Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
61
Sve fotografije (61)
Potpun prikaz
Pregled putnika
  • Odlično84%
  • Vrlo dobro10%
  • Prosečno2%
  • Loše2%
  • Užasno2%
O atrakciji
Lokalno vreme
Omogućava Weather Underground
jan
10°
feb
13°
mar
Kontakt
Firenca, Italija
San Lorenco
Veb-sajt
888-235-9834.
Pozovi
Poboljšajte ovaj profil
Komentari (46)
Filtriraj komentare
10 rezultata
Ocena putnika
9
1
0
0
0
Tip putnika
Doba godine
Jeziksrpski
9
1
0
0
0
Pogledajte šta kažu putnici:
FiltrirajСрпски
Ažuriranje liste...
110 od 10 komentara
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: 30. avgust 2018.

Наша породична група од три одрасла изабрала је да то уради као нешто различито од музеја и нисмо били разочарани. Ово је био лијепо кореографски догађај, који је омогућио добро учешће и лијепо социјално искуство. кување је једноставно, али неке добре савјете чак и за...искусне кућне куваре. Темељно препоручите другима.Više

Datum aktivnosti: avgust 2018.
Komentar je napisan: 4. jul 2018.

Џон и Кевин су били сјајни домаћини / кувари као што сам ја, мој супруг и мој тинејџер сазнао о централном тржишту и њеној историји и научио да направим тестенине, сос и тирамису. И пио вино. Научио је да направи тјестенине и равиоле. Узорковали смо...предјела док су наши тестенини и сосови били кувани, а на крају смо имали толико хране да једемо наше тестенине са бологнесеом и равиоли са сосом од парадајз из вишње. Онда тирамису. Таква забава и нешто што није још један (иако леп) музеј. Топло препоручујем.Više

Datum aktivnosti: jun 2018.
Komentar je napisan: 7. jun 2018. sa mobilne aplikacije

Ово је заиста било наше искуство у Италији! Мартина и Гиованни су нас одвели са тржишта у кухињу у којој смо за сада направили бологнесе и тирамису. Мислим да смо се сви изненадили како су укусне наше домаће тестенине! Чак и не-кухари су то учинили...и освојили изазов захваљујући нашим пацијентима помоћницима! ФУН ФУН ФУНViše

Datum aktivnosti: jun 2018.
Komentar je napisan: 21. februar 2018.

Ова класа је била толико забавна! Имали смо већу класу (17 људи), али наши кувари, Давиде и Марцо, и даље су забавили, објаснили кораке на разумљив начин и били стрпљиви. Имали су одличан смисао за хумор и били су веома упознати. Храна и вино су...били веома добри. Израдили смо домаће тестенине и тирамису. Кувари су демонстрирали бологнесе и парадајз сос који смо јели на нашим тестенинама. Ја сам вегетаријанац и они су више вољни да се пријаве. Упознали смо толико великих људи у овој класи. Ово је класа од 5 1/2 часа, али време је летело јер смо се толико забавили! Моја сестра чак и не жели да кува, али је рекла да је и заиста уживала у класи! Ја високо препоручујем овој класи за било који ниво вештине. Нећете бити разочарани.Više

Datum aktivnosti: februar 2018.
Komentar je napisan: 10. jul 2017.

Прекрасно пријатан начин провести топли дан у Тоскани! Од Марцо-ове вођене турнеје до тржишта, заједно са дегустацијом и вином према његовој спремности да направимо посебан захтев за нашу групу, овај дан је био врхунац нашег путовања. Марков стручни професионализам, заједно са својим духовитостима и смислом...за хумор, учинили су наш дан у кухињи са новим пријатељима јединствено памћење. Само мали део ове класе био је демонстрација, а остало је било ручно док смо направили свеж сос, парадајз и тирамису, као и узорке брускете и пуно вина. Да ли би то препоручио свима који су заинтересовани за паузу из града и уживају у пуној добри храни!Više

Datum aktivnosti: jun 2017.
Komentar je napisan: 5. jul 2017. sa mobilne aplikacije

Искуство је добро организовано, чисто и добродошло. Мартина и Кевин су невероватни у оба знања, вештина и личности кувања. Веома препоручујемо ову турнеју због вредности за коју добијате заузврат, радост стварања стварне укусне хране и вашег незаборавног, забавног туристичког догађаја. Догађај који вам омогућава да...упознате веома пријатељске гурманске куваре. Ова турнеја ће оставити трајни позитиван утицај на вас!Više

Datum aktivnosti: jul 2017.
Komentar je napisan: 27. jun 2017.

Мој супруг, 17-годишња ћерка и ја смо 11 дана провели у Паризу, Венецији, Фиренци и Риму. Било је то одлично путовање, али наше апсолутно ОДЛИЧНО искуство је била та петодневна класа кухања са Хавијером и Кевином на челу! У тој класи је било око 24...особе, а било је довољно простора са 4 мермера, окружених са 6 столица у једној и другој средини у центру где смо били упућени. Израдили смо домаће Тирамису, Рагу, Ноодлес, & Равиоли. Јели смо као краљеви! Морамо да прљавим рукама, јер смо ми сами направили своје тесто, сопствени тирамису и наше равиоле. Јавиер и Кевин су били тако забавни за рад! Они су објаснили разлоге за рад и научио сам ствари које нисам научио у 30 година постојања домаћице! Ја високо препоручујем овој класи свима који желе научити како направити невероватну храну, као и оне који воле да је једу!Više

Datum aktivnosti: jun 2017.
Komentar je napisan: 14. jun 2017.

Ми живимо у Фиренци већ шест недеља, па смо након што смо се бринули о куповини и куповини, хтели смо да узмемо дневну час кувања. (Многе од кувања су класе веша.). Ова турнеја је била у могућности да нас прими са само неколико дана унапред....И то је било разумно. Нуди кратки обилазак Централног тржишта где се налазе многи продавци свежих прехрамбених производа. Затим смо кренули кратком стазом до зграде кухињске класе која се налази око једног блока. Било је то топло, али соба је била довољно хладна (ако сте изабрали сто од своје кухиње). Дали су вам демонстрацију како припремити сос од болоњезе. Онда сте заправо стекли искуство и направили тирамису, резанце и равиоле. Онда морате све појести. Величина класе била је већа него што сам се надала, 26. Али ви сте груписани на индивидуалним столовима од четири до шест људи по столу. Дакле, док нисте груписани око кувара у малој групи, у могућности сте да имате искуства. И, довољно је да једете и пијете.Više

Datum aktivnosti: jun 2017.
Komentar je napisan: 7. april 2017.

Започео је истраживање централног тржишта са Водичем и шефом, Гиусеппе Манфре. Био је изузетно познат и детаљно објаснио све италијанске кухиње. Било нас је 13 у класи и сви смо уживали у искуству да свеже тестенине од нуле, Брусцхетта, Тирамису (Италијани зову: Пицк ме уп...Соуп) Сос од чешњег парадајза и месног соса. Дефинитивно се враћам следећег марта и вероватно ће радити два курса.Više

Datum aktivnosti: mart 2017.
Komentar je napisan: 17. mart 2017. sa mobilne aplikacije

Забавни дан проведен је тестенинским, болоњским сосом и укусним сосом од парадајза. Дегустација сира, балсамско тартуфово уље маслинова тапенада и вино - шта не воли. Гиусеппе је наш домаћин био забаван, пријатељски и страствен за храну.

Datum aktivnosti: mart 2017.
Prikaži još komentara
U blizini
Hoteli u bliziniPogledajte 417 hotela u blizini
Hotel Basilea
16 komentara
Na udaljenosti od 0,07 km
Hotel Nazionale
72 komentara
Na udaljenosti od 0,09 km
Hotel Victoria
266 komentara
Na udaljenosti od 0,1 km
Botticelli Hotel
847 komentara
Na udaljenosti od 0,1 km
Restorani u bliziniPogledajte 3.084 restorana u blizini
Indian Palace
197 komentara
Na udaljenosti od 0,07 km
Osteria dell'Osso
220 komentara
Na udaljenosti od 0,04 km
Pizzeria I Camaldoli
573 komentara
Na udaljenosti od 0,08 km
Royal India Ristorante
1.008 komentara
Na udaljenosti od 0,07 km
Atrakcije u bliziniPogledate 1.673 atrakcije u blizini
Mercato Centrale
12.706 komentara
Na udaljenosti od 0,06 km
Via dell'Ariento
72 komentara
Na udaljenosti od 0,12 km
Tabernacolo delle Fonticine
7 komentara
Na udaljenosti od 0,13 km
Pitanja i odgovori
Brzo saznajte odgovore od osoblja i prethodnih posetilaca objekta Wanna be Italiano!.
Napomena: Pitanje će biti postavljeno kao javno na stranici Pitanja i odgovori.
Pošalji
Smernice za postove