Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Giglio Cooking Day Course

Trenutno je zatvoreno: 09.30 - 21.00
Otvoreno danas: 09.30 - 21.00
230
Sve fotografije (230)
Potpun prikaz
Pregled putnika
  • Odlično98%
  • Vrlo dobro1%
  • Prosečno1%
  • Loše0%
  • Užasno0%
O atrakciji
Trenutno je zatvoreno
Radno vreme danas: 09.30 - 21.00
Prikaži kompletno radno vreme
Lokalno vreme
Omogućava Weather Underground
dec
jan
10°
feb
Kontakt
Via del Ghirlandaio 6b, 50121, Firenca, Italija
Veb-sajt
+39 055 614 5914
Pozovi
Komentari (165)
Filtriraj komentare
10 rezultata
Ocena putnika
10
0
0
0
0
Tip putnika
Doba godine
Jeziksrpski
Još jezika
10
0
0
0
0
Pogledajte šta kažu putnici:
FiltrirajСрпски
Ažuriranje liste...
110 od 10 komentara
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: 23. avgust 2018.

Сигуран сам да би неко уживао у једнодневној класи, али 5 дана је најмање 10 пута боље. Марцелла је дивна куварица и 12 година има свој ресторан на острву Гиглио (тако име) одакле је. Направили смо толико дивних јела - морских плодова, тестенина, рижота, десерта,...пилећег етрурског стила. . . Један од добрих ресторана у Фиренци нам је рекао да је њена специјалност равиоли и да је то тачно, то је фантастично. Марцелла је врло страствена за кување и састојке. Изаћи ћете с могућности да у својој кухињи додате одличан италијански додир. Све што радите овде моћи ћете да поновите код куће. Укључујем неке фотографије зато што морате да видите како је то лепо заиста.Više

gigliocooking, Owner objekta Giglio Cooking Day Course, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 11. oktobar 2018.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 7. avgust 2018.

Морамо купити храну у Мерцато Централе, а затим кувати! Направили смо равиоле, тестенине са месним сосом, прженим цвјетним цвјетовима и тирамису. Врло забавно и информативно.

gigliocooking, Owner objekta Giglio Cooking Day Course, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 10. avgust 2018.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 2. jul 2018. sa mobilne aplikacije

Марцелла поседује прекрасну професионалну кухињу која није само инспиративна већ и потпуно опремљена. Била је сјајна у нашој првој класи данас мирно објашњавајући сваки рецепт као што смо пробали различите локалне меде, помогли јој је с свиме. Лемонска пилетина, цреп са рицотом и спанаћем, коначно...завршавајући крушком у сосу од вина са кремом.Više

gigliocooking, Owner objekta Giglio Cooking Day Course, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 4. jul 2018.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 22. jun 2018.

Марцелла је сјајан кухар, подједнако способан наставник и дивна особа. Узела сам приватну лекцију са својим 18-годишњим сином и Марцелла је отишла са своје стране да би се осигурало да ћемо научити много више од "само" кувања укусног италијанског оброка. И тако смо и учинили!...Велике тестенине и одлична сицилијанска мечарица украшена су укусним сорбетом малине. Ова школа за кување је место где можете да тражите квалитет и аутентичност, а не брзо и прљаво тирамису и дегустацију вина које нуде безброј других у Тоскани.Više

gigliocooking, Owner objekta Giglio Cooking Day Course, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 23. jun 2018.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 2. jun 2018.

Марцелла нам је дала једно од најзанимљивијих искустава на читавом путовању. Њена страст да пренесе знања о исхрани хране, разлике у хемијском саставу хране и важност коришћења најбољих природних састојака, добро је примљена. Она нас је научила о пиззи, разликама у брашном, узимању и печењу...времена и температуре. Она је пренела колико су дивне једноставне комбинације. И стварање сосова је променило како ћу га стално кухати. Вољела бих да јој се опет захвалим, јер је то било велико искуство и један од најбољих јела у Италији. Препоручује!Više

Komentar je napisan: 31. maj 2018.

Наша породица је узела Марцело са тестенином. Она је позната, стрпљива и пријатна. Имали смо две наше девојке са нама (старости 9 и 7 година) и била је невероватна са њима. Нашли одговарајуће задатке за узраст и укључили их у цео процес. Паста се испоставила...одлично; надам се да можемо да се вратимо код куће!Više

gigliocooking, Owner objekta Giglio Cooking Day Course, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 1. jun 2018.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 23. maj 2018.

Ја сам довољно срећан што сам пре неколико година доживио гиглио и морао сам се вратити. Од када сам одбијао да једем њоке, било је вредно чекања. Хвала вам Марцелла и Антонелла за предивно искуство и укусне рецепте гноццхи, песто и спинацх равиоли.Više

gigliocooking, Owner objekta Giglio Cooking Day Course, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 26. maj 2018.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 17. maj 2018.

Моја супруга и ја смо прошле недеље резервисали приватну класи са Марцелло и имали невероватно вријеме. Она је изузетно знана и траје времена да објасни све из науке иза хране на технике. За неколико сати смо успели да направимо Таглиателле, Гноццхи и Пизза Доугх руком,...скаљемо и очистимо Сеа Бреам, препирамо Артичоке, као и ударимо предиван Песто. На крају смо сједили са укусним Таглиателлом у једноставном сосу од пармезанског маслаца (не називају га Алфредо:), Песто Гноццхи, Маргхерита Пизза и Сеам Бреам са Артицхокесом - сви имају своје вино да пере да га опере. Без обзира да ли ишете са приватним или групним разредом, ја бих препоручио Гиглио Цоокинг Сцхоол за свакога ко жели забаван начин да проведе неколико сати у Фиренци.Više

gigliocooking, Owner objekta Giglio Cooking Day Course, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 18. maj 2018.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 25. februar 2018.

Посетио сам Гиглио куварску школу прошле недеље док у Фиренци и не могу рећи довољно добро о њима. Марцелла нас је поздравила и одвела нас од почетка до краја, подељавајући са нама сваку важност избора исправних састојака. Направили смо тестенине са артичокама, салату "Марк и...Траци" (БИТИ ДА СЕ ЗАХТЕВАТИ ДА ЈЕ ОВО ДОБРО!), Говедина са слатким и киселим луком, а затим лишћом колач од чоколаде. Све је било најбоље. Синоћ сам дошао кући са мог путовања и већ сам данас направио неке од рецептура да поделим са својим супругом и децом.Više

gigliocooking, Owner objekta Giglio Cooking Day Course, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 18. maj 2018.
Google prevodilac

Više

Komentar je napisan: 25. februar 2018. sa mobilne aplikacije

У почетку сам помислио да је класа за кување у Италији био користан или сираст. . . које не могу бити далеко од истине. Ово је било образовно и тако забавно! Научио сам како рад са СИМПЛЕ-ом, свежи састојци могу претворити оброк на ниво "ВОВ"....Не само да нас је инструктор образовао, већ нас је својим јединственим стилом забављала. Не пропустите ово прекрасно искуство! ! !Više

gigliocooking, Owner objekta Giglio Cooking Day Course, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 18. maj 2018.
Google prevodilac

Više

Prikaži još komentara
U blizini
Hoteli u bliziniPogledajte 414 hotela u blizini
Hotel Lido
40 komentara
Na udaljenosti od 0,04 km
Hotel Arno Bellariva
206 komentara
Na udaljenosti od 0,08 km
FH55 Grand Hotel Mediterraneo
2.503 komentara
Na udaljenosti od 0,28 km
Hotel Ferrucci
555 komentara
Na udaljenosti od 0,3 km
Restorani u bliziniPogledajte 3.060 restorana u blizini
Osteria dei Fiorentini
111 komentara
Na udaljenosti od 0,3 km
Vaia Concept Store
180 komentara
Na udaljenosti od 0,36 km
Crepapelle
179 komentara
Na udaljenosti od 0,35 km
Chalet Bellariva
396 komentara
Na udaljenosti od 0,19 km
Atrakcije u bliziniPogledate 1.660 atrakcija u blizini
Enoteca Bonatti
16 komentara
Na udaljenosti od 0,49 km
MelaVespo
148 komentara
Na udaljenosti od 0,06 km
Nuoto Extremo by Nicco
16 komentara
Na udaljenosti od 0,35 km
Brzo saznajte odgovore od osoblja i prethodnih posetilaca objekta Giglio Cooking Day Course.
Napomena: Pitanje će biti postavljeno kao javno na stranici Pitanja i odgovori.
Pošalji
Smernice za postove