Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kao u nekom filmu”
Komentar o hotelu Gerbeaud

Gerbeaud
Rangiran na 38. mestu od 203 desert u Budimpešti
Sertifikat za odličan kvalitet
Kuhinje: mađarska, Kafe
Još detalja o restoranima
Detalji o restoranu
Opcije za ručavanje: doručak, večera, otvoreno noću, ručak, dostava na kućnu adresu, rezervacije, hrana za poneti
Četvrt: Okrug V/Unutrašnjost grada
Komentar je napisan: pre 2 nedelje sa mobilne aplikacije

Prelepa stara i najpoznatija poslastičarnica. Kafa odlicna. Ceka se cesto za ulazak ali vresi. Malo je skuplje ali vredi. Osoblje ljubazno. Kolaci prelepi. Posetiti obavezno

Datum posete: januar 2019.
Hvala korisniku MilosD229
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető objekta Gerbeaud, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno pre 2 nedelje
Google prevodilac

Dear MilosD229,

Thank you very much for visiting us at Gerbeaud!
It is nice to learn from your feedback that you were given an excellent service, and you found our pastry shop to be breathtakingly beautiful! We are grateful for your review and for recommending Gerbeaud! We hope to see you in the future as well.

Best wishes,
Gerbeaud Team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentarKomentari (7.905)
Ocena putnika
Tip putnika
Doba godine
Jezik
  • Još jezika

15 od 7.905 komentara

Komentar je napisan: 6. avgust 2018. sa mobilne aplikacije

Nesto kraj kojega ne smijete proći da ga ne posjetite! Zanimljiva povijest, savršeno uređeno, luksuzno i otmjeno! Prefina Doboš torta i prekrasno pakiranje za ponijeti! Wow!

Datum posete: oktobar 2017.
Hvala korisniku danielak134
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető objekta Gerbeaud, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 9. avgust 2018.
Google prevodilac

Dear Daniela K,

Thank you for sharing your thoughts with our team. We are absolutely pleased that you discovered our place. We genuinely wish that you enjoyed every minute of the time you spent with us. It would be amazing to see you again in Gerbeaud in the near future!

Kind regards,
Gerbeaud Management

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 1. jul 2018. sa mobilne aplikacije

Ogromna preporuka. Kava i ledeni čaj su bili neuobičajeno izvrsni. Svaka pohvala. Došli smo ovdje u subotu poslijepodne pa smo se vratili i sutradan ujutro :)

Datum posete: jun 2018.
Hvala korisniku 726ozb
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető objekta Gerbeaud, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 7. jul 2018.
Google prevodilac

Dear Viktor B,
May we start with telling you how happy we are reading your kind review. What could be even more promising for us than the fact that you recommend our place. We are looking forward to welcome you back in the future.

Kind regards,
Gerbeaud Management

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 13. januar 2018.

Jedno od onih mesta koje treba obići kada upoznajete grad. Naravno, nećete ga obilaziti svaog dana, pa ne treba praviti kalkulacije vredi-ne vredi. Ovde je u pitanju tradicija (poslastičarnica postoji od 1858.godine), lokacija (centar grada), izuzetna građevina, vrhunska usluga, kavalitet poslastica i neponovljiv ugođaj luksuza, otmenosti kada se osećate malo drugačije, skupljate pozitivnu energiju za naredne dane i sl.

Datum posete: januar 2018.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Hvala korisniku Goran D
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető objekta Gerbeaud, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 14. januar 2018.
Google prevodilac

Dear goci2015,

First of all, we cannot thank you enough for sharing your honest review with us about our place on TripAdvisor.

It pleases us greatly that Gerbeaud could measure up to you. It is nice to see that we could pleasantly surprise you with the beautiful location and with the exquisite decoration. We would like to let you know that your satisfaction is the most important thing for our whole team, so it is not surprising that we do our best day by day to enrich you with unforgettable memories in the company of various delicious coffee and cakes

We genuinely wish that you enjoyed every minute of the time you spent with us, and we would be honoured to see you again in the future.

Best wishes,
Gerbeaud Management

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 17. novembar 2017.

Obzirom da sam poslastičar po profesiji,mogu slobodno da kažem da su čuvene Žerbo i Doboš torta veoma dobre,ali ne toliko da su u istoj ravni sa cijenema koje ih prate.Ima poslastičarnica sa mnogo ukusnijim kolačima.Ime koje dugo nose ihi čini atrakcijom za turiste,ali po onom što sam probao,eklskluzivu održavaju na osnovu stare slave.

Datum posete: novembar 2017.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
1  Hvala korisniku NadirR79
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.

Putnici koji su gledali informacije o mestu Gerbeaud gledali su i

Budimpešta, Centralna Mađarska
Budimpešta, Centralna Mađarska
 
Budimpešta, Centralna Mađarska
Budimpešta, Centralna Mađarska
 
Budimpešta, Centralna Mađarska
Budimpešta, Centralna Mađarska
 

Gerbeaud – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Vlasnici: Koja je vaša strana priče?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil