U Novembru sam 3 nedelje boravila u mom rodnom gradu Beogradu. Van Srbije živim tek 6-ta god. "Onaj" moj Beograd ne prepoznajem. Udjem u restoran sa sestrićem u sred Skadarlije. Tačnije u "Zlatni bokal". Posle 15 min, pridje konobar i kaže:"Evo, stižem..." POSLE 25 min smo posluženi naručenim pićem. Na čaši mog sestrića vidljivi tragovi ostataka voska. Vraćamo piće...Dobijamo drugo...Čašica flekava...
Naručena hrana stiže posle 50 min Hladna...!!!
Vraćamo i večeru vidno razočarani. Konobar očima "zakovrnuo". Što od umora...Što od (predpostavljam) alkohola. Podaduo, crven, čudan... Ne stiže hrana ni posle 1sat i 40min. Pojavljuje se hostesa, koja zbog mojeg negodovanja poziva"razbacanog", nabildovanog menadžera restorana. On, pa uz izvinjenje da će večera "uskoro" biti poslužena, odlazi uz nekakav čudan osmeh.
Posle 1h i 50min ODUSTAJEMO! Otkazujemo večeru! E, onda nastaje šok! Donose nam kompletan račun! Izmedju ostalog, samo još, što nisu uračunali i vazduh, koji smo udisali. Opet reagujem...drsko! Pojavljuje se neki tip u civilu. Ne predstavlja se. Pokušavam da mu objasnim da sa njim ne želim komunicirati, ali on (bez imalo tolerancije prema nama kao gostima) nastavlja: "....Ja sam sedeo za susednim stolom i NIJE ISTINA da ste na večeru čekali 1h i 50min." U ŠOKU SAM! Dotični mi indirektno govori da sam lažov. Meni, koja sam SAMO jedan gladan gost, koji skoro 2 sata čeka uredno naručenu toplu večeru u jednom od "elitnih" restorana Skadarske ulice. Umesto da se samo okrenemo i odemo iz tog restorana, ipak sam zahtevala da platim piće, koje smo popili. Opet šok! Račun NEREALAN! 1800 din za 3 dunje rakije Rekoh:" Pa, nismo pili viski, Moet ili kurvoazije. Na nas se "ustremili" :
momak u civilu (predpostavljam vlasnik), nabildobani menadžer i "halapljivi" konobar. Srećom, za sabiranje mi NIJE potreban digitron. Plaćam, koliki je realan iznos, a zatim ostavljam i bakšiš, naglasivši da je za "alava usta".Dotični ostaju u šoku, a mi nastavljamo do "Dva jelena". Samo 200m dalje. Ne znam ni koji me djavo, pa terao da promenim moj voljeni restoran. Posle EXTRA usluge, prvoklasne hrane u restoranu "Dva jelena" prodjosmo opet pored polupraznog takozvanog restorana "Zlatni bokal".
Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.