar 2018.
Komentar je napisan: 1. februar 2018.

Наша породица од пет дана имала је веома незабораван дан на тржишту, кувајући и једење са Раффаелла и Марцелло. Научили смо шта је италијанска храна тако посебна на тржишту, у кухињи и на столу за трпезарију стварног италијанског дома са великим наставницима који су се...осећали као породица. Ми високо препоручујемо Блуеоне!Više

Datum aktivnosti: decembar 2017.
Komentar je napisan: 21. novembar 2017.

Ово је била наша трећа турнеја са Блуоне-ом и није разочарала. Раније смо радили недељне излете, али овог пута смо направили тржиште и дан кувања у Болоњи. Сутрадан смо направили винарску турнеју, посјетили двије различите винарије. Као и код мојих претходних турнеја овог пута, све...је било савршено. Време проведено са Марцелло и Раффи проводи време са старим пријатељима. Ово је случај чак и ако сте их тек упознали. Имали смо пријатеље са нама и стварно сам их изградио и нису били најмање разочарани. Имали смо дивно време. Могу вам рећи једну ствар, опет ћемо их обилазити. Не могу да замислим да се неко не може лепо провести на неком од њихових путовања. Желим их све учинити!Više

Datum aktivnosti: novembar 2017.
Prikaži još komentara
Brzo saznajte odgovore od osoblja i prethodnih posetilaca objekta Bluone - Food and Wine Tours in Italy.
Napomena: Pitanje će biti postavljeno kao javno na stranici Pitanja i odgovori.
Pošalji
Smernice za postove