Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastican provod!”
Komentar o hotelu Reka

Reka
Rangiran na 38. mestu od 1.251 Restorani u Beogradu
Sertifikat za odličan kvalitet
Raspon cena: 10 US$ - 15 US$
Opcije za ručavanje: otvoreno noću, doručak, rezervacije
Detalji o restoranu
Opcije za ručavanje: otvoreno noću, doručak, rezervacije
Beograd, Srbija
Autor sadržaja 2 . nivoa
5 komentara
common_n_restaurant_reviews_1bd8 7 poena za pomoć
“Fantastican provod!”
Komentar je napisan: 26. februara 2016.

Restoran za sve koji hoce da se dobro provedu u svakoj prilici - proslave, rodjendani, druzenje. Atmosfera, fenomenalna muzika koja pravi nezaboravan dozivljaj.

Posećeno: decembra 2015.
Korisno?
Hvala korisniku Tina14012
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

210 komentara iz naše zajednice

Ocena posetilaca
    138
    51
    11
    6
    4
Rezime ocene
    Hrana
    Usluga
    Cena/kvalitet
    Atmosfera
Datum | Ocena
  • Prvo grčki
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo nemački
  • Prvo norveški
  • Prvo ruski
  • Prvo srpski
  • Prvo turski
  • Prvo francuski
  • Prvo švedski
  • Prvo španski
  • Bilo koji
Prvo srpski
Beograd, Srbija
2 komentara
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 poen za pomoć
“Romantična atmosfera”
Komentar je napisan: 9. januara 2016.

Ljubazno osoblje. Brza usluga. Odlična hrana. Divan enterijer. Pre svega, lampe na stolovima su predivne.

  • Posećeno: januara 2016.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
Hvala korisniku Seka2016
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
Autor sadržaja 2 . nivoa
7 komentara
4 komentara o restoranima
“Fenomenalan restoran”
Komentar je napisan: 6. novembra 2015.

Restoran Reka je jako lepo mesto, kako za mlade, tako i za starije. Idealan je za parove, ali predstavlja i odlično mesto za grupne posete s prijateljima.
Osoblje je veoma ljubazno, hrana je fenomenalna, a poseban ugođaj stvara i odlična muzika. Nekoliko različitih bendova svira tokom nedelja, a na sajtu objavljuju mesečni plan nastupa.
Cene su srednje, ali je usluga odlična, kao i hrana.
Svaka preporuka.

  • Posećeno: novembra 2015.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
Hvala korisniku vortodox
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Zemun, Srbija
Autor sadržaja 3 . nivoa
16 komentara
6 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 9 poena za pomoć
“Izvikan restoran ali je obicna kafana u kojoj je uvek guzva i buka”
Komentar je napisan: 26. oktobra 2015.

Mora se rezervisati mesto ali je velika galama i buka i velika guzva tako da mi se ambijent uopste ne dopada, hrana je tu i tamo dobra usluga dobra.

Posećeno: novembra 2014.
Korisno?
1 Hvala korisniku Zopu
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Autor sadržaja 4 . nivoa
24 komentara
9 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 9 poena za pomoć
“Reka vas ceka”
Komentar je napisan: 20. oktobra 2015.

Restoran koji ima dusu. Prelep eksterijer privuci ce paznju svakog I slucajnog prolaznika. Enterijer jos vise. I dock uzivate u zdravim, obilatim i preukusnim obrocima paznju ce vam odvuci divini pogled na Dunav . Osoblje spontano, neobicno ljubazno. Posetite Reku !

Posećeno: aprila 2015.
Korisno?
Hvala korisniku Stojanovic D
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.

Putnici koji su gledali informacije o mestu Reka gledali su i

 

Reka – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Vlasnici: Koja je vaša strana priče?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil