Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteli u blizini
Komentari (519)
Filtriraj komentare
519 rezultata
Ocena putnika
470
43
5
1
0
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
470
43
5
1
0
Pogledajte šta kažu putnici:
Filtriraj
Ažuriranje liste...
712 od 519 komentara
Komentar je napisan: 2. oktobar 2018.

Miran mali hotel. Boravak je bio za vrijeme trajanja sajma i nakon napornog dana važno je bilo dobro se odmoriti. Sobe su uredne i čiste i svakodnevno iznova uređene kao da ulazite prvi puta. kreveti udobni i prostrani, doručak odličan i prilagođen svim potrebama i željama.
Osoblje hotela izuzetno ljubazno i uvijek na raspolaganju.

  • Datum boravka: septembar 2018., putovao/la je poslovno
    • Noćenje
    • Čistoća
    • Usluga
Hvala korisniku Hrvoje1248
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
HotelMintBelgrade, Menadžer objekta Hotel Mint, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 9. oktobar 2018.

Postovani Gospodine Hrvoje1248,

Pre svega, dozvolite da Vam se zahvalimo sto ste izabrali nas Hotel Mint za Vas boravak u Beogradu. U ime svih zaposlenih u Hotelu Mint, zahvaljujem Vam na zaista divnoj oceni. Drago nam je da smo uspeli da ispunimo Vasa ocekivanja i da ste uzivali u svom boravku kod nas.

Vasa recenzija je pokazatelj da smo na pravom putu ka visokim ciljevima koje smo sebi postavili.

Jos jednom, hvala najlepse na svemu

Radujemo se Vasem sledecem boravku

Srdacan pozdrav I sve najlepse, u ime Hotela Mint, Jelena Kostic

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 2. oktobar 2018.

Izvrstan hotel!
Jako dobra i kvalitetna usluga, sa fenomenalnim osobljem (podvlačim ovo fenomenalno).
Ugodan smeštaj. Jednostavno rečeno hotel ima sve što je potrebno jednom gostu i blizu je centra. Same pohvale.
Vidimo se uskoro!

  • Datum boravka: septembar 2018., putovao/la je poslovno
    • Sobe
    • Usluga
1  Hvala korisniku OnAir821494
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
HotelMintBelgrade, Menadžer objekta Hotel Mint, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 9. oktobar 2018.
Google prevodilac

Dear Siniša P,

Thank you very much for choosing our Hotel Mint during your stay in Belgrade and for taking the time to share your impressions with us.

It is our aim to ensure that every guest has a relaxing and comfortable stay with us.

So it’s fantastic that you were able to experience this. Thank you for mentioned comfortable stay, safe parking, as well as friendly and helpful hotel staff.

Again, thank you for choosing to stay with us and it would be a great pleasure to welcoming you back again in the future.

Best regards,
Jelena Kostic
Manager

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 25. septembar 2018.

Drugi puta smo boravili u hotelu i razočarali se u uvjete smještaja.Prilikom dolaska ok,ali po dolasku u sobu primjetili smo neispravan daljinski upravljač za tv te također i neispravan fen za kosu u kupaonici.Nismo željeli prijavljivati poteškoće budući smo očekivali ispravljanje istog slijedeći dan od strane osoblja za čišćenje i održavanje ali do kraja boravka to nismo doživjeli.Doručak je srednja žalost tim više što su napomenuli da su nešto promijenili,što nismo otkrili.

  • Datum boravka: avgust 2018., putovao/la je sa partnerom
    • Lokacija
    • Noćenje
    • Usluga
Hvala korisniku Ranko F
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 4. septembar 2018. sa mobilne aplikacije

Izvrstan hotel! Jako dobra usluga, kvalitetno i kulturno osoblje, ugodan smjestaj i atmosfera. Cistoca na visokom nivou! Hotel ima sve potrebno i blizu je centra. Same pohvale! Dolazim opet sigurno!!!

Datum boravka: avgust 2018., putovao/la je poslovno
Hvala korisniku JureB58
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
HotelMintBelgrade, Menadžer objekta Hotel Mint, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 19. septembar 2018.
Google prevodilac

Dear Jure B,

Thank you very much for taking the time to share your opinion here on Tripadvisor.

It is always such a pleasure to read how much you enjoyed the stay at out hotel and how our staff was attentive and friendly towards you.

Thank you for mentioning our clean rooms, nice atmosphere and our dedicated staff.

We do hope you will visit us again soon!

With kind regards,
Jelena Kostic,
Manager

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 10. maj 2018.

Smještaj i usluga , ljuabzno i uvijek predusretljivo osobje , daje jednu novu dimenziju boravka u Beogradu. Bio sam u mnogim hotelima u Beogradu, gotovo svim, a nakon prvog-slučajnog boravka u Mintu, uvijek se vraćam njemu.

Datum boravka: april 2018., putovao/la je poslovno
Komentar je dobijen u partnerstvu sa ovim hotelom
Hvala korisniku aleksandarsaranovic
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Jelena K, Menadžer objekta Hotel Mint, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 18. maj 2018.

Postovani aleksandarsaranovic,

Pre svega, dozvolite da Vam se zahvalimo sto ste izabrali nas Hotel Mint za Vas boravak u Beogradu. U ime svih zaposlenih u Hotelu Mint, zahvaljujem Vam na zaista divnoj oceni. Drago nam je da smo uspeli da ispunimo Vasa ocekivanja i da ste Vi i Vasa porodica uzivali u svom boravku kod nas.

Vasa recenzija je pokazatelj da smo na pravom putu ka visokim ciljevima koje smo sebi postavili.

Jos jednom, hvala najlepse na svemu

Radujemo se Vasem sledecem boravku

Srdacan pozdrav I sve najlepse, u ime Hotela Mint, Jelena Kostic

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara