Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otvoreno danas: 10.00 - 23.00
Sačuvaj
Najvažniji detalji komentara
Teški top

Teže nego što se čini, ali jako zabavno. Išao sam s prijateljima i nismo dovršili igru, ali je... pročitajte više

Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom

Komentar je napisan: juče
apasalic2021
,
Zagreb, Hrvatska
Tajna profesora Baltazara

O sobi: super, detaljna, zanimljiva i šarena! Osoblje: super pristup, opušteno, baš upotpunjuje... pročitajte više

Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom

Komentar je napisan: pre 5 dana
rina19872021
,
Zagreb, Hrvatska
Pročitajte sve komentare (367)
  
Komentari (367)
Filtriraj komentare
367 rezultata
Ocena putnika
364
2
1
0
0
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
Ocena putnika
364
2
1
0
0
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
1318 od 367 komentara
Komentar je napisan: 20. februar 2021.

Bilo je super.
Tesko ali zabavno. Bilo nas je dvoje, a za ovu tezinu treba bar 4 da bi uspijeli pobijeci.

Datum aktivnosti: februar 2021.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku benkecmarci
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
ClueGo E, Owner objekta ClueGo Escape Rooms Zagreb, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 20. februar 2021.

Pozdrav benkecmarci,

Hvala puno na recenziji. Drago nam je da ste se zabavili iako je bilo teško. Nadam se da vas to neće obeshrabriti i da ćete nastaviti svoju escape room pustolovinu.

Vidimo se u Baltazaru, samo si malo pojačajte ekipu :D

Kristijan - ClueGo ER Zagreb

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 16. februar 2021.

Odlična atmosferai vodič (host), super uređen prostor za igru i nimalo lagan zadatak spašavanja Balthazar grada.

Datum aktivnosti: februar 2021.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku kristinaprhal
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
ClueGo E, Owner objekta ClueGo Escape Rooms Zagreb, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 17. februar 2021.

Draga kristinaprhal,

Hvala puno na odvojenom vremenu i tvojoj recenziji. Drago nam je da vam je bilo super i da ste uživali u atmosferi. Spasiti cijeli jedan grad ne može biti lak pothvat, a spasiti BaltazarGrad još manje, ali vi ste se odlično snašli!

Nadam se da se vidimo opet u nekim drugim avanturama!

Hrvoje - ClueGo ER Zagreb

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 12. februar 2021.

Najboljih i najzanimljivijih sat i pol. Uživali smo u svemu, zabavili se i opustili. Vraćamo se prvom prilikom opet.

Datum aktivnosti: februar 2021.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku PatriciaBurigo
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
ClueGo E, Owner objekta ClueGo Escape Rooms Zagreb, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 13. februar 2021.

Draga PatriciaBurigo,

Puuuunooo hvala na lijepim riječima i tvojoj recenziji. Drago nam je da ste uživali i zabavili se. Bit će nam drago vidjeti vas opet :D

Pozdrav od ClueGo ekipe!

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 8. februar 2021. sa mobilne aplikacije

Posjetili smo sobu memento i odusevljeni smo. Odlicno iskustvo. I sve pohvale game masteru. :) vidimo se uskoro

Datum aktivnosti: februar 2021.
Hvala korisniku dmdani
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
ClueGo E, Owner objekta ClueGo Escape Rooms Zagreb, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 9. februar 2021.

Pozdrav dmdani,

Puno hvala na recenziji! Drago nam je da vas je Memento oduševio i da ste imali odlični iskustvo. Vidjeti da se igrači zabavljaju u našim igrama uvijek nas iznova razveseli, a vi ste bili odlična ekipa!

Nadam se da se vidimo ubrzo i u drugim avanturama :)

Hvala još jednom,
Hrvoje - ClueGo ER Zagreb

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 4. februar 2021.

Vrhunski gamemaster, profesionalno i dobro vođenje, lijepo uređena soba i super ideja!

Sve u svemu top!

Datum aktivnosti: februar 2021.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku janperanic
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
ClueGo E, Owner objekta ClueGo Escape Rooms Zagreb, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 5. februar 2021.

Pozdrav janperanic,

Hvala ti na recenziji! Drago nam je da ti se svidjela igra i GM i da ste imali "top" iskustvo. Nadamo se da se vidimo opet u novim avanturama.

Hvala još jednom,
Kristijan - ClueGo ER Zagreb

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara