Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cooking Class al Ristorante Nettuno da Siciliano

92
Sve fotografije (92)
Potpun prikaz
Pregled putnika
  • Odlično90%
  • Vrlo dobro4%
  • Prosečno4%
  • Loše0%
  • Užasno2%
O atrakciji
Lokalno vreme
Omogućava Weather Underground
15°
dec
13°
jan
13°
feb
Kontakt
Salita Santippo, 5, 98039, Taormina, Sicilija, Italija
Veb-sajt
+39 0942 626023
Pozovi
Poboljšajte ovaj profil
Komentari (46)
Filtriraj komentare
10 rezultata
Ocena putnika
7
1
1
0
1
Tip putnika
Doba godine
Jeziksrpski
Još jezika
7
1
1
0
1
Pogledajte šta kažu putnici:
FiltrirajСрпски
Ažuriranje liste...
110 od 10 komentara
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: 5. jul 2018.

Вољели смо своју кувању са Цхефом Миммо! ! Куповали смо за производњу и рибу, припремили укусни оброк који се састојао од Цапоната, домаће тестенине, домаће сосеве и печеног морског баса. Много вина да иду около! Ово је било фантастично искуство и препоручивало би свима који...траже ову врсту забаве и образовног искуства. Храна је била укусна, а сјајно место за кување било је дивно! !Više

Datum aktivnosti: jul 2018.
Komentar je napisan: 16. jun 2018.

Моја супруга и ја смо били одушевљени што смо са Миммо Сицилианоом у његовој класи кувања у Ристоранте Неттуно Сицилиано у Таормини, Сицилија! Почели смо на тржишту учити о избору меса и рибе и поврћа. На класи смо припремили сваки курс и чак научили како...направити сосове и сорте тестенина. Како је лепо! Наравно, такође смо морали да једемо оброке које смо припремили. Ово је био врхунац наше недеље! Ми смо волели икад минута од тога - - - и веома препоручујемо ову класу! !Više

Datum aktivnosti: oktobar 2017.
Komentar je napisan: 11. oktobar 2017.

Школа за кување у Ристоранте Неттуна тхе Сициалано је била једна од наших омиљених искустава у прошлој години (која је била "листа буке", прва година). Имали смо ручак тамо пре десет дана (на нашем првом путовању у Таормину). Једна мала група је завршила час кувања...док смо имали ручак. Изгледало је као да имају лопту. Наш ручак је био одличан. Сви који су радили тамо изгледали су као породични (а наш прекрасни конобар - дио породице браком - потврдили су да су то били). Договорили смо се да се вратимо у Таормину да одемо на час. Возили смо се назад у Таормину пре три ноћи. Бригхт и [Италиан -] рано следећег јутра, упознали смо наставника / власника, Миммо (схорт фор Доминиц) Сицилиано за две минуте хода на локално тржиште. Миммо зна свој посао и како да подучава. Објаснио је зашто одабире одређено поврће које је изабрао и показао шта треба тражити приликом одабира свеже рибе. Некако смо успели да живимо дуго, размишљали смо пуно, живимо, а да никада не научимо те ствари. Само то знање би било вредно цијене разреда. Миммо је био веома стрпљив са нама и понашао се као да је то најважнија класа коју је икада научио. Иако је у потпуности предавао на енглеском језику, његов матерњи језик је италијански. Посматрали смо га касније преведивши ствари на шпански језик за неке људе. Нисмо питали колико језика говори, али сумњамо да он говори вашим - шта год да је то. Вањска поставка ресторана је шармантна. Класа је била свака по 80 €. Ручак, ако би неко други то припремио, највише би коштао, али не могу да замислим да би то било окусно исто као и нама, знајући да смо то учинили. Све у свему, то је било једно велико јутро / поподне наших живота. Ако сте заинтересовани, наставите читати преглед како бисте сазнали више детаља о искуству, укључујући припрему хране. Када смо се вратили у ресторан са тржишта, почели смо кораке припреме елемената фантастичног ручка. Парадиже смо ставили у кључну воду неколико минута. Одатле су отишли ​​у ледено воду. Сјебали смо наше поврће. Затим смо саставили наше састојке за нашу капонату у малим гомилама на тањиру. Слађивањем биљке јаја мало смо поставили те састојке у страну. Затим смо олупљали парадајз (кожа се десила са стискањем након вруће / хладне купке). Користили смо ручну храну - процесор за чишћење парадајза и сипа (и пола воде) у посуду која садржи бели лук који смо сјецкали и загрејали маслиновим уљем (екстра девица, наравно), додали босиљак и мало соли, довео је до врућине, смањио топлоту и обратио пажњу на тестенину. Направили смо мале вулканске кутије од грубог брашна од кукуруза, сипали смо у кратер пола количине воде (по запремини) и започели тежак процес рада и гњечили тесто све док није било глатко попут мермера. Затим смо га извукли до дебљине цигаре, исечили на 1 цм дуге комаде и почели претварати комаде у гноццхетти (стиснути тесто између палца и вилице), ореццхиетте (стискање теста између палца и палме) , макерони (окрећући га око челика) и бацити (окретати га шипком под углом, а један или два друга заборављена). [Миммо је изгледао много боље од нашег и требало је 1/10. направили - али када смо их појели, сви су се спустили заједно чудесно]. Затим свако од наших мешавина капоната ставимо у засебне пржилице (у одређеном редоследу морате узети разред за учење), са маслиновим уљем, додати преостале потребне састојке, загрејати их све заједно у врло кратком времену. Ми смо премазали смешу у прстење, додали босиљак и [без обзира на то што је италијански за] воилу! До тренутка када смо завршили с тим, мешавина парадајза за наш сос је смањила на средње дебљи сос. Били смо спремни за јело. Риба (заједно са неким од поврћа које смо припремили и неколико малих чили паприка дошли су из рерне. Све је било савршено и невероватно укусно. Ево шта смо научили да нас је изненадило: (1) свеже тјестенине се не осуше, тако да то није ал денте. (2) парадајз сос без коже стварно је лако направити (и укусно је невероватан). Већ смо знали (3) да ли су свеже рибе печене исправно у пећници, са правим поврћем за укус се не може ударити због укуса (или здравља); и (4) добро бело сицилијанско вино и риба врло добро удају заједно. Као што се испоставило, направили смо довољно тестенина за малу војску, али смо направили довољно соса за исту војску, тако да ће много тога бити изгубљено. Увек боли да остави храну, али боли је мало више да остави толико те чудне пасте и соса. Али нисмо имали где да га узмемо. Аха добро. Није најмање покварио тај дан. Волео нам је две недеље на Сицилији, али врхунац је била апсолутно наша куварска клупа са Миммо-ом. Ако добијете шансу, поступите према искуству.Više

Datum aktivnosti: oktobar 2017.
Komentar je napisan: 17. septembar 2017.

Одлична мјешавина људи и главног кухара састала се и отишла на локално тржиште да би извор наших састојака. Иако смо тамо пробали неки сир и саламију. Наш кухар нам је рекао пуно информација на путу - о поврћу и воћним рибама и свјежим травама које...смо купили? Затим смо се вратили у ресторан и припремили капонату, макароне и морски бас. То је толико забавно покушати да тјестенине добијете право. Мама је била задужена и смејиво јој је дала сина, кувара тешко, као и неких људи који нису могли да пале тестенине, без обзира колико су тешко покушали. Било је врло забавно. Морамо да једемо сва наша јела и одлично су пробали. Такодје је примио рецепт онлине. Целокупно искуство је било добро организовано, забавно и јако бих га препоручио. Такође је добио сертификат о учешћу.Više

Datum aktivnosti: septembar 2017.
Komentar je napisan: 2. septembar 2017.

Оставио сам ову класу са захвалношћу и новом страстом да направим своју тестенину. Било је лакше у Италији! Али то је због експертног туторства. Време на тржишту било је добро. Али имамо добра пољопривредна тржишта код куће па је стварна корист била усмерење на процењивање...јаја и сардина. Само један од којих ћу вјероватно добити на средњем западу! Сама класа била је главни чин емисије са Домониној мајком која је имала централну сцену. Не стављајте додатну воду у прављење тестенина, она ће знати. ; ) Свеукупно угодно искуство и ја га јако препоручујем.Više

Datum aktivnosti: jul 2017.
Komentar je napisan: 4. avgust 2017.

Упознали смо Доминика у 10 сати заједно са осталим учесницима - укупно нас је било 5 - фино мали број и сви су говорили енглески који је био бонус за мог сина и ја. Прошли смо на тржишту избор производње за разред и ово је...било врло информативно. Ми смо припремали и кували 3 јела - јабучни стартер, пасту (направили смо тестенину) и рибље јело. Једна од група није јео рибу, тако да је Доминиц предложио замену за месо. Онда се вратите у Доминиц ресторан у кратку шетњу. Доминикова мајка Франческа је урадила неку презентацију о томе како припремити стартера, али не говори енглески и осећала сам се мало брзо, али је Доминиц био на руци да помогне. Оброци које смо припремили били су веома укусни и била је врло пријатна класа. Добили смо рецепте које још увек имамо уз сертификат. Моја једина критика би била да је било краће од оглашавања (4 сата, а не 5) и било је скупо за оно што је било. Ипак, врло угодно, посебно за мог сина који је приправник кухар.Više

Datum aktivnosti: avgust 2017.
Komentar je napisan: 31. jul 2017. sa mobilne aplikacije

Већ смо узимали часове кухања и упоређивали са другима, ово је било одлично. Доминик је био пријатељски и информативан. Познао је локално тржиште, објаснио све састојке и како утврдити да ли су свежи. Учионица је била лепа и мала, а "момма" се појавила како направити...капонату, домаћу тјестенину и рибље јело. Одлично смо се провели и не можемо чекати да кувамо за нашу породицу.Više

Datum aktivnosti: jul 2017.
Komentar je napisan: 15. jul 2017. sa mobilne aplikacije

Оно што је започето лепо се завршава у конфузији. Домоник нам је показао на тржиштима и потом помогао у оброку. Његова мајка је урадила већину презентација, али није могла да говори енглески језик, што је мало отежало учење. Нама је обећана потписана фронона, сертификат и...што је најважније за нас путем е-поште копија рецепата. Ниједан од ових није примљен. Телефонирали смо и послали е-пошту ресторан 4 пута без одговора у вези где су рецепти. На крају разреда нико није рекао да је завршено или хвала што сте дошли. Чудан исход. 80 евра је било преко врха када истражујете друге часове и нисмо били импресионирани исходом. Учини себи услугу и потражите другу врсту кухиње.Više

Datum aktivnosti: jul 2017.
Komentar je napisan: 12. jun 2017.

Информативни, пријатан дан, цело искуство било је добро од куповине за свеже производе, кување, дружење и јело. Сасвим сам научио, било је мирно и опуштено, место је стварно дивно. Једино мислим да бих крив, био би е-маил који смо добили након тога, рекао је да...ћемо послати е-пошту све рецепте, међутим то је више само састојци.Više

Datum aktivnosti: jun 2017.
Komentar je napisan: 1. jun 2017. sa mobilne aplikacije

Доминик и његова мајка су фини људи, ресторан је леп, али стварна класа је била ружна - претпостављено је да траје 5 сати, али је завршио пре 4 године. Рецепт који добијамо има само састојке без мерења. Уживао сам више у групи људи од стварне...класе.Više

Datum aktivnosti: jun 2017.
Prikaži još komentara
U blizini
Hoteli u bliziniPogledajte 1.224 hotela u blizini
Il Piccolo Giardino
544 komentara
Na udaljenosti od 0,01 km
Hotel Villa Chiara
111 komentara
Na udaljenosti od 0,02 km
Hotel Isabella
403 komentara
Na udaljenosti od 0,04 km
Victoria Hotel
420 komentara
Na udaljenosti od 0,04 km
Restorani u bliziniPogledajte 16.488 restorana u blizini
Ristorante Nettuno da Siciliano
562 komentara
Na udaljenosti od 0 km
Bistrot Siciliano Sikè
619 komentara
Na udaljenosti od 0,07 km
Ristorante Le Naumachie
1.104 komentara
Na udaljenosti od 0,08 km
Arco Rosso
517 komentara
Na udaljenosti od 0,08 km
Atrakcije u bliziniPogledate 6.988 atrakcija u blizini
Chiesa di Santa Caterina
203 komentara
Na udaljenosti od 0,09 km
EtnaToursfromTaormina
79 komentara
Na udaljenosti od 0,07 km
The Odeon
172 komentara
Na udaljenosti od 0,09 km
Chiesa di Santa Catarina
113 komentara
Na udaljenosti od 0,12 km
Pitanja i odgovori
Brzo saznajte odgovore od osoblja i prethodnih posetilaca objekta Cooking Class al Ristorante Nettuno da Siciliano.
Napomena: Pitanje će biti postavljeno kao javno na stranici Pitanja i odgovori.
Pošalji
Smernice za postove