Najbolji hotel u kom sam do sada odsedao. Usluga i hrana su izvanredne. Lokacija odlična. Osoblje preljubazno, sve pohvale. Vredi svaki dinar koji se plati. U blizini je Stari grad i Sv. Stefan. Mesto za pravi odmor.Više
- Besplatni parking
- Bazen
Prikaži manjePoštovani Slobodane,
Hvala Vam na komentarima, drago nam je da smo bili u prilici da Vam upotpunimo boravak našom uslugom. Nadamo se da ćete uskoro ponovo biti naš gost.
Srdačan pozdrav,
Marketing tim Hotela Mediteran
Hotel je prelep!!!
Sobe lepo uredjene i pre svega jako ciste.Sobarica dolazi svakoga dana da zameni peskire i ociste tako da im je higijena zaista na zavudnom nivou.Sobe su zvucno izolovane tako da vam ''komsije'' sigurno nece smetati.Hrana u hotelu je fenomenalna.U restoranu zaista radi jako ljubazno i sarmantno osoblje(kao i u celom hotelu,uostalom).Plaza je jako blizu ali je i jako velika guzva na istoj pa ne bi bilo lose da malo poranite.Lezaljke su besplatne za goste hotela(inace su oko 10-ak eura).U sklopu hotela se nalaze otvoreni bazen(koji je vise za decu,jako je plitak-oko 144cm najdublje) i zavoreni bazen(velnes i spa-takodje i sauna,djakuzi itd).Hotel takodje ima i akva park koji je odlicno mesto kako za decu tako i za starije.Topla preporuka-ako nameravate taksijem do Budve,nemojte zvati taksi ovog hotela vec samo hello taksi.Znatno je jeftiniji.Zaista sam prezadovoljna svime u ovom hotelu.Vracamo se sledece godine opet :)
Hotel Mediteran je zaista izvanredan hotel. U svim kategorijama zasluzuje da odnese najvecu ocenu. Osoblje je jako ljubazno i predusetljivo. Smestaj na zaista visokom nivou ( komfor u sobama na zavidnom nivou a o cistoci nije potrebno ni pisati jer sve se sija cak i ja koji sam jako perfekcionista u tom pitanju nisam mogao da pronadjem ni najmanju zamerku).
Hrana u hotelu je takodje savrseno pripremljena.
Sve u svemu cista 10 za hotel.
Hotel je ok. Plaža je peskovita, ali ima dosta kamenja na ulasku i izlasku iz vode. Hotel ima politiku zabrane unošenja hrane i pića spolja, pa nisu mogli da nam obezbede vadičep da otvorimo vino. Takođe, ne postoji wifi u sobama. Hrana je zadovoljavajuća. Nema mnogo toga da se vidi ili radi u okolini sem plaže.