Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.
Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Usluga i kvaliteta na visokoj razini”
Komentar o hotelu Hotel Leopold I

Najbolje cene za period
Prijavljivanje dd.mm.gggg. Odjavljivanje dd.mm.gggg.
Cene su za 1 sobu, 2 odrasla(ih)
Prikaži cene
Uporedite najbolje cene sa najpopularnijih sajtova za putovanja
i još 8 sajtova!
Hotel Leopold I
Rangiran na 1. mestu od 1 hotela u Petrovaradinu
Sertifikat za odličan kvalitet
Autor sadržaja . nivoa
4 komentara
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 poena za pomoć
“Usluga i kvaliteta na visokoj razini”
Komentar je napisan: 13. novembra 2016. sa mobilne aplikacije

Hotel je prekrasan. Lijepo uredjen i otmjen. Usluga izvrsna, osoblje je stalno dostupno, usluzni su i ljubazni. Stalo im je do svakog klijenta. Smjestaj u sobama je odlican, osobito je lijep pogled iz sobe koja gleda na rijeku. Dorucak koji nas je docekao ujutro je za svaku pohvalu.
Sve u svemu, sve preporuke za posjetiti ovaj hotel i zadrzati se nekoliko dana.

Putovao/la je novembra 2016. sa partnerom
Korisno?
1 Hvala korisniku Sanja_Matanovic
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
HotelLeopoldI, Manager objekta Hotel Leopold I, je odgovorio/la na ovaj komentar, 18. novembar 2016.
Draga Sanja,
Hvala Vam sto ste izabrali nas hotel za Vas boravak u Novom Sadu i sto ste nasli vremena da napisete sve ove pohvale i utiske o nasem hotelu i osoblju. Nase je zadovoljstvo sto smo Vam bili na usluzi i nadamo se da cemo tu priliku imati ponovo. Hvala Vam na toplim preporukama i divnim recima.
Sve najbolje Vam zelimo i nadamo se ponovnom vidjenju.
Srdacan pozdrav od tima hotela Leoplod I
Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

113 komentara iz naše zajednice

Ocena putnika
    62
    32
    10
    9
    0
Pogledajte komentare za
19
51
6
22
Rezime ocene
  • Lokacija
  • Noćenje
  • Sobe
  • Usluga
  • Cena/kvalitet
  • Čistoća
Saveti putnika vam pomažu da izaberete pravu sobu.   Saveti za sobe
Datum | Ocena
  • Prvo grčki
  • Prvo danski
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo nemački
  • Prvo norveški
  • Prvo portugalski
  • Prvo ruski
  • Prvo srpski
  • Prvo turski
  • Prvo francuski
  • Bilo koji
Prvo srpski
Beograd, Srbija
2 komentara
Komentar je napisan: 21. oktobra 2016.

Hotel je na odlicnoj lokaciji sa dovnim pogledom na grad. lepo iskustvo ,osoblje na visokom nivou ,sobe su odlicne Boravak u ovom hotelu je možda malo skup za naše uslove, ali je hotel predivan.......

  • Putovao/la je avgusta 2016. samostalno
    • Cena/kvalitet
    • Lokacija
    • Usluga
Korisno?
Hvala korisniku Milica92
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
HotelLeopoldI, Manager objekta Hotel Leopold I, je odgovorio/la na ovaj komentar, 25. oktobar 2016.
Draga Milice,
Hvala vam što ste izabrali baš nas za vaš boravak u Novom Sadu i što ste podelili vaše utiske o hotelu. Bilo nam je veliko zadovoljstvo da vam budemo na usluzi i učinimo doživljaj u jedinstvenom hotelu Leopold I prijatnim i nezaboravnim.
Ukoliko planirate još neku posetu Novom Sadu, biće nam čast da ponovo budete naša gošća.
Veliki pozdrav i vidimo se uskoro.
Tim hotela Leopold I
Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
Autor sadržaja . nivoa
3 komentara
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 poena za pomoć
Komentar je napisan: 16. maja 2016.

Hotel je lep i na lepoj poziciji. Osoblje veoma ljubazno. ALI, dok sam se spremala za veceru, bila sam sama u sobi i uslikala sam nekoliko slefi fotografija. U pozadini istih se mogu videti lica nekoliko duhova (utvara) u prozoru. To sam primetila tek sutra, na fotograiji. Razlog zasto sam i gledala tako nesto je taj, sto smo celu noc ja i moj muz lose spavali, nismo mogli da spavamo do 8 ujuru. Necije prisustvo smo osecali. Osim toga ja sam i videla duha na zavesi kako visi. Sto se i ispostavilo kao istina na fotografiji kad se dobro covek zagleda u levom gornjem uglu, se jasno vide utvare kako vire na prozoru dok sam ja bila sama u sobi i slikala se. Jezivo iskustvo zaista.

  • Putovao/la je maja 2016. sa partnerom
    • Lokacija
    • Čistoća
    • Usluga
Korisno?
15 Hvala korisniku jelenabjelovuk
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
2 komentara
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 poen za pomoć
Komentar je napisan: 25. marta 2016. sa mobilne aplikacije

Hotel je na odlicnoj lokaciji sa dovnim pogledom na grad, pet frendy si. Odseli smo u junior suite, fenomenalno uredjen fotel sa odlicom poslugom i hranom. Tople preporuke i sigurno cemo opet bito gosti ovog hotela.

Putovao/la je marta 2016. sa porodicom
Korisno?
1 Hvala korisniku Jovana G
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Valjevo, Srbija
Autor sadržaja . nivoa
1 komentar
Komentar je napisan: 14. februara 2016. sa mobilne aplikacije

Sasvim slucajno smo odseli..pozicija,pogled iz sobe,usluga,spa,osoblje,higijena,enterijer..jednom recju super.Za svaku preporuku!U prilog nekoliko slika iz "naseg ugla".U tranzitu smo i veoma nam je zao sto nismo u mogucnosti da produzimo boravak..sledeci put!Veliki pozdrav

Putovao/la je februara 2016. sa partnerom
Korisno?
Hvala korisniku Slobodan G
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
LeopoldNoviSad, General Manager objekta Hotel Leopold I, je odgovorio/la na ovaj komentar, 22. februar 2016.
Poštovani Slobodane,

Hvala Vam što ste posetili Hotel Leopold I i što ste odvojili vreme da napišete ovu divnu preporuku. Ponosni smo da čujemo da je boravak u našem hotelu ispunio sva Vaša očekivanja i biće nam drago da Vas ponovo ugostimo! Srdačan pozdrav od tima hotela Leopold I. Mihaela Pardovicki
Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Možda će vam se dopasti i ovi hoteli...
Takođe razmislite o ovom smeštaju u Petrovaradin i okolini
Na udaljenosti od 1.4 km
CitiHotel Veliki
CitiHotel Veliki
Br. 1 od 28 u: Novi Sad
4.5 od 5 kružića 213 komentara
Na udaljenosti od 2.7 km
Hotel Park
Hotel Park
Br. 9 od 28 u: Novi Sad
3.5 od 5 kružića 180 komentara
Na udaljenosti od 3.3 km
Prezident Hotel
Prezident Hotel
Br. 6 od 28 u: Novi Sad
4.0 od 5 kružića 161 komentar
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Na udaljenosti od 1.5 km
Hotel Centar
Hotel Centar
Br. 2 od 28 u: Novi Sad
4.5 od 5 kružića 187 komentara
Na udaljenosti od 14.3 km
Hotel Premier Aqua
Hotel Premier Aqua
Br. 1 od 3 u: Vrdnik
4.5 od 5 kružića 76 komentara
Na udaljenosti od 1.8 km
Hotel Planeta Inn
Hotel Planeta Inn
Br. 7 od 28 u: Novi Sad
4.0 od 5 kružića 67 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene

Hotel Leopold I – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Dodatne informacije – Hotel Leopold I

Objekat: Hotel Leopold I
Adresa: Petrovaradinska tvrdava | Petrovaradin Fortress, Petrovaradin, Novi Sad 21100, Srbija
Lokacija: Srbija > Vojvodina > Novi Sad > Petrovaradin
Pogodnosti:
Bar/salonski kafe Poslovni centar sa pristupom internetu Fitnes centar sa teretanom/Fitnes sala Besplatan doručak Besplatni parking Restoran Usluga u sobama Spa centar Apartmani Pristup za invalidska kolica Prevoz do aerodroma
Stil hotela:
Rangiran na 1. mestu od 1 hotela u Petrovaradinu
Raspon cena (za noć): 9.561 RSD - 22.860 RSD
Kategorija hotela:Zvezdice: 4 — Hotel Leopold I 4*
Broj soba: 32
Opcije rezervacije:
TripAdvisor je ponosan na partnerstvo sa Booking.com i Hotels.com jer možete da pravite bezbedne rezervacije za Hotel Leopold I. Svakog meseca pomažemo milionima putnika da pronađu savršeni hotel za privatna i poslovna putovanja, uvek uz najbolje popuste i specijalne ponude.

Da li je ovo vaš profil na TripAdvisoru?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil