Nedavno smo moja porodica i ja posetili novo otvoren restoran na Savskom nasipu (pored splava restorana Mala Kolubara)ali nisu ispunili nasa ocekivanja. Restoran izgleda mnogo lepo spolja i unutra,iako se splav dosta ljulja kad naidju talasi. Napred ogradu ka reci splav nema(samo sa strane postoji) vec samo jedan dugacko vezan kanap, koji prvo nije bezbedan za malu decu a onda i za sve ostale. Konobar je bio fin i vrlo usluzan ali kuhinja je jako spora jer se hrana ceka i do sat vremena. Na zalost slike smo izbrisali ali idemo redom: sa ribom nismo bili odusevljeni,cinila se da nije bas sveza,krompir salata je vise bila kao pire i to sa belim lukom umesto sa crnim,pasta je bila bezlicna i treba je izbaciti iz menija,a paradajz salata je bila tako tanko secena i u par komada te se cinilo kao da smo pola paradajza dobili u salati. Krempita i palacinke su bile dobar dezert. Racun nije bio ni mali (do 9,000rsd)u poredjenju sa sporom uslugom tj kuhinjom i ispod proseka hranom. Sve u svemu,kuhinja ce morati dosta da poradi na spremanju jela ako zele da imaju puno gostiju..