Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.
Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najnoviji komentari. Najniže cene. Savršeno mesto za rezervisanje hotela.

“POGLED”
5 od 5 kružića Komentar o hotelu caruso

caruso
Rangiran na 118. mestu od 1.172 Restorani u Beogradu
Sertifikat za odličan kvalitet
Kuhinje: evropska, istočnoevropska, centralnoevropska
Još detalja o restoranima
Detalji o restoranu
Pogodno za: porodice sa decom, poslovni sastanci, specijalne prilike, velike grupe, romantični
Opcije za ručavanje: branč, večera, ručak, letnja bašta, rezervacije, mesta za sedenje, služi alkohol, uslužno osoblje, pristup za invalidska kolica
Beograd, Srbija
Autor sadržaja . nivoa
3 komentara
3 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 2 poena za pomoć
“POGLED”
5 od 5 kružića Komentar je napisan: 3. februara 2017.

Dobra hrana, veoma prijatan ambijent sa bozanstvenim pogledom sa vrha Terazija.
Osoblje ljubazno, svoju gresku ispravlja gratis desertom. Kao gosti smo otisli zadovoljni uz prijatno caskanje sa konobarom.
Vise puta smo posetili ovaj restoran!

  • Posećeno: decembra 2016.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
1 Hvala korisniku zelenasirekabila
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

99 komentara iz naše zajednice

Ocena posetilaca
    49
    29
    15
    4
    2
Rezime ocene
    Hrana
    Usluga
    Cena/kvalitet
    Atmosfera
Datum | Ocena
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo nemački
  • Prvo ruski
  • Prvo srpski
  • Prvo francuski
  • Prvo holandski
  • Prvo švedski
  • Bilo koji
Prvo srpski
Autor sadržaja . nivoa
3 komentara
3 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 2 poena za pomoć
“10/10”
5 od 5 kružića Komentar je napisan: 17. januara 2017.

Dolazim opet prvom prilikom. Odlican pogled na Beograd, doci kad je lepo vreme. Pregrst vina po prosecnim cenama. Hrana odlicna, uzivali smo u piletini. Preporucujem parovima pogotovu, idealno za vecere.

  • Posećeno: januara 2017.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
2 Hvala korisniku Vuk T
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Autor sadržaja . nivoa
17 komentara
6 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 4 poena za pomoć
“Divan pogled, ukusna hrana i profesionalna usluga”
5 od 5 kružića Komentar je napisan: 3. decembra 2016. sa mobilne aplikacije

U samom naslovu sam dosta rekao. Nalazi se u samom centru Beograda, na Terazijama. Smešten na samom vrhu zgrade, tako da vidik u vedrim danima prelep, sve do Višnjike banje a sa druge strane na Savu i Novi Beograd. A sada ono glavno... meni je raznovrstan i dobro osmišljen. Od ukusnih salata, čorbi, preko jela od mesa i povrća. Svakako vredi posetiti. Jedan od restorana u koji se rado vraćam.

Posećeno: decembra 2016.
Korisno?
1 Hvala korisniku D M
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Waterloo, Kanada
Autor sadržaja . nivoa
14 komentara
3 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 13 poena za pomoć
“Ugodno popodne, uz odlican Mediterian ugodjaj”
5 od 5 kružića Komentar je napisan: 19. oktobra 2016.

Ugodno popodne uz odlicne riblje specijalitete sa poslugom (Dragan) koija zasluzuje sve pohvale. Ugodna i opustena atmosfera uz veoma diskretnu muziku i predivan pogled na centar Bgd.
Caruse se nalazi sada na listi nasih prioriteta. Ponovo cemo posetiti ovaj restoran sa vecim drustvom.

  • Posećeno: oktobra 2016.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
1 Hvala korisniku Zarko2015
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
Autor sadržaja . nivoa
22 komentara
16 komentara o restoranima
common_n_restaurant_reviews_1bd8 3 poena za pomoć
“sve na jednom mjestu”
5 od 5 kružića Komentar je napisan: 18. oktobra 2016.

fenomenalan pogled.
pri svakoj posjeti usluga i ljubaznost osoblja na visokom nivou.
sta god probate od hrane, necete pogrijesiti.

  • Posećeno: oktobra 2016.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Korisno?
1 Hvala korisniku vbojanka
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.

Putnici koji su gledali informacije o mestu caruso gledali su i

 
Beograd, Srbija
 

caruso – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Vlasnici: Koja je vaša strana priče?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil