Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Food Studio - Day Classes
Rezervacija nije dostupna na TripAdvisoru

Želite druge opcije koje možete odmah da rezervišite?
43
Sve fotografije (43)
Potpun prikaz
Pregled putnika
  • Odlično100%
  • Vrlo dobro0%
  • Prosečno0%
  • Loše0%
  • Užasno0%
O atrakciji
Lokalno vreme
Omogućava Weather Underground
jan
10°
feb
13°
mar
Kontakt
Via d'Ardiglione 39r, 50124, Firenca, Italija
San Frediano
Veb-sajt
+39 333 814 3000
Pozovi
Poboljšajte ovaj profil
Komentari (34)
Filtriraj komentare
13 rezultata
Ocena putnika
12
1
0
0
0
Tip putnika
Doba godine
Jeziksrpski
12
1
0
0
0
Pogledajte šta kažu putnici:
FiltrirajСрпски
Ažuriranje liste...
110 od 13 komentara
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: 21. avgust 2018.

Моје ћерке и ја смо имали љепшу приватну кућу са Горгијем, а мој муж нам се придружио за оброк. Горгио је био чудесан наставник и научио нас толико корисних техника и савета за кување. Направили смо тестенине, равиоле, папу (?) Парадајз - хлебна јела, пилетина...фрицассее и најбољи тирамису који сам икада имао (са тврдим прстима). То је била невероватно јединствена мајка - кћи везана за поподне. Паоло је био топло и добродошао. Локација је изван утрке и врло кука. Не могу то препоручити. Гразие! ! !Više

Datum aktivnosti: avgust 2018.
Komentar je napisan: 6. avgust 2018. sa mobilne aplikacije

Паоло је био одличан учитељ, а услуга коју су пружили Паоло и Гиоргио били су одлични и просторије су биле лепе и врло угодне. Што се тиче хране, хлеб и пршут купљен у продавници био је одличан. Што се тиче онога што је направљено, брускета...је била у реду, равиоли су имали врло мало укуса, тамлиателле в / помодора сос је био чист, али добар, а флан десерт је био укусан. Свеукупно искуство, али храна је била мало разочаравајућа.Više

Komentar je napisan: 17. jun 2018.

Ово је био дефинитиван врхунац наше две недеље истражујући Италију. То је била одлична, забавна и укусна промена темпа из цркава, музеја и споменика за моју четврту породицу (два тинејџера). Пауло и Гиоргио су дивни домаћини и амбасадори Фиренце и Флорентине кухиње и учинили смо...да се осећамо потпуно добродошли током наше приватне класе кувања. Током нашег куповног путовања у мале породичне продавнице у околини у којој живе становници, Пауло је говорио о разним продавцима од којих смо куповали наше састојке, како одабрати предмете и елементе флорентинске кухиње. Назад у кухињу, Гиоргио је прегледао наш четрански мени за ручак, а затим нам је послао припрему воћа и поврћа, правио свеже тестенине, сапунити софрито итд. Успут, објаснио је како и зашто технике Учио нас је, уверавши се да можемо да га поновимо код куће. Када смо завршили, седели смо на укусни ручак у четири ручника који је био један од најбољих оброка које смо имали током наше две недеље у Италији. Било је тако добро и попуњавати да смо отказали резервацију за вечеру док смо били напуњени и знали да ће сваки ресторан бити избачен након невероватног оброка који смо управо направили и једли. Ако волите Флорентинску кухињу (а ко не!) И желите да научите како кувати кућу, ово је апсолутно обавезно.Više

Datum aktivnosti: jun 2018.
Komentar je napisan: 15. jun 2018.

Провели смо јутарње учење да направимо укусни тоскански ручак, све рецепте је лако направити и лако се пребацили у Велику Британију. Препоручује.

Datum aktivnosti: februar 2018.
Komentar je napisan: 24. maj 2018.

Паоло нас је срео на локалном тржишту, гдје је прошао на савете за одабир домаћих производа и набавио састојке за јутарњу класу. Посетили смо локалну продавницу сира и имали резиме локалних сорти и купљених састојака за тај дан. Затим из класе за израду тестенина и...припрему оброка. И Паоло и Гиоргио били су чудесни домаћини и инструктори, сви детаљи су важни и ја бих препоручио ову активност.Više

Datum aktivnosti: maj 2018.
Komentar je napisan: 7. maj 2018. sa mobilne aplikacije

Радили смо групу за кување са Цхеф Мари и имали смо фантастично време. Куповали смо производе на локалном тржишту, продавницу сира и пекару, а потом смо се упутили до предивне кухиње кухиње. Потом смо провели пар сати како научимо како да направимо стартер, две различите...тестенине и десерт. Онда се сједите са неким Цхианти црвеном и уживајте у ономе што направите. Остављате сретан и пуно. Биће препоручљиво свима који желе да науче мало више о томе како се прави италијанска храна.Više

Komentar je napisan: 23. april 2018. sa mobilne aplikacije

Ова лекција је била сјајна, уживали смо пуно! Прво, Паоло и Марие, који су били веома добродошли. Четири нас (нас и наше 2 кћери, који су 10 и 17 година) осећали су се лако током читавог курса док смо припремали укусне тестенине и друга изненађења!...Поред тога, место је било велико и удобно. Учили смо се корак по корак, а да не бринемо да бисмо могли уживати у времену!  И коначно, са задовољством смо уживали у оброку на крају курса. . . Хвала вам!Više

Datum aktivnosti: april 2018.
Komentar je napisan: 16. januar 2018. sa mobilne aplikacije

Наша породица (деца старости 15, 13, 11 и 8 година) отишла су у Фиренцу за Божић и отишла у Студиу хране за поподневну кућу и вечеру. Имали смо одличне тосканске оброке, али смо били спремни за нешто укусно и неколико сати где смо могли да...будемо заједно, а не обилазимо сајтове који су лепи али стари за децу. Наши домаћини Пауло и Гиоргио су били изврсни! Они су били у контакту унапријед да би потврдили мени, а затим нас су спремили у свој велики студио. Били су стрпљиви, забавни, гостољубиви, љубазни и помогли нам је да уживамо у не само дивном оброку већ и заувек сећање. Питао сам свог 11-годишњака неколико седмица касније о његовим омиљеним деловима Италије, а број 1 био је Фоод Студио. Ја бих га препоручио за било коју групу, било све одрасле или већу породицу. Какво сјајно искуство!Više

Datum aktivnosti: decembar 2017.
Komentar je napisan: 5. decembar 2017.

Ово ручно кухање је било невероватно забавно и аутентично искуство, од куповине наших састојака у локалним продавницама, до разговора с Паулоом и Георгио о њиховим животима, кувању и дегустацији наше домаће хране. Били су љубазни да преносе своје знање о Италији и италијанском кухању док...су нас водили у прављењу сопствених тестенина из нуле. Имали смо интимну лекцију за кување јер је било само четири у нашој класи. Било је врло лијепо постављено заједно са паузом у средини за неке антипасто и просеццо пре него што завршимо оброке. Вечер је био изузетан.Više

Datum aktivnosti: novembar 2017.
Komentar je napisan: 16. avgust 2017.

Шест нас је недавно провео 5-6 сати са Паулоом и Ђорђом, који је припремио укусни ручак под правцима ове две дивне особе. Од паппа ал помодора до тирамису, искуство је било информативно, испуњено смехом (можда то је било вино) и вредело је сваки пени. Хвала...господо за сјајно вријеме и одличан оброк. Јацк Валкер Лагуна Нигуел, КалифорнијаViše

Datum aktivnosti: avgust 2017.
Prikaži još komentara
U blizini
Hoteli u bliziniPogledajte 417 hotela u blizini
Casa Santo Nome di Gesu
254 komentara
Na udaljenosti od 0,21 km
Hotel Palazzo Guadagni
1.214 komentara
Na udaljenosti od 0,22 km
Palazzo Mannaioni Suites
136 komentara
Na udaljenosti od 0,23 km
Palazzo Magnani Feroni
1.123 komentara
Na udaljenosti od 0,25 km
Restorani u bliziniPogledajte 3.083 restorana u blizini
S.forno
162 komentara
Na udaljenosti od 0,11 km
Cuculia - Ristorante Libreria
882 komentara
Na udaljenosti od 0,18 km
Trattoria Diladdarno
990 komentara
Na udaljenosti od 0,13 km
Italian Tapas
238 komentara
Na udaljenosti od 0,16 km
Atrakcije u bliziniPogledate 1.676 atrakcija u blizini
Archea Brewery
190 komentara
Na udaljenosti od 0,08 km
Cappella Brancacci
574 komentara
Na udaljenosti od 0,19 km
Basilica di Santo Spirito
323 komentara
Na udaljenosti od 0,24 km
Piazza Santo Spirito
520 komentara
Na udaljenosti od 0,23 km
Pitanja i odgovori
Brzo saznajte odgovore od osoblja i prethodnih posetilaca objekta The Food Studio - Day Classes.
Napomena: Pitanje će biti postavljeno kao javno na stranici Pitanja i odgovori.
Pošalji
Smernice za postove