Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
39
Sve fotografije (39)
Potpun prikaz
Sertifikat za odličan kvalitet
Pregled putnika
  • Odlično96%
  • Vrlo dobro4%
  • Prosečno0%
  • Loše0%
  • Užasno0%
O atrakciji
Lokalno vreme
Omogućava Weather Underground
dec
jan
10°
feb
Kontakt
Via Giacomo Leopardi 23, 52100, Arezzo, Italija
Veb-sajt
+39 327 015 8492
Pozovi
Poboljšajte ovaj profil
Komentari (46)
Filtriraj komentare
14 rezultata
Ocena putnika
13
1
0
0
0
Tip putnika
Doba godine
Jeziksrpski
13
1
0
0
0
Pogledajte šta kažu putnici:
FiltrirajСрпски
Ažuriranje liste...
110 od 14 komentara
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: 9. septembar 2018.

Срдачно препоручујем овај пакет, ако тражите опуштајући одмор који је другачији и незабораван. Моја ћерка и ја смо имали одличну седмицу у Тоскани у излазима из Ареззоа, сат времена вожње возом из Фиренце. Наша власница Ле 3 Росе Вилла Марина била је милостиви домаћин који...нас је превезао до & од железничке станице Ареззо и одвезао нас на недељно тржиште које продаје локалне производе. Локација Вила се налазила међу виноградима и маслињацима, са мањим вртовима за воће, поврће и лековито биље. Имао је прекрасан поглед на долину преко базена бескрајне ивице. Имали смо среће да смо добили прилику за кухање кухар Фабризио Мерли од МАГИАРДИВИНО-а. Пуно је научио о основама кувања Тусцон-а, пробио доста добрих италијанских јела и поносан сам што могу сада направити аутентичан Тирамису. Имали смо много занимљивих разговора о међународним путовањима и кувању са нашим веома искусним кухара. Све ово је упаковано за недељу дана заједно с погледом на предивани град Ареззо и посету винограду Буцциа Нера.Više

Datum aktivnosti: avgust 2018.
Komentar je napisan: 6. septembar 2018. sa mobilne aplikacije

Искуство за кување је превазишло наша очекивања. Били смо мешовита група различитих вјештина кувања. Шеф Фабризио је заиста био сјајан са свима и дијелио толико знања. Сви смо сазнали много више од хране коју смо припремили са њим, а крајњи резултат је био укусан! Ја...ћу га јако препоручити и поново ћемо контактирати када се вратимо у Тоскану! Хвала вам на незаборавном поподневу!Više

Komentar je napisan: 10. avgust 2018.

Моја породица је заинтересована за кување и храну, па смо желели да искусимо неку оригиналну тосканску храну. Фабризио је дошао у нашу вилу за одмор. Научили смо како да припремимо и кувамо равиоле, Флорентине тјестенине и Панну Цотта. Било је велико искуство и Фабризио је...постигнут наставник. Када је храна била кувана, послужили смо за столом и уживали у невероватном вину Фабризиоиног винограда. Ово искуство је дефинитивно врхунац нашег одмора у Тоскани.Više

Datum aktivnosti: avgust 2018.
Komentar je napisan: 16. jul 2018. sa mobilne aplikacije

Прекрасан поподневник проведен са Фабризио-јем, припремајући два јела од тестенина и укусну пустињу, све заједно са вином. Фабризио је сјајан наставник који пружа пуно корисних савета на путу и ​​храна је била све до врло високог стандарда. Такође смо имали Фабризиа следећег дана за приватну...вечеру на којој је храна била изврсна, уз изванредну услугу коју је пружио Фабризио, препоручујемо вам када се у Тоскани обратите овоме кухару да видите да ли има доступности.Više

Datum aktivnosti: jul 2018.
Komentar je napisan: 26. jun 2018.

Моја сестра и ја проводили смо неколико дана у Тоскани. Ово је био врхунац. Изгледало је да је приватна лекција само за нас 2. Фабризио је био изузетно прилагодљив, прилагодио је мени како би одговарало ономе што смо желели да припремимо - и покупили нас...из оближњег Арезца да нас поподне попну до наше кухиње. Заиста смо уживали у бијегу и учењу савјета о трговини - одувек сам желео да знам како направити Равиоли! Поред тога што је био велики наставник, Фабризио је био и рудник информација о храни коју смо припремали, Тоскана и Италије уопште. Имали смо одличан поподне.Više

Datum aktivnosti: maj 2018.
Komentar je napisan: 19. jun 2018.

Наша породица од 22 године изнајмила је вилу недалеко од Арезза недељу од 9. до 16. јуна 2018. Ангажовали смо Ориетта Севиера да припремимо оброк једне вечери. Ориетта је била фантастична! Дошла је два сата раније и остала док се све није очистило. Њена храна...је била одлична и њена служба је превазишла очекивања. Радила се усред узнемирене конфузије која је сликао за нас и још увек је кишуо да би наша вечер била савршена памћења, јако је препоручујем. Она је сретна особа и труди се да испуни сваку потребу.Više

Datum aktivnosti: jun 2018.
Komentar je napisan: 8. jun 2018.

Ово је било на листи за искуства у животу и резервисао сам га пола године унапред. Моје очекивање је било толико високо, почео сам да мислим да бих сигурно био разочаран. Не тако! Шеф Фабризио нас је срео са вином и предјељама док смо гледали...преко тосканске долине. Онда је почело кување! Одмах смо имали руке и довољно упутства од шефа Фабризиаа да је вечера била одлична. Направили смо неколико оброка и научили не само технике, већ и детаље о састојцима и историји хране. Одмор је укључивао обилазак Ареззоа, који је прекрасан и веома историјски, датирајући се хиљадама година. Кувар је поносан на град који је његов дом и пружио нам је увид у чувену уметност у црквама и настојања да се ископају етруске рушевине. Ручили смо заједно у локалној Остерији. Сутрадан смо отишли ​​на дегустацију вина у локалној вили, седећи у формалној трпезарији и пажљиво дегустирати различите сорте локално произведеног вина. Ово је било савршено искуство, храна, кување, историја, људи, вино, само све - и кухар Фабризио ће учинити да се осећате удобно док вас поздравља у свом родном граду.Više

Datum aktivnosti: maj 2018.
Komentar je napisan: 22. mart 2018.

Ако желите да искусите школу за кување у Тоскани, онда је МангиарДивино за вас. Курс је дат у вили смештеном високо на брду у прекрасном граду Арезћу.    Шеф Фабризио је био одличан и поуздан инструктор који је љубазно отишао са своје стране да испуни...наше посебне захтјеве за смјештај, оно што смо хтјели научити да кувамо и коју храну коју нисмо јести.    Он нас је научио истинским тосканским техникама кухања и како користити биље и тајне за припрему фабулозних јела. Дао нам је и показиваче за координацију припреме хране како би све завршило на време. Храна је била фантастична и сви смо се чудили како су наши оброци изгледали професионално. Курс је био вредан новца јер је укључивао три оброка дневно, кување лекција сваког дана, као и бочне излете и превоз од и до жељезничке станице. Ово искуство кувања било је више од онога о чему смо се надали и препоручили смо кућу кухиње Цхеф Фабризиа!Više

Datum aktivnosti: mart 2018.
Komentar je napisan: 9. februar 2018. sa mobilne aplikacije

Фабулоус тоур витх Цхеф Фабризио. Од 5 лекција за кување, укусни оброци које је припремио и наше водене туре за Ареззо и тржиште и Цортона да не помињемо вино то је био сан. Веома препоручује ово искуство Италије са кухињом са Фабризио. Дефинитивно планирам да...се у будућности вратим са више пријатеља. Израда тестенина и прелепа Тоскана. . . . који би могао тражити више.Više

Datum aktivnosti: oktobar 2017.
Komentar je napisan: 27. novembar 2017.

Моја мајка је посетила моју дјевојку и мене када сам одлучила да резервишем петодневни курс кувања. Фабризио је био одличан водич, наставник и лични кухар. Помогао је у свему од нашег превоза да би се осигурало да је стан угодан за моју 79-годишњу маму. Локација...је одлична јер је Ареззо прелеп град. Фабризио нас је водио на личне туре и имао богато знање о локалном подручју. Међутим, најфантастичнији део био је кување. Храна је била изврсна, а Фабризио се показао као поуздан и поуздан наставник. Сви смо напустили курс уз много више поверења у кување и богатство савета и техника које примењујемо у нашим кухињама. Ја препоручујем резервацију са Фабризио. Учење технике кувања у Тоскани од таквог фантастичног кухара / учитеља је боље него што сам икада замишљао.Više

Datum aktivnosti: novembar 2017.
Prikaži još komentara
U blizini
Hoteli u bliziniPogledajte 28 hotela u blizini
Villamato
25 komentara
Na udaljenosti od 1,34 km
Hotel Badia di Pomaio
287 komentara
Na udaljenosti od 5,05 km
Albergo La Toscana
78 komentara
Na udaljenosti od 5,15 km
Minerva Hotel
1.014 komentara
Na udaljenosti od 5,28 km
Restorani u bliziniPogledajte 536 restorana u blizini
Locanda di Santantimo
17 komentara
Na udaljenosti od 2,33 km
Il Ghiandaio
21 komentar
Na udaljenosti od 2,33 km
Scalo43
33 komentara
Na udaljenosti od 3,6 km
Pizzeria del Borgaccio
166 komentara
Na udaljenosti od 2,77 km
Atrakcije u bliziniPogledate 135 atrakcija u blizini
Villa La Ripa
182 komentara
Na udaljenosti od 1,61 km
Pieve a Sietina
35 komentara
Na udaljenosti od 4,76 km
Duomo San Donato
825 komentara
Na udaljenosti od 5 km
San Domenico Church
431 komentar
Na udaljenosti od 4,83 km
Pitanja i odgovori
Brzo saznajte odgovore od osoblja i prethodnih posetilaca objekta Chef in Tuscany - Cooking Lessons.
Napomena: Pitanje će biti postavljeno kao javno na stranici Pitanja i odgovori.
Pošalji
Smernice za postove