Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Food Valley Travel & Leisure

168 komentara
Parma, Italija
Više
Trenutno je zatvoreno
Radno vreme danas: 09.00 - 19.00

Food Valley Travel & Leisure
Rezervacija nije dostupna na TripAdvisoru

Želite druge opcije koje možete odmah da rezervišite?
Komentari (168)
Filtriraj komentare
8 rezultata
Ocena putnika
8
0
0
0
0
Tip putnika
Doba godine
Jeziksrpski
Još jezika
Ocena putnika
8
0
0
0
0
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
FiltrirajСрпски
Ažuriranje liste...
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: pre 6 dana

Учење кухања пармске хране са Паолом у њеном дому било је предивно искуство. Не могу рећи довољно позитивних ствари о томе. Научио сам да правим тјестенину, разваљам га машином за израду тјестенине и правим традиционалне Парме тортелли. Ово је за мене значило као моја велика...- нонна је била позната по домаћим равиолима. Научила сам како да направим аутентичну брускету (један од мојих омиљених!), Домаћу гиардиниеру и шармантан торту од шљива (цростата.) Иум! Највише је додељивало укусан оброк с Паолом и њеним супругом Марцом. Врло добро су говорили енглески (нажалост, не говорим италијански) што је омогућило угодан разговор током вечере. Били су тако љубазни и великодушни, посебно са својим временом. Било је то заиста обогаћујуће искуство и учинила сам своје време боравком у Италији, а нарочито у Парми, посебном. Топло бих препоручио. И ја морам напоменути да су Фоод Валлеи Травел били веома брзи и брзо реаговали путем е-поште и лако је плаћати путем интернета. Дакле, целокупно искуство је било сјајно.Više

Datum aktivnosti: avgust 2019.
Komentar je napisan: 12. maj 2019. sa mobilne aplikacije

Турнеју смо завршили у петак и још увијек дијелимо своја искуства и слике са нашим пријатељима код куће. Дан је почео рано, упознајући нашег дивног водича, Монику, како је планирано и полијетање до творнице сира Пармесан - Реггиано. Моница нас је задивила својим знањем о...свему што је сир. Још увијек смо у страхопоштовању према преради сира и мјесецима старења. Могли смо да пробамо и купимо сир, и друге ствари, из продавнице. Одатле смо се зауставили код дворца Торрецхиара за неколико слика и до фабрике пршута Цонти Парма. Поново смо били толико импресионирани Моникином страшћу у подјели приче о њеним локалним производима. Затим смо ручали у малом, чудном ресторану, Мулино ди Цаса Сфорза, гдје смо имали неке од најбољих равиола које смо имали од доласка у Италију прије 5 тједана. Моница је говорила о подручју, земљишту и микроклими која је подржавала производе већ тисућама година. . . . једноставно невероватно! Онда до фарме Медици Ермете, где нас је обишла Алессандра Медици. Узорили смо и купили најукуснији сирћет који сам икада имао. Препоручио бих ову турнеју у Парми или околини. Обавезно питајте за Монику. . . . нећете бити разочарани!Više

Datum aktivnosti: maj 2019.
foodvalley74, Front Office Manager objekta Food Valley Travel & Leisure, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 13. maj 2019.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 17. april 2019.

Резервисали су Низински обилазак кроз канцеларију у Парми да би добили обилазак - краве и све, у објекту Циаолатте пармезана, који је угостио Филиппо. Онда до Антице Цорте Паллавицина за обилазак породичне органске фарме, укључујући и њене црне свиње, и њеног кулатела (невјероватних сушених свиња,...створених у регији од времена ренесансе) сушења подрума. Узорак меса и сирева и вина на крају наше турнеје са Ђулијом (још један одличан, љубазан водич) био је обилан и укусан. Излет на тржни центар (Фиденза Виллаге) није се уклапао у традиционалну, регионалну понуду. Тог дана смо били „возачи“ од стране Гуида, нашег стрпљивог и пажљивог возача, који је био сретан да дозволи да се наш дан протеже више од сат времена након предвиђеног времена. Фантастична прилика да научите нешто о ова два предивна бизниса и дубоке традиције (и нове методе) које се користе у прављењу невероватних сирева и сушеног меса.Više

Datum aktivnosti: april 2019.
foodvalley74, Front Office Manager objekta Food Valley Travel & Leisure, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 8. maj 2019.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 25. septembar 2018.

Наш Водич, Грузија је био одличан. Била је изузетно упозната са регијом Парма Реггио, са процесима Сир и Хам. Ручак са њом је био одличан - лијеп ресторан. Заиста смо много научили. Тек када се дан није могао побољшати, турска балзамичка сирка је била сјајна!

Datum aktivnosti: septembar 2018.
Komentar je napisan: 25. avgust 2018.

Заиста смо уживали. Као што кажу друге критике. Возач је био добар и брз, без разговора. Елена је заиста била одличан водич! ! Била је знана и лепа. Истина је да не добијете узорак пршута из фабрике, али одмах након што вас одведу на ручак,...где је пуно.Više

Datum aktivnosti: avgust 2018.
Komentar je napisan: 30. jun 2018.

Ово је наш четврти пут коришћењем Фоод Валлеи Травел-а како би нам помогли на путовању на коме смо купцима да покажемо фабрику и околину за Бертаззони, једног од наших најважнијих произвођача. Организовали су хотеле, ресторане, пешачке туре, обилазак фабрике Масерати и све путовање између. Пут...траје недељу дана. За четири године они никада нису промашили знак на све што су нам поставили. Успут, Андреа текстује да провери како су ствари нестале. Дају им 10 од 10 и искрено, није тако лако угодити!Više

Datum aktivnosti: jun 2018.
ANDREA A, Proprietario objekta Food Valley Travel & Leisure, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 1. jul 2018.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 27. jun 2018.

За изговаране хранилице као што сам ја, турнеју фабрике које производе истински пармезан Реггиано и Пршутуто ди Парма, управо је супротно од "не желите да видите како се кобасица прави." Гледајући из прве руке како се Пармезан прави од почетка до завршавајући, као и посматрајући...стручњаке у породичном власништву (и жене у власништву и управљању) биљкама пршутова, њихова магија је забавна и просветљујућа ако је један одушевљен храном. Врхунац је посета малом породичном произвођачу оригиналне, старијег Ацето Балсамицо Традизионале у Реггио Емилиа, а то је добар дан! Наш водич, Моница, бивши наставник школе и дугогодишњи становник, био је упознат и информисан, а да не помињемо љубазно и страствено о томе шта ради. Наша страна - пут до локалног агритуризма за раскошан ручак био је савршен лук којим би се везали наши искуства у Парми. Ако имате срећу да посетите Парму, позовите људе на Фоод Валлеи Гоурмет Тоурс и затражите од Монике да буде ваш водич. Биће вам драго што сте учинили!Više

Datum aktivnosti: jun 2018.
Komentar je napisan: 23. april 2018.

Имали смо стварно фантастичан дан на гурманској турнеји у долини парме хране. све о томе било је страшно. упознали смо наш водич, Монику, у ресторану који је био лако наћи, одмах уз аутопут. била је хитна, и што је најважније, она је била одличан водећи...возач: пратили смо је у нашем аутомобилу на три различите локације, и сваки пут је била сигурна да смо били уз њу дуж пута (било је више кружних раскрсница и тако, тако да смо могли лако се одвајају). Прва станица је била млекара где су направили пармезан сир. Моника је била дубоко упозната са свим аспектима производног процеса, и јасно је знала раднике, јер их је све поздравила по имену. поред објашњавања сваког корака у процесу, одговорила је и на сва наша питања без прескакања удараца. . . знала је све о свему. :) Гледао сам како је процес био стварно добар, а онда су видјели старије собе, где је старих 5000 точкова сира било старије, било је још хладније! ! ! били смо чаробни. коначно, на крају, морали смо да пробамо три различита доба сира, што је било дивно. завршили смо куповину сира од 36 месеци који је коштао део онога што смо платили за то у државама. следећи је био обилазак фабрике парме шунке. опет Моника је знала о том процесу била невероватна и она је била у могућности да се креће по фабрици по вољи, с обзиром на њен однос са власницима, како би она могла показати ствари које ми иначе не би видели. још једном, врло кул. наша трећа станица била је последња са Моником. . . након ручка, послала нас је на нашу последњу станицу, са детаљним упутствима и инструкцијама да поздравимо последњу особу коју смо срели. Ручак је био у прекрасној винарији на врху брда која нам је пружила необично леп поглед на долину коју смо возили током јутра. имали смо дегустациони мени који је показивао сир и шунку које смо видели у две фабрике које смо посетили, као и неко локално вино. уживали смо у ћаскању са Моником, а оброк је био изванредан. коначно, наша последња станица била је винарија, где поред неколико различитих вина производе и балзамични сирћет. али не балсамски сирћ који сам искоришћен. ово је било лудо добро, које је направила породица која је поседовала и руководила винаријом, а старија је најмање 16 година! жена која нас је показала била је пета генерација чланова породице, и објаснила је и процес и традиције које се слажу с њим. а онда, наравно, пробамо три различите врсте, у доби од 16 до 25 година. то је било другачије од онога што сам икада пробао, а луд, луд добро. купили смо неких 20-годишњих берби да нас одведу кући. целокупан дан био је потпуно задивљујући и очаран. док смо се возили од места до места, мој муж и ја смо причали о томе како у САД-у имамо мало производа као што смо видели, где постоје специфични региони који их производе и високи стандарди који регулишу њихову производњу. било је сјајно видети такво понос места и производа. . . људи који производе ове производе су посвећени и страствени за свој рад, а квалитет њиховог стварања је невероватан. пуштали смо срећу да стекну увид у свој рад, и да уживају у његовим плодовима. :) ова турнеја је дефинитивно била једна од главних догађаја на целом нашем путовању, а не можемо га довољно препоручити. то је била фантастична вриједност за цијену и осјећали смо се врло добро посвећени целом дану. захваљујући Моници за дивно искуство!Više

Datum aktivnosti: april 2018.
Prikaži još komentara
Brzo saznajte odgovore od osoblja i prethodnih posetilaca objekta Food Valley Travel & Leisure.
Napomena: Pitanje će biti postavljeno kao javno na stranici Pitanja i odgovori.
Pošalji
Smernice za postove