Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Serbian Traditional Cooking Experience

25 komentara
Žao nam je, nema dostupnih obilazaka ili aktivnosti koje možete da rezervišete onlajn za datume koje ste izabrali. Izaberite drugi datum.

Serbian Traditional Cooking Experience

25 komentara
Žao nam je, nema dostupnih obilazaka ili aktivnosti koje možete da rezervišete onlajn za datume koje ste izabrali. Izaberite drugi datum.
25komentara3pitanja i odgovora
Ocena putnika
  • 24
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
Tip putnika
Doba godine
Jezik
  • Više
Izabrani filteri
  • Filtriraj
  • srpski
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Какво дивно искуство! С Владом смо се упознали на локалној пијаци да одабере најбољи производ за јела која ћемо припремити касније тог дана. Након посете пијаци уследило је заустављање у локалној пекари да се препустимо традиционалном пециву за доручак, Бурек! Потом смо се
Pročitajte više
Не само класа кувања, већ и културно искуство. Уживали смо у локалним фаворитима за доручак у пекари, куповали састојке на пијаци и шетали се уз реку пре него што смо скували укусну, традиционалну храну. Изврсна храна и сјајан разговор. Хвала, Влад, на тако незаборавном
Pročitajte više
Хвала, Влад! Имали смо сјајно искуство и учинили сте да се осећамо заиста угодно, поготово у погледу врућине. Хвала! То ћемо дефинитивно пробати код куће (већ смо им пустили да одвоје неколико шљива за нас кући?). ПС. ово је заиста леп и спокојан део града
Pročitajte više
Заказао сам приватни час за мене и моју путничку групу неколико недеља пре нашег доласка у Београд. Влад је био веома реагован у слању е-поште и стигао је на време ујутро у нашу наставу. Прошетали смо локалном пијацом производа и имали брз прилог доручку у локалној пекари (што
Pročitajte više
Овај час је био одличан! Почео сам са обиласком тржишта у Земуну како бисмо сазнали више о добављачима и састојцима које бисмо користили, а затим кренули у кухињу након што смо проверили Дунав. Кухиња је у предивном амбијенту јер је подручје полуотворено за врт, тако да се
Pročitajte više
Prethodno