Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lud provod”
Komentar o hotelu Reka

Reka
Rangiran na 33. mestu od 1.213 Restorani u Beogradu
Sertifikat za odličan kvalitet
Raspon cena: 10 US$ - 15 US$
Opcije za ručavanje: otvoreno noću, doručak, rezervacije
Detalji o restoranu
Opcije za ručavanje: otvoreno noću, doručak, rezervacije
serbia
Autor sadržaja . nivoa
13 komentara
common_n_restaurant_reviews_1bd8 12 poena za pomoć
“Lud provod”
Komentar je napisan: 16. marta 2016. sa mobilne aplikacije

Predivno mesto pored Dunava na Zemunskom keju.Ako zelite dobar provod uz muziku,igru,hranu,pice i opusten izlazak,Reka je idealno mesto.Sa osobjem koji su srdacni,veseli i opusteni....za svaku preporuku...

Posećeno: avgusta 2015.
Korisno?
Hvala korisniku marija p
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

202 komentara iz naše zajednice

Ocena posetilaca
    132
    51
    10
    5
    4
Rezime ocene
    Hrana
    Usluga
    Cena/kvalitet
    Atmosfera
Datum | Ocena
  • Prvo grčki
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo nemački
  • Prvo norveški
  • Prvo ruski
  • Prvo srpski
  • Prvo turski
  • Prvo francuski
  • Prvo švedski
  • Prvo španski
  • Bilo koji
Prvo srpski
Pozarevac
Autor sadržaja . nivoa
617 komentara
60 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 289 poena za pomoć
“Svadbeno veselje”
Komentar je napisan: 1. marta 2016.

Ovaj restoran sam posetio kao gost na jednoj svadbi, za takve prilike je jako skuceno, ali je generalno bilo lepo. Prijatna atmosfera i ambijent, solidna usluga, odlicna hrana.

Posećeno: septembra 2015.
Korisno?
Hvala korisniku Zlatan75Mitic
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
Autor sadržaja . nivoa
5 komentara
common_n_restaurant_reviews_1bd8 7 poena za pomoć
“Fantastican provod!”
Komentar je napisan: 26. februara 2016.

Restoran za sve koji hoce da se dobro provedu u svakoj prilici - proslave, rodjendani, druzenje. Atmosfera, fenomenalna muzika koja pravi nezaboravan dozivljaj.

Posećeno: decembra 2015.
Korisno?
Hvala korisniku Tina14012
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
2 komentara
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 poen za pomoć
“Romantična atmosfera”
Komentar je napisan: 9. januara 2016.

Ljubazno osoblje. Brza usluga. Odlična hrana. Divan enterijer. Pre svega, lampe na stolovima su predivne.

  • Posećeno: januara 2016.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
Hvala korisniku Seka2016
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
Autor sadržaja . nivoa
7 komentara
4 komentara o restoranima
“Fenomenalan restoran”
Komentar je napisan: 6. novembra 2015.

Restoran Reka je jako lepo mesto, kako za mlade, tako i za starije. Idealan je za parove, ali predstavlja i odlično mesto za grupne posete s prijateljima.
Osoblje je veoma ljubazno, hrana je fenomenalna, a poseban ugođaj stvara i odlična muzika. Nekoliko različitih bendova svira tokom nedelja, a na sajtu objavljuju mesečni plan nastupa.
Cene su srednje, ali je usluga odlična, kao i hrana.
Svaka preporuka.

  • Posećeno: novembra 2015.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
Hvala korisniku vortodox
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.

Putnici koji su gledali informacije o mestu Reka gledali su i

Zemun, Beograd
 

Reka – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Vlasnici: Koja je vaša strana priče?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil