Ove godine krajem jula smo bili gosti ovog hotela devojka i ja. Pre svega želeo bih da pohvalim položaj samog hotela i ljubaznost osoblja hotela. Što se tiče smeštaja hotel je zreo za renoviranje, naša soba je bila prostrana mada sa starim namestajem. Imamo zamerku na neudobnost kreveta. U sobi je bio jako slab signal za WiFi (srednja zgrada). Hrana je ukusna, kvalitet ishrane bi trebao biti na malo visem nivou s obzirom na broj zvezdica. Izbor jela je veliki, dok je dezert veoma siromašan (voće, žele i mus) jednom ili dvaput su bili kolači za 10 dana. Slana peciva za doručak nisu bila nimalo ukusna. Dopunjavanje jela na švedskom stolu bi trebalo biti brže (jedan decko sam to obavlja). Konobari su bili veoma ljubazni i prijatni uvek. Služenje pića bi trebalo produžiti barem do 23, 24h. Ose predstavljaju ogroman problem prilikom svakog obroka, prosto je nemoguće na miru jesti. Eksterijer hotela je prelep. Higijena samog hotela je na zavidnom nivou. Posebno bih pohvalio menadžerku hotela Jelenu, koja nam je uvek izlazila u susret i bila veoma ljubazna, animatora Ratka i vodiča Marka. Voleli bismo nekada u budućnosti da se vratimo u ovaj hotel :).Više
- Besplatan Wi-Fi
- Besplatan parking