Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otvoreno danas: 10.00 - 23.00
Sačuvaj
Najvažniji detalji komentara
Tajna profesora Baltazara

O sobi: super, detaljna, zanimljiva i šarena! Osoblje: super pristup, opušteno, baš upotpunjuje... pročitajte više

Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom

Komentar je napisan: juče
rina19872021
,
Zagreb, Hrvatska
Krađa Mona Lise II - nastavak

Sa prijateljicama sam išla proslaviti rođendan u Escape room i to je bio jedan od najzabavnijih... pročitajte više

Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom

Komentar je napisan: pre 2 dana
Msms2021
,
Zagreb, Hrvatska
Pročitajte sve komentare (364)
  
Komentari (364)
Filtriraj komentare
364 rezultata
Ocena putnika
361
2
1
0
0
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
Ocena putnika
361
2
1
0
0
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
1015 od 364 komentara
Komentar je napisan: 22. februar 2021.

Nemam doslovno nikakvu zamjerku. Dizajn sobe odličan, zagonetke maksimalno stimulativne, voditelji kraljevi. Savršen spoj zabave i kognitivnog treninga. Preporučila bih svakome tko je zainteresiran za malo drugačiji vid druženja od klubova i cuganja. Voditelji su ful opušteni, ugodni, komunikativni, spremni za zezanciju i ogroman dio ovog nezaboravnog iskustva su činili upravo oni!

Datum aktivnosti: februar 2021.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
1  Hvala korisniku 359anamarijak
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
ClueGo E, Owner objekta ClueGo Escape Rooms Zagreb, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 23. februar 2021.

Pozdrav 359anamarijak,

Hvala ti na lijepim riječima! S ekipama poput vas nije teško biti zabavan i drago nam je da ste uživali u posjetu našem escapeu. "Odličan dizajn i stimulativne zagonetke" rezultat su našeg truda koji ulažemo u svaku našu avanturu i neizmjerno smo sretni kada igrači to prepoznaju. Hvala ti još jednom na preporuci i nadamo se da se vidimo opet :D

Hrvoje i Kristijan

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 20. februar 2021.

Ako volite zagonetke ovo je definitivno lokacija koju trebate posjetiti u Zagrebu. Sobe su stvarno vrh!

Datum aktivnosti: februar 2021.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku mislav4
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
ClueGo E, Owner objekta ClueGo Escape Rooms Zagreb, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 21. februar 2021.

Pozdrav mislav4,

Hvalaaaa! Puno nam znači kada igrači prepoznaju trud koji ulažemo u naše igre, tim više kada to prepoznaju iskusni igrači poput vas. Stvarno nam je drago da su ti naše sobe "vrh", i nadam se da uskoro vidimo u novim avanturama!

Pozdrav od ClueGo ekipe :)

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 20. februar 2021.

Bilo je super.
Tesko ali zabavno. Bilo nas je dvoje, a za ovu tezinu treba bar 4 da bi uspijeli pobijeci.

Datum aktivnosti: februar 2021.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku benkecmarci
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
ClueGo E, Owner objekta ClueGo Escape Rooms Zagreb, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 20. februar 2021.

Pozdrav benkecmarci,

Hvala puno na recenziji. Drago nam je da ste se zabavili iako je bilo teško. Nadam se da vas to neće obeshrabriti i da ćete nastaviti svoju escape room pustolovinu.

Vidimo se u Baltazaru, samo si malo pojačajte ekipu :D

Kristijan - ClueGo ER Zagreb

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 16. februar 2021.

Odlična atmosferai vodič (host), super uređen prostor za igru i nimalo lagan zadatak spašavanja Balthazar grada.

Datum aktivnosti: februar 2021.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku kristinaprhal
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
ClueGo E, Owner objekta ClueGo Escape Rooms Zagreb, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 17. februar 2021.

Draga kristinaprhal,

Hvala puno na odvojenom vremenu i tvojoj recenziji. Drago nam je da vam je bilo super i da ste uživali u atmosferi. Spasiti cijeli jedan grad ne može biti lak pothvat, a spasiti BaltazarGrad još manje, ali vi ste se odlično snašli!

Nadam se da se vidimo opet u nekim drugim avanturama!

Hrvoje - ClueGo ER Zagreb

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 12. februar 2021.

Najboljih i najzanimljivijih sat i pol. Uživali smo u svemu, zabavili se i opustili. Vraćamo se prvom prilikom opet.

Datum aktivnosti: februar 2021.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku PatriciaBurigo
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
ClueGo E, Owner objekta ClueGo Escape Rooms Zagreb, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 13. februar 2021.

Draga PatriciaBurigo,

Puuuunooo hvala na lijepim riječima i tvojoj recenziji. Drago nam je da ste uživali i zabavili se. Bit će nam drago vidjeti vas opet :D

Pozdrav od ClueGo ekipe!

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara