Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Provod”
Komentar o hotelu Reka

Reka
Rangiran na 35. mestu od 1.253 Restorani u Beogradu
Sertifikat za odličan kvalitet
Raspon cena: 10 US$ - 15 US$
Opcije za ručavanje: doručak, otvoreno noću, rezervacije
Detalji o restoranu
Opcije za ručavanje: doručak, otvoreno noću, rezervacije
Autor sadržaja 5 . nivoa
56 komentara
25 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 13 poena za pomoć
“Provod”
Komentar je napisan: 23. decembra 2016. sa mobilne aplikacije

Mesto koje vazi za jedno od najboljih kada je provod uz zivu svirku u pitanju. Ipak po mom misljenju poprilicno je izgubio na kvalitetu u odnosu na pre 10-15 godina. I pored toga jedno od mesta koje vredi posetiti.

Posećeno: septembra 2016.
Korisno?
Hvala korisniku petaruskokovic
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

211 komentar iz naše zajednice

Ocena posetilaca
    139
    51
    11
    6
    4
Rezime ocene
    Hrana
    Usluga
    Cena/kvalitet
    Atmosfera
Datum | Ocena
  • Prvo grčki
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo nemački
  • Prvo norveški
  • Prvo ruski
  • Prvo srpski
  • Prvo turski
  • Prvo francuski
  • Prvo švedski
  • Prvo španski
  • Bilo koji
Prvo srpski
Zemun, Srbija
1 komentar
“Vecera u Reci”
Komentar je napisan: 22. decembra 2016.

Vrlo prijatno vece provedosmo u ovom restoranu. Prijatna atmosfera, odlicna kuhinja i usluga. Posebno mi se svideo izbor "smooth jazz" muzike koja je bila adekvatna ambijentu restorana. Jedino, ako smem primetiti, cekali smo malo duze nego obicno dok je stigla vecera. Inace, moji prijatelji i ja smo bili vrlo zadovoljni i lepo smo se osecali u ocigledno dobroj organizaciji i profesionalnosti. Puno uspeha u daljem radu. Nastavite samo tako. Pozdrav i svako dobro.

  • Posećeno: decembra 2016.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
Hvala korisniku Aleksej1963
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Rovinj, Hrvatska
Autor sadržaja 1 . nivoa
3 komentara
3 komentara o restoranima
“U "Reku" sa prijateljima”
Komentar je napisan: 6. jula 2016.

Ukoliko se skupi drustvo zeljno dobrog provoda uz veceru i muziku, onda je REKA pravi izbor. Hrana je sasvim korektna, muzika savrsena (za svakog po nesto), osoblje vedro i nasmejano :)

  • Posećeno: maja 2016.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
Hvala korisniku Kristina R
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
Autor sadržaja 2 . nivoa
5 komentara
3 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 3 poena za pomoć
“Sjajna atmosfera!”
Komentar je napisan: 14. aprila 2016.

Simpatičan restoran, dobra hrana, veoma ljubazno osoblje i odlična atmosfera ako Vam ne smetaju buka i gužva!

  • Posećeno: maja 2015.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
Hvala korisniku nina374
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Tivat, null, Montenegro
Autor sadržaja 4 . nivoa
22 komentara
18 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 2 poena za pomoć
“Fenomenalno mesto !”
Komentar je napisan: 2. aprila 2016.

Mjesto kome se uvijek vraćam,Zemun i nezaobilazna Reka.Jedinstven lokal po svemu,neuobicajen ambijent,neformalna atmosfera uz zvuke muzike i tokom dana,opusteno i izuzetno ljubazno i predusretljivo osoblje.Odlicna hrana i fenomenalna topla pita od jabuka.Uz predivan pogled na Dunav,sve to cini da uzivate svim culima.

  • Posećeno: marta 2016.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
Hvala korisniku Lidija B
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.

Putnici koji su gledali informacije o mestu Reka gledali su i

 

Reka – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Vlasnici: Koja je vaša strana priče?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil