Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sačuvaj
Najvažniji detalji komentara
Pohvala

Odlično iskustvo! Topla preporuka svima. Super ekipa, velike pohvale Martini, pilotu i... pročitajte više

Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom

Komentar je napisan: pre 1 nedelju
rozankovicmateja
SLOBODAN PAD ( 40 SEKUNDI NAJNEVJEROJATNIJEG OSJEĆAJA NA SVIJETU)

SLOBODAN PAD ( 40 SEKUNDI NAJNEVJEROJATNIJEG OSJEĆAJA NA SVIJETU) Najbolje iskustvo u ovih 27... pročitajte više

Komentar je napisan: pre 1 nedelju
74jelenag
Pročitajte sve komentare (151)
  
Komentari (151)
Filtriraj komentare
151 rezultat
Ocena putnika
143
7
0
0
1
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Ocena putnika
143
7
0
0
1
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
712 od 151 komentara
Komentar je napisan: 21. jul 2020.

Sve odlicno i zabavno.
Ekipa profesionalna, nema prostora za strah.
Pri letu super panoramski let iznad zg.
Preporucujem svima

Datum aktivnosti: jul 2020.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku ivanradicma
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
SkydivingTandemGroup, Owner objekta Skydiving Tandem Group, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 24. jul 2020.

Hvala a recenziju i preporuci. Drago nam je da ste uživali u svojoj padobranskoj avanturi. Želimo vam još puno avantura, pozdravi od SKYDIVING TANDEM GROUP.

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 2. jul 2020.

Prvi skok u životu i nadam se ne zadnji :) odlično iskustvo i super ekipa iz skydiving tandem groupa :)

Datum aktivnosti: jun 2020.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku tmikelec
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
SkydivingTandemGroup, Owner objekta Skydiving Tandem Group, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 5. jul 2020.

Hvala za recenziju. Srago nam je da ste uživali u svom padobranskom iskustvu. Pozdravi od skydiving tandem group

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 16. jun 2020.

Spektakularno iskustvo. Iskusni instruktori su nas opustili točno koliko treba. Ugodan panoramski let iznad Zagreba i Sljemena za zagrijavanje, a zatim adrenalinska euforija slobodnog pada s 3000 metara začinjena samostalnim upravljanjem padobranom na kraju. Dolazim opet!

Datum aktivnosti: jun 2020.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku FarAway32108611079
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
SkydivingTandemGroup, Owner objekta Skydiving Tandem Group, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 23. jun 2020.

Hvala na recenziju, drago nam je da ste uživali u padobranskoj avanturi.Pozdravi od skydiving tandem group.

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 15. jun 2020.

Organizacija, od pripreme za skok, leta avionom i sam skok,bili su odlični. Sam skok je nezaboravan doživljaj.

Datum aktivnosti: jun 2020.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku gorankulisic
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
SkydivingTandemGroup, Owner objekta Skydiving Tandem Group, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 16. jun 2020.

Hvala za recenziju. Drago nam je da ste uživali u vašem padobranskom iskustvu. Pozdravi od skydiving tandem group.

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 18. septembar 2019.

Odlična, smirena i pozitivna ekipa! Predivno i nestvarno iskustvo. Za svaku preporuku, iznad očekivanja. Hvala!

Datum aktivnosti: septembar 2019.
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovom atrakcijom
Hvala korisniku josipak123
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
SkydivingTandemGroup, Owner objekta Skydiving Tandem Group, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 20. septembar 2019.

Hvala na recenziji. Drago nam je da ste uživali, želimo vam još puno avantura. Pozdravi od skydiving tandem group.

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara