Da krenem od pocetka.Kad se autobus koji nas je vozio s aerodroma,počeo kretati prema nekakvoj planini,muka me spopala,sve više se udaljavao od mora(krive agencije koje lazu i govore ljudima da su plaže 300 m od hotela).Na recepciji se nacekali da nam pokazu sobu.Sobe su perfektne,čiste nema sta.Dorucak -izbor kako za koga ima svega.Vecera-hmmm-toplih jela ćete teško naći a o mesnoj veceri da i ne govorim,za vegeterijance-raj.Tokom vecere nema ni vode -u stvari lazem ima ali se mora platiti kao i bilo koje drugo pice.E sad plaža-autobus vozi i vožnja traje nekih 10 minuta pa ocjenite daljinu plaže.Ako je guzva sigurno cete ostati bez prevoza,tj cekate slijedecu turu dok se isti vrati.Nedaj boze više ljudi i na paži bi ostali bez lezaljke.Bus vozi 4 puta dnevno tako da morate trcati i pratiti sat da nebi zakasnili a dosli ste da se odmorite.Plaža je prljava jer ne čiste.More je idealno.Zadnji bus u 17 h za plažu a ko vas šiša kako ćete nazad u hotel jer to je to.Isto je i u povratku s plaže,možda ćete morati čekati slijedeču turu.U blizini nema nikakve trgovine ako bilo sta mimo hotela poželite kupiti.Internet se plaća 17 EURa kojeg ako nemate zivaca ne mozete koristiti jer stalno iznova trazi konekciju.Paket tj.dorucak paket (s obzirom da je autobus za aerodrom krenuo u 7 ujutro)smo dobili i ja sam ga dala hotelskim mackama.Naime navece u 18 h su pokucali na vrata sobe i donijeli dorucak za sutradan...Da krenem od pocetka.Kad se autobus koji nas je vozio s aerodroma,počeo kretati prema nekakvoj planini,muka me spopala,sve više se udaljavao od mora(krive agencije koje lazu i govore ljudima da su plaže 300 m od hotela).Na recepciji se nacekali da nam pokazu sobu.Sobe su perfektne,čiste nema sta.Dorucak -izbor kako za koga ima svega.Vecera-hmmm-toplih jela ćete teško naći a o mesnoj veceri da i ne govorim,za vegeterijance-raj.Tokom vecere nema ni vode -u stvari lazem ima ali se mora platiti kao i bilo koje drugo pice.E sad plaža-autobus vozi i vožnja traje nekih 10 minuta pa ocjenite daljinu plaže.Ako je guzva sigurno cete ostati bez prevoza,tj cekate slijedecu turu dok se isti vrati.Nedaj boze više ljudi i na paži bi ostali bez lezaljke.Bus vozi 4 puta dnevno tako da morate trcati i pratiti sat da nebi zakasnili a dosli ste da se odmorite.Plaža je prljava jer ne čiste.More je idealno.Zadnji bus u 17 h za plažu a ko vas šiša kako ćete nazad u hotel jer to je to.Isto je i u povratku s plaže,možda ćete morati čekati slijedeču turu.U blizini nema nikakve trgovine ako bilo sta mimo hotela poželite kupiti.Internet se plaća 17 EURa kojeg ako nemate zivaca ne mozete koristiti jer stalno iznova trazi konekciju.Paket tj.dorucak paket (s obzirom da je autobus za aerodrom krenuo u 7 ujutro)smo dobili i ja sam ga dala hotelskim mackama.Naime navece u 18 h su pokucali na vrata sobe i donijeli dorucak za sutradan sa slijedecim sadrzajem-kuhano jaje,listic neke salame,listic sira,pola malog paradajza,kolutic krastavca ,maslac velicine nokta palca i kriskica crnog kruha.Upakovano u kutiju stiropora koji ne moze stati u frizider sobe.ne znam da li neko jede salamu kja stoji 16 sati na temperaturi 37 ili 39
Sve u svemu ako ste vegeterijanac volite vozanje to je to.Ko ide na odmor i putuje na rucak i veceru i onda opet na kraju plati taxi s plaže.A sad odoh traziti agenciju koja me posla ovamo!!!!Više
Prikaži manje