Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Tangara Jean-Georges

Pravo na profil je osigurano
Sačuvaj
Rua Deputado Laercio Corte 1501 Palacio Tangara, Sao Paulo, Država Sao Paulo 05706-290 Brazil+55 11 4904-4072Veb-sajtMeni
Otvoreno06:30 pre podne - 10:30 pre podne12:30 pre podne - 3:00 po podne7:00 po podne - 11:00 po podne
MIŠLEN 2019.
Rezervišite sto
2
чет, 28.5.
20:00

Ocene i komentari

Br. 11 od 410 – savremena – Sao Paulo
Br. 80 od 17.516 – restorani – Sao Paulo
Sertifikat za odličan kvalitetPobednik za 2018 - 2019.
OCENE
Hrana
Usluga
Cena/kvalitet

Detalji

OPSEG CENE
49 US$ - 98 US$
KUHINJE
savremena
Specijalni režimi ishrane
prilagođeno vegetarijancima
Prikaži sve detalje
obroci, funkcije

Meni

POR PESSOA
Ciabatta, Focaccia de Azeitonas Pretas e Alecrim, Pão Preto com Frutos Secos, Azeite Extra Virgem e Manteiga Sem Sal
BRL 28.0
Komentari (483)
Filtriraj komentare
16 rezultata
Ocena putnika
10
2
2
2
0
Tip putnika
Doba godine
Jeziksrpski
Još jezika
Ocena putnika
10
2
2
2
0
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
FiltrirajСрпски
Ažuriranje liste...
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: 6. mart 2020.

Ово је фантастично место. Осјећао сам се мало подвучено кад сам био тамо, али особље то није спомињало нити су поступале другачије. Били смо забава од 4 и сви смо наручивали различите предмете. Сва храна је била одлична! Лако најбољи оброк који сам имао у...Сао Паулу. Цене које су стигле из НИЦ-а биле су врло повољне. Једина неочекивана ствар била је да су нам наплатили засебну накнаду за хлеб. Хлеб је био одличан, али у већини ресторана у којима нисам посебно наплаћивао дах. Касније смо на путовању јели у другом ресторану у Сао Паулу са сличним ценама, али то није било место где је лепо, нити је била тако добра храна.Više

Datum posete: februar 2020.
Komentar je napisan: 11. decembar 2019.

Недавно су имали сјајну вечеру уз упаривање вина у Тангара Јеан-Георгес, једином јужноамеричком постстопу славног кувара Јеан - Георгес Вонгерицхтен у глобалном кулинарском царству. Пошто сам обожавао његов ресторан, собу Матадор у издању Миами Беацх Ресорт, био сам природно узбуђен због испробавања његовог ресторана Тангара...Јеан - Георгес. Дошао сам у ресторан где сам у среду увече имао резервацију 19: 45 и срдачно ме поздравио домаћин, Матеус Мииамото, који ме је одвео до стола, а пошто сам донео пакет са собом, трудио се да пронађем мали сто на коју да га ставим поред мене. Говори о услузи! Тада ме је Марцелино дочекао вода, а затим први од два соммелиера, врло љубазни Тхиаго Факури који се представио и почео да представља вина током вечери. Два јела - тартанија од туњевине и ражњићи - долазила је и одлазила, а сервирао их је љубазни Жан, а спаривање вина није могло више да се истакне. Други соммелиер, такође назван Тхиаго - Тхиаго Менезес - такође је пришао мом столу и представио се. Врхунац вечери мора бити запечени фоие грас упарен са врло симпатичним Саутернесом, названим по региону у Бордоу, који производи ово слатко вино, које је наточио Тхиаго Факури и који је направио савршено савршено упаривање Следеће, прва од две главне мреже - прва је била риба Робало (сноок), која је била поседена семенкама и орасима са поврћем. Сада, када читам разне писане профиле овог јела, чини ми се да то указује на то да ће га служити за столом и јуху сипати на њега поред стола, али мени то није учињено. Уместо тога, сервиран је уз рибу и поврће које већ плива у јухи, заправо преливен јухом, што је створило невероватно сочан укус и победило у сврху лепог уситњавања рибе орасима и семенкама које је испрало прекомерно јухо / јуха ; Бијело вино упарено с овим јелом било је ипак изврсно. Приметио сам да се ресторан (и вероватно и кухиња) превише напунио и питао се да ли се догодила пречица за сервирање јела са јухом који му је претходно наливен. Потом је усла и јањећа јела, једног јањећег одреска, који се показао прекуваним, вероватно захваљујући малој јањетини. Ово никако није величина јагњетине у Колораду или Новом Зеланду - соммелиер је потврдио да је то заправо бразилско јагње из домаћег порекла. Иако је Бразил глобално познат по богатству своје говедине, евидентно је да се исто не може рећи и за јањетину. Окуси су били довољно занимљиви и спаривање вина је поново било на месту. Отпор цијеле вечере, морам рећи, мора бити десерт упарен са укусном шпанском шеријем, која је сазрела у традиционалној методи Солера Заиста сам уживао у својој дегустацијској вечери са шест течајева упркос неколико неслагања и топло бих је препоручио свима који желе да пробају искуство Тангара Јеан - Георгеса; Већина курсева испала је савршена, а да не спомињемо невероватно винско спаривање које су спровела два компаније Тхиагос - Тхиаго Факури и Тхиаго Менезес. На менију се налазе и друге занимљиве ставке које се радујем испробавању током свог следећег боравка у Палацио Тангара - Оеткер Цоллецтион хотелуViše

Datum posete: decembar 2019.
Komentar je napisan: 25. novembar 2019.

Квалитет састојака, припрема и особље дају ме да потврдим да је ово најбољи ресторан који сам доживео у С о Паолу. Квалитета и окружење за вечеру су предивни. Одлично место за позивање важних гостију или за угодну вечеру са вољеном особом. Доручак треба да има...сопствено поглавље. Велика разноликост хлеба и пецива, јаја, сир, житарице, воће и месо.Više

Datum posete: oktobar 2019.
TangaraJeanGeorges, Executive Assistant Manager objekta Tangara Jean-Georges, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 19. decembar 2019.

Više

Komentar je napisan: 15. septembar 2019. sa mobilne aplikacije

Ако идете викендом на доручак, вероватно бисте претходно резервисали сто. Имали смо среће јер смо стигли релативно рано око 09. 00. То је био рођендан моје жене и желео сам да је изненадим. Ово је био сјајан почетак дана. Хотелски доручак високе класе у врхунском...окружењу. Ми ћемо се вратити.Više

Datum posete: septembar 2019.
TangaraJeanGeorges, Executive Assistant Manager objekta Tangara Jean-Georges, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 26. septembar 2019.

Više

Komentar je napisan: 7. jul 2019.

Ово је била последња недеља на поклону за поклон универзитетске дипломе моје кћери. Ми (моја супруга, кћерка и пријатељица) смо требали емоционални потицај након врхунаца са 5 звјездица на Мацху Пиццху и Игуазу падовима, након чега је услиједио обилазак Сао Паула Фоур Сеасона и лажни...обилазак и лажна јела у Фасану. Нашли смо нашу златну шерпу злата. Имали смо задовољство да Мицхелин обедујемо широм света, али смо били изненађени овом хармоничном симфонијом. Будући да енглески језик пати од субјективних ограничења у доживљају објекта, молимо уметните своје слике о небеским благоваоницама које су допуњене сликама у споту Фреда и Гингер Рогера "Хеавен".Više

Datum posete: jun 2019.
TangaraJeanGeorges, Executive Assistant Manager objekta Tangara Jean-Georges, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 16. jul 2019.

Više

Komentar je napisan: 3. jul 2019. sa mobilne aplikacije

Храна је била добра и вино је било ок. Ресторан се налази у средини парка, што га чини још посебнијим.Više

Datum posete: jul 2019.
TangaraJeanGeorges, Executive Assistant Manager objekta Tangara Jean-Georges, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 16. jul 2019.

Više

Komentar je napisan: 1. septembar 2018. sa mobilne aplikacije

Велика честитка Јеан Георгес-у и Фелипе Родригуес-у који само стигну на Фирст Мицхелин Стар за овај невероватан и диван ресторан. . . Ту можете наћи све ЈГ класике и неке рецепте са локалним укусима. . . Егг Цавиар, Туна Тартар, хрскави суши. . . и...овде можете открити октопус на жару. . . Оуах! Тим је од велике помоћи и води рачуна о вама на овом невероватном путовању око ЈГ кухиње. А место је прекрасно у Палацио Тангара х тел.Više

Datum posete: jul 2018.
TangaraJeanGeorges, Diretor Executivo Adjunto objekta Tangara Jean-Georges, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 11. septembar 2018.

Više

Komentar je napisan: 18. avgust 2018. sa mobilne aplikacije

Налази се у парку Тангара, а ресторан има поглед који је јединствен у Сао Паулу. Мислим да је Мицхеллин звезда награђена заслужује више за атмосферу и услугу него за храну. Иако је презентација лепа, укус и квалитет није близу Јеан Георгес у Њујорку. Имајте на...уму да ресторан у Њујорку има две звездице. У Сао Паулу постоје боља места, али смо у потпуности уживали у нашем искуству!Više

Datum posete: avgust 2018.
TangaraJeanGeorges, Diretor Executivo Adjunto objekta Tangara Jean-Georges, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 20. avgust 2018.

Više

Komentar je napisan: 14. jul 2018.

Овај ресторан је део ресторана ресторана Јеан-Георгес и налази се унутар луксузног хотела Палацио Тангар. Све од декорације до сервиса и хране било је одлично како би се требало очекивати у овом ресторану са старијим мицелином, али ипак са типичним осећањем "масовне произведене" гурманске хране...која се често појављује у оваквом ресторану старих мицхелин франшиза. Ипак, нема жалби, било је одлично!Više

Datum posete: jul 2018.
TangaraJeanGeorges, Diretor Executivo Adjunto objekta Tangara Jean-Georges, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 9. avgust 2018.

Više

Komentar je napisan: 9. jul 2018.

Место је изузетно лепо, да. Особље је љубазно и љубазно. Што се тиче услуге, ово је далеко испод сваког очекивања за место додељено звездицом Мицхелин. Менију недостаје креативност. Омаке се понављају између предјела и стартера. Морам рећи да је презентација лепа, али ово је за...мене дефиниција овог места: изгледа. Почнимо од почетка. Куверт је састављен од стварно плитких комада хлеба са пуно свјежег маслаца и киселог маслиновог уља - боље би било код куће, а да, ја нисам Мицхелин Старред (за Р $ 24, 00 по особи). Говорећи о киселости, можда мој ентеријер није био правилно припремљен или је јогурт био гњечен - повраћао сам три пута након што сам дошао кући да једем гумену хоботницу са најкислинским сосом који сам могао замислити (кромпир у хоботници био је добар, као неке таблице у табели). Десерт је био добар, а не спектакуларан или инвентиван, али добар. Ово је само почетак најсмртоноснијег дела на овом месту: вински лист. Пре два месеца сам био на 2 и 3 звездице у Мицхелин ресторанима: ниједна од њих није имала ту маргину профита за вино. Надмоћни изглед показао је да се већина вина овдје наплаћује за најмање 100% за своју малопродајну цену. Не због повраћања, то би ме спречило да се вратим сам по себи, али уопште, превише процијењено, преувеличано и, у мом скромном мишљењу, не вреди ништа осим гурманског сапника.Više

Datum posete: jul 2018.
TangaraJeanGeorges, Diretor Executivo Adjunto objekta Tangara Jean-Georges, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 9. avgust 2018.

Više

Prikaži još komentara
Najbolje u blizini
Najbolji hoteli u bliziniPogledajte sve
Palacio Tangara
547 komentara
Na udaljenosti od 0,19 km
Tulip Inn Morumbi Business
2 komentara
Na udaljenosti od 0,62 km
Travel Inn Montecattini
6 komentara
Na udaljenosti od 1,17 km
Blue Tree Premium Verbo Divino
1.359 komentara
Na udaljenosti od 1,52 km
Najbolji restorani u bliziniPogledajte sve
Baby Beef Steakhouse
261 komentar
Na udaljenosti od 0,75 km
Baby Beef Steak House
112 komentara
Na udaljenosti od 0,74 km
Parque Lounge and Terrace
70 komentara
Na udaljenosti od 0,02 km
Najbolje atrakcije u bliziniPogledajte sve
Burle Marx Park
407 komentara
Na udaljenosti od 0,13 km
Ponte Estaiada Octavio Frias de Oliveira
321 komentar
Na udaljenosti od 0,77 km
Shopping Morumbi Town
103 komentara
Na udaljenosti od 1,47 km
Senna's Grave Morumbi Cemetery
79 komentara
Na udaljenosti od 0,72 km
Brzo saznajte odgovore od osoblja i prethodnih posetilaca objekta Tangara Jean-Georges.
Napomena: Pitanje će biti postavljeno kao javno na stranici Pitanja i odgovori.
Pošalji
Smernice za postove
Da li je ovo vaš profil?
Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.
Osigurajte pravo na besplatni profil