Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Caseificio San Pier Damiani

Br. 2 od 144 – aktivnosti – Parma
Trenutno je zatvoreno: 08.00 - 13.00
Otvoreno danas: 08.00 - 13.00
Sve fotografije (198)
Potpun prikaz
Sertifikat za odličan kvalitet
Pregled putnika
  • Odlično85%
  • Vrlo dobro15%
  • Prosečno0%
  • Loše0%
  • Užasno0%
O atrakciji
Trenutno je zatvoreno
Radno vreme danas: 08.00 - 13.00
Preporučena dužina posete: 1–2 sata
Lokalno vreme
Omogućava Weather Underground
27°
16°
avg
22°
12°
sep
16°
okt
Kontakt
Strada Gazzano 35/A, 43122, Parma, Italija
Veb-sajt
+39 0521 645181
Pozovi
Poboljšajte ovaj profil
Komentari (144)
Filtriraj komentare
11 rezultata
Ocena putnika
10
1
0
0
0
Tip putnika
Doba godine
Jeziksrpski
Još jezika
Ocena putnika
10
1
0
0
0
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
FiltrirajСрпски
Ažuriranje liste...
110 od 11 komentara
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: pre 4 nedelje sa mobilne aplikacije

После посете фабрици Проциутто поново смо имали одличну турнеју са Маттијом! Сваки корак у процесу је описан и одлично објашњен. Након обиласка можете пробати пармезано, 12, 24 и 30 + мјесеци, с пјенушавим црним вином и / или водом. Вриједи сваки €!

Datum aktivnosti: jul 2019.
Komentar je napisan: 12. avgust 2018.

Моја супруга и ја смо посетили Цасеифицио Сан Пиер Дамиани док смо били на турнеји. Ништа није боље од истинског Пармезана - Реггиано сира, а било је фасцинантно видети тачну негу коју је направила.

Datum aktivnosti: septembar 2017.
Komentar je napisan: 30. jul 2018.

Фантастична информативна тура од почетка до краја на процесу стварања Пармигиана Реггиана, краља сира! Почиње у 8: 20х и завршава око 11:20 уз дегустацију 3 стадијума старења пармигиана. Широк асортиман артикала повезаних са пармигиано доступан је за куповину. Такође на располагању су одлична домаћа вина...из фриззанте, џемови, мед, сирће, кобасице и наравно, Пармигиано. Резервисао сам енглеску туру која би требала коштати више умјесто бесплатне апликације. Наша турнеја је била на италијанском и енглеском језику. На сва наша питања смо одговорили и турнеја није била у сваком смислу. Ова друга је у породичној својини и била је генерацијама. Узимају свој производ врло озбиљно и раде све ручно, свакодневно! Достава је на располагању, молимо контактирајте их и питајте. Они су више него срећни и вољни да се то деси за вас и исећи посредника! ! ! Можете пробати љубав и посвећеност овом правом занатском производу. Како би свет био без Пармигиана Реггиана? Не могу да замислим!Više

Datum aktivnosti: jul 2018.
Komentar je napisan: 30. oktobar 2017. sa mobilne aplikacije

Данас смо посетили ову млекару и ми смо у могућности да посматрамо процес стварања пармезана од почетка до краја. Они раде фантастичан посао објашњавања свега и приказивања у свим деловима објекта. Укусни сир!

Datum aktivnosti: oktobar 2017.
Komentar je napisan: 22. oktobar 2017.

Велико искуство. Хвала вам Паула што сте нам дали времена да нашој групи пружите обилазак и објашњавате процес израде сира. Веома препоручљиво ако пролазите кроз ово подручје Емилија Ромања! !

Datum aktivnosti: oktobar 2017.
Komentar je napisan: 12. oktobar 2017.

Образовни. Препоручите енглески водич (резервишите напред), како бисте боље разумели кораке процеса, старење, оцењивање и дистрибуцију. Промпт старт 08: 20, цца. 2 сата, дегустација светлости и пиће на малопродаји. .

Datum aktivnosti: oktobar 2017.
Komentar je napisan: 3. oktobar 2017. sa mobilne aplikacije

Одлично искуство! Велики, љубазни и гостољубиви домаћини! Иумми пармезан: -) Дефинитивно вреди посјетити када доживљавате Италију аутомобилом!

Datum aktivnosti: oktobar 2017.
Komentar je napisan: 29. septembar 2017.

Никада нисмо знали да је гигантски успјешан сир Пармигиано Реггиано ефективно и ефикасно направљен од стране пољопривредника. Било је с великим страхопоштовањем и задовољством што смо сведочили два сата рада од стране три особе у млекарни С. Пиер Дамиани. Укусни сир који свакодневно уживамо у...Италији није никакав мали доказ за посвећене напоре ових мушкараца и жена. Свако ко има шансу да оде у ову млекару на периферији Парме треба да настоји да се појави рано и да учи процес.Više

Datum aktivnosti: septembar 2017.
Komentar je napisan: 19. avgust 2017. sa mobilne aplikacije

Ако желите да искусите прави пармигиано реггиано можете посетити ову фабрику сира. Објашњења су била занимљива и тестирање је укусно.

Datum aktivnosti: avgust 2017.
Komentar je napisan: 25. april 2017.

То је најбољи начин да се зна о продукцији Пармигиана - Реггиана. ?? Парма ???????????? Пармигиано - Реггиано ????????????????????????????!

Datum aktivnosti: april 2017.
Prikaži još komentara
U blizini
Hoteli u bliziniPogledajte 49 hotela u blizini
Hotel Residence
76 komentara
Na udaljenosti od 3,84 km
Albergo Tre Ville
112 komentara
Na udaljenosti od 4,83 km
Hotel Forum
90 komentara
Na udaljenosti od 4,83 km
Hotel Select
29 komentara
Na udaljenosti od 4,92 km
Restorani u bliziniPogledajte 791 restoran u blizini
La Bella Emilia
135 komentara
Na udaljenosti od 3,17 km
Ristorante Grand Hyant Xu
91 komentar
Na udaljenosti od 2,73 km
Agriturismo San Bruno della Certosa
387 komentara
Na udaljenosti od 3,08 km
Pizzeria Tramonti 2 Parma
795 komentara
Na udaljenosti od 1,51 km
Atrakcije u bliziniPogledate 250 atrakcija u blizini
Caseificio Sociale Bassa Parmense
5 komentara
Na udaljenosti od 4,85 km
Fuori Orario
55 komentara
Na udaljenosti od 3,35 km
Via Emilia
35 komentara
Na udaljenosti od 4,56 km
Brzo saznajte odgovore od osoblja i prethodnih posetilaca objekta Caseificio San Pier Damiani.
Napomena: Pitanje će biti postavljeno kao javno na stranici Pitanja i odgovori.
Pošalji
Smernice za postove