Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vjerojatno najljepši cafe na svijetu”
Komentar o hotelu New York Cafe

New York Cafe
Rangiran na 468. mestu od 3.684 Restorani u Budimpešti
Još detalja o restoranima
Detalji o restoranu
Pogodno za: poslovni sastanci, specijalne prilike, romantični
Opcije za ručavanje: otvoreno noću, ručak, večera, doručak, dostava na kućnu adresu, rezervacije
Četvrt: Erzsébetváros
Komentar je napisan: 9. decembar 2019.

Za ulazak u kavanu je ispred nje,bio red čekanja od 10 minuta, ali predlažem da uđete kroz predvorje hotela New York Palace, što smo i mi učinili, te izbjegli red.
Secesija u punom sjaju, kavana doista izgleda senzacionalno i svakako se mora vidjeti i doživjeti.
Cijene su isto tako senzacionalne (svakako pogledajte na webu prije posjete).
Pili smo Hungary coffe, (kava,šlag, palinka i čili), vrlo ukusno ali vrlo ljuto i po cijeni od 10 EUR-a.
Svakako treba vidjeti i malo potrošiti !

Datum posete: decembar 2019.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Hvala korisniku bobotheking
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
BandurG, Vendégkapcsolati vezető objekta New York Cafe, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 11. decembar 2019.
Google prevodilac

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to share your impressions. What a great pleasure reading your kind and generous words about your recent visit in the New York Café.

Great to hear you had an all-around wonderful experience with us, you were impressed by our striking property and enjoyed the lovely ambience as well as your Hungarian coffee. In addition, we are so pleased with the fact that you found our prices fair as well considering the experience.

Looking forward the next time you can visit us in the near future, you are waited with the warmest welcome.

New York Café Team



Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentarKomentari (17.692)
Ocena putnika
Tip putnika
Doba godine
Jezik
  • Još jezika

15 od 17.692 komentara

Komentar je napisan: 9. mart 2019.

Za ovaj Cafe reci su suvisne, treba ga doziveti. Duh nekih davnih vremena Marije Terezije i Franca Jozefa, madjarske aristokratije, prosto lebdi u vazduhu. Cene su takodje aristokratske, nekoliko puta vise nego bilo gde drugde u gradu, ali definitivno vredi...

Datum posete: februar 2019.
Hvala korisniku Zlatan75Mitic
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
BandurG, Guest realition objekta New York Cafe, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 11. mart 2019.
Google prevodilac

Dear Guest,

Thank you for your recent Trip Advisor review! We are delighted you had a great time here and that you have found our striking property so impressive.

King Regards,

New York Cafe Team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 5. januar 2019. sa mobilne aplikacije

Jedan od najlepsih i najboljih restorana u Evropi. Muzika prelepa. Atmosfera kao iz nekog filma iz proslog veka. Kolaci savrseni. Skupo ali vredi. Obavezno posetiti.

Datum posete: januar 2019.
3  Hvala korisniku MilosD229
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
BandurG, Guest realition objekta New York Cafe, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 28. januar 2019.
Google prevodilac

Dear Guest,

Thank you for your recent Trip Advisor review! We are delighted you had a great time here and that you have found our striking property so impressive.

King Regards,

New York Cafe Team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 6. januar 2018. sa mobilne aplikacije

Pre svega treba posetiti zbog ambijenta. Iako smo morali da cekamo 10 min na mesto, osoblje je bilo ljubazno. Cene su nesto vise, ali vredi popiti kafu da bi uzivali u pogledu, muzici uzivo... kapucino je bio odlican, ali sam od limunade vise ocekivala (pravljena je sa sodom pa podseca na fantu). Sve u svemu drago mi je da sam bila unutra.

Datum posete: januar 2018.
Hvala korisniku MajaB1242
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
NYC_director, Vendégkapcsolati vezető objekta New York Cafe, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 8. januar 2018.
Google prevodilac

Dear Guest,

Thank you for taking time to review our restaurant.
We are glad that you were content.
We are looking forward to your next visit.

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 10. oktobar 2017.

Kafe je divnog enterijera,kafa odlicna I lepo servirana.Meni je slab,cene prilicno visoke.Preporuka za odlazak na pice.

Datum posete: novembar 2016.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Hvala korisniku Anamarija M
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
NYC_director, Vendégkapcsolati vezető objekta New York Cafe, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 11. oktobar 2017.
Google prevodilac

Dear Guest!

I would like to thank you for your review and helping us to improve continuously.

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.

Putnici koji su gledali informacije o mestu New York Cafe gledali su i

Budimpešta, Centralna Mađarska
Budimpešta, Centralna Mađarska
 
Budimpešta, Centralna Mađarska
 

New York Cafe – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Vlasnici: Koja je vaša strana priče?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil