Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otvoreno danas: 10.00 - 22.00
Sačuvaj
Najvažniji detalji komentara
Zombie apokalypsa

Dekujeme za prima zazitek, pri ktere jsme se ze zacatku pekne zapotili. Diky lehke pomoci Pepy a... pročitajte više

Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom

Komentar je napisan: 4. novembar 2019.
Lucie P
Vynikajici zazitek

Tento druh zabavy jsme navstivili poprve a musim rict, ze jsme si to vsichni moc uzili. Mohu vsem... pročitajte više

Komentar je napisan: 23. jul 2018.
Jana J
sa mobilne aplikacije
Pročitajte sve komentare (3.413)
  
Komentari (3.413)
Filtriraj komentare
3.413 rezultata
Ocena putnika
3.103
271
29
6
4
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
Ocena putnika
3.103
271
29
6
4
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
16 od 3.413 komentara
Komentar je napisan: 4. novembar 2019.

Dekujeme za prima zazitek, pri ktere jsme se ze zacatku pekne zapotili. Diky lehke pomoci Pepy a Petra jsme unikli za 43min. Pekne zpracovani ukolu a super priprava na hru. Tesime se na priste

Datum aktivnosti: novembar 2019.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku Lucie P
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Questerland, Manažer objekta Questerland, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 4. novembar 2019.
Google prevodilac

Vážená Lucie,

děkujeme Vám za recenzi a jsme Vám vděční, že jste nás záchránili před zombie apokalypsou! Díky vyřídíme i Pepovi a Petrovi, kteří Vám během hry pomáhali a budeme se na Váš tým těšit i v našich dalších hrách.

S přáním hezkého dne,

team Qusterland

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 23. jul 2018. sa mobilne aplikacije

Tento druh zabavy jsme navstivili poprve a musim rict, ze jsme si to vsichni moc uzili. Mohu vsem doporucit. Moc dekuji za skvely vyklad a prijemne jednani pruvodci Vitkovi. Jeste jednou moc dekujeme za skvelou zabavu.

Datum aktivnosti: jul 2018.
Hvala korisniku Jana J
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 4. maj 2018.

Hru jsme si skvele uzili, byla to zabava. Radek a Tereza se o nas skvele postarali, v nejnutnejsich chvilich nam dali dobre mirenou napovedu. Muzeme jenom doporucit.

Datum aktivnosti: maj 2018.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku PetraSva
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Tereza S, Manažer objekta Questerland, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 10. maj 2018.
Google prevodilac

Vážená Petro,

moc děkujeme za Vaši milou recenzi a jsme rádi, že jste si team building u nás užili. Dobře mířené a načasované nápovědy jsou jedním z nejtěžších aspektů naší práce, tak jsme rádi, že se nám to tentokrát povedlo. Těšíme se někdy na viděnou v dalších místnostech.

S pozdravem,
Tým Questerland

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 10. februar 2018.

Bezva hra a moc se tesime na dalsi. Perfektni prostredi a instruktori moc fajn. Vrele doporucuji jako rodinnou akci.

Datum aktivnosti: februar 2018.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku BarboraS128
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Lukáš L, Manažer objekta Questerland, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 17. april 2018.
Google prevodilac

Vážená Barboro,

Moc děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste se při hraní pobavili. Těšíme se na viděnou v našich dalších místnostech!

S pozdravem, Tým Questerland

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: 10. mart 2020.

Datum aktivnosti: mart 2020.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Questerland, Manažer objekta Questerland, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 11. mart 2020.
Google prevodilac

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara