Do obroka nismo stigli, na ulazu nas je sačekao primitivno- arogantan stav čoveka (recimo menadžera restorana, nije bilo baš najjasnije koja mu je funkcija), koji nam je rekao da pušta samo rezervacije za ručak. Ja sam bila sa porodicom, i pitala kako je moguće uopšte rezervisati, kada se poslednja 3h ne javljaju na broj telefona oglašen kao kontakt za rezervaciju. Gospodin odgovara da im je restoran pun i da imaju 90 propuštenih poziva, onako, s osmehom zadovoljstva. Ja kažem da bi bilo lepo da se jave na pozive i zainteresovanim gostima kažu da mesta nema, a ne da dozvole da, kao mi, dođemo do restorana da bismo saznali. On, vrlo neprijatno, kaže da ne mogu to da rade i da ne žele jer posla imaju preko glave. I tako, razgovor se nastavlja u par rečenica, gde mi govorimo koliko je takav odnos loš za imidž mesta, a on kaže da mu je splav pun i da ne vidi problem, sve vreme bez imalo poštovanja prema potencijalnim gostima. Dakle, ko god da je gospodin na ulazu, takav stav i neodgovaranje na pozive sa broja telefona oglašenog kao broj za rezervacije, na nas su ostavili jako negativan utisak, zbog čega nemamo želju više da se približimo restoranu. Pa toliko mesta Beograd ima, osim možda dobre hrane i ponude vina, usluga je jedan VRLO VAŽAN segment koji te vuče ili ne vuče na neko mesto.