Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Awaiting Table Cookery School in Lecce, Italy

318 komentara
Žao nam je, nema dostupnih obilazaka ili aktivnosti koje možete da rezervišete onlajn za datume koje ste izabrali. Izaberite drugi datum.

The Awaiting Table Cookery School in Lecce, Italy

318 komentara
Žao nam je, nema dostupnih obilazaka ili aktivnosti koje možete da rezervišete onlajn za datume koje ste izabrali. Izaberite drugi datum.
318komentara8pitanja i odgovora
Ocena putnika
  • 301
  • 11
  • 0
  • 3
  • 3
Tip putnika
Doba godine
Jezik
  • Više
Izabrani filteri
  • Filtriraj
  • srpski
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Valerie Long je napisao/la komentar: feb 2020.
Columbus, Džordžija31 prilog56 poena za pomoć
Седмицу смо провели за столом чекања са Силвестроом у фебруару 2020. године. Силвестро, власник школе и руководилац школе, изузетно познаје јужну италијанску кухињу, италијанску историју, културу и вина, јер је и соммелиер. Срели смо се ујутро у 10х, обишли пијаце, вратили се у школу да припремимо ручак. Завршили смо око 2, извели поподне и поново се срели у 6 да купимо и припремимо вечеру. Дан је врло пун, а поподневна пауза била је потребна да се одемо на ручак или успавати, по вашем избору. Научили смо како направити тјестенину, како припремити свјеже, здраве и укусне оброке користећи врло једноставне састојке и како правилно користити сирово маслиново уље за здравствене користи. Са друге стране научили смо како правити домаће кобасице и како напунити месни хлеб:):):) Све у свему, био је врло образован, укусан и забаван викенд и надамо се да ћемо се вратити када се укаже прилика.
Pročitajte više
Datum aktivnosti: februar 2020.
Google
1 poen za pomoć
Korisno
Prosledi
Nancy B je napisao/la komentar: feb 2020.
Ashland, Oregon5 priloga7 poena za pomoć
Посјетили смо таблу чекања за дневни курс кухања. Силвестро смо срели на тргу у 10 сати и наставили да купујемо хлеб, рибу и поврће на три различита локална места. Затим смо отишли до Силвестрове куће да почнемо да кувамо. Уз пут, Силвестро је обавио сјајан посао разговарајући са нама о Леццеу, храни у Пуглији и животу у јужној Италији. У његовом бајковитом дому правили смо тјестенину, чистили и сјекли рибу и поврће, а затим их кухали на његовом штедњаку и роштиљу. Након што је све било спремно, седели смо да једемо своју укусну торту и попијемо вино које је Силвестро набавио за тај дан. Настава и ручак завршени су у 15:00. Силвестро је у сваком тренутку врло образован и професионалан, а његова помоћница Анна је одушевљена. Топло бих препоручио свима који буду у јужној Италији и занимају храну. Волели бисмо да се вратимо и да прођемо једнодневни курс у замку!
Pročitajte više
Datum aktivnosti: januar 2020.
Google
1 poen za pomoć
Korisno
Prosledi
Julia je napisao/la komentar: okt 2019.
1 prilog
Силвестрос има одлично познавање регионалне хране, вина и историје и ствара образовно забавно кување. Курсеви су били обилни, тако укусни и ништа не превладава вечерање на фрески са новим пријатељима. Вожња бициклом дневно за истраживање оближњих градова и ручак на мору учинили су ово невероватним путовањем.
Pročitajte više
Datum aktivnosti: oktobar 2019.
Google
Korisno
Prosledi
PieJean je napisao/la komentar: okt 2019.
9 priloga4 poena za pomoć
Резервишите приватни час ручка са Силвестро-ом за 8 особа унапред из САД-а. Силвестро има одличан систем резервације који олакшава резервацију / плаћање. Сви смо уживали у предавању. Силвестро је веома занимљив и познаватељ Пуглиа-а и регионалних специјалитета. Топло препоручујем - сјајан увод у Лецце и Пуглиа.
Pročitajte više
Datum aktivnosti: oktobar 2019.
Google
Korisno
Prosledi
Rebecca P je napisao/la komentar: okt 2019.
Vašington, okrug Kolumbija, Okrug Kolumbija14 priloga
Нас осам, укључујући и ону која не воли рибу (ја), уживали смо у јутарњем до средњем поподневном предавању на кувању морских плодова и испијању локалног ружичастог вина. Сјајно искуство и Силвестро одлично познаје област поред кувања.
Pročitajte više
Datum aktivnosti: oktobar 2019.
Google
1 poen za pomoć
Korisno
Prosledi
Prethodno