Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kako plaćanja koja primamo utiču na redosled prikazivanja cena. Tipovi soba mogu da se razlikuju.
Hoteli u blizini
Komentari (706)
Filtriraj komentare
706 rezultata
Ocena putnika
645
55
5
1
0
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
Ocena putnika
645
55
5
1
0
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
16 od 706 komentara
Komentar je napisan: pre 5 nedelja

Prije svega da se zahvalim (veoma ljubaznom) osoblju na recepciji za "wifi to go" kao i osoblju u restoranu. Na bilo koje pitanje odgovor je bio ljubazan i sa osmijehom na licu - moze, naravno! Hotel i osoblje cista 10!

Datum boravka: oktobar 2020.
Tip putovanja: Putovao/la je poslovno
Hvala korisniku smrbsc
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Jelena Kostic, Generalni direktor objekta Hotel Mint, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno pre 5 nedelja
Google prevodilac

Dear smrbsc, thank you for the nice feedback. We are glad that you had an enjoyable visit to our Hotel Mint Garni. We strive to be the best and we are thrilled that we met your expectation of excellence. Our success lies within our team, who ensure that all guests receive a warm and genuine experience, and the wonderful guests, such as yourself, who take the time to share their observations. We hope to welcome you back soon and thank you once again for choosing us.
All the best from Hotel Mint,
With kind regards,
Jelena Kostic,
Manager

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 21. septembar 2020. sa mobilne aplikacije

Vrhunska usluga i gostoprimstvo ljubaznog osoblja, koju sam do sada, vrlo retko imao. Čistoća i dizajn interijera na visokom nivou. Hotel se nalazi na nekoliko minuta od centra a pritom na jako mirnom mestu. Za svaku preporuku !

Datum boravka: septembar 2020.
Tip putovanja: Putovao/la je sa porodicom
Hvala korisniku SRadic80
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Jelena Kostic, Generalni direktor objekta Hotel Mint, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 5. oktobar 2020.
Google prevodilac

Dear SRadic80, thank you. We couldn't be more pleased to read your comments about your recent visit to Belgrade. With a hearty breakfast and a good night's rest, there is no adventure too great to take on when staying with us. Our team is our greatest asset and ensures that we focus on what really matters, which is you. We hope to see you again soon. Until then, thank you, once again.
With kindest regards,
Jelena Kostic,
Manager

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 17. septembar 2020. sa mobilne aplikacije

Lokacija je super, lako se stiže do hotela. Parking mesta obezbeđena..Soba komforna i izuzetno čista.
Doručak raznovrstan i ukusan..Osoblje ljubazno, pravi domacini i spremni da pomognu . Sad bar znam gdje cu odsijedati u Beogradu.

Datum boravka: septembar 2020.
Tip putovanja: Putovao/la je poslovno
Hvala korisniku 12.111.200
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Jelena Kostic, Generalni direktor objekta Hotel Mint, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 5. oktobar 2020.
Google prevodilac

Dear 12111200, thank you for taking time out of your schedule to provide this kind review of our Hotel Mint. Our service strives to provide a warm welcome and personable interaction. We are lucky to have a team that consistently delivers on this promise. Your comments are extremely generous and encouraging. Earning your recommendation is crucial and we are appreciative that you took the time to share your feedback. With the year just starting, we hope to feature regularly on your itinerary and look forward to welcoming you back soon.
With kindest regards, Jelena Kostic, Manager

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 14. septembar 2020.

Pre svega htela bih da se zahvalim ljbaznom osoblju na doceku, ljudi koi su zaposleni daju tretman gostima kao u hotelima sa 5 zvezdica:)
Najvaznije stavke su mi bile da je parking ispred hotela i ne naplacuje se, dozvoljeni su kucni ljubimci i sve blista od cistote. Hvala jos jednom:)

Datum boravka: septembar 2020.
    • Lokacija
    • Čistoća
    • Usluga
Hvala korisniku Sanjastoj
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Jelena Kostic, Generalni direktor objekta Hotel Mint, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 5. oktobar 2020.
Google prevodilac

Dear Sanjastoj, thank you for the five-star review. We are absolutely thrilled to hear how enjoyable your stay with us was.
Thank you for leaving a fantastic review, the rest of the team will be very excited to read that you had an exquisite experience. We work hard to reflect the culture of caring for our guests and we’re glad this shined through during your stay. While our unique breakfast offerings keep our guests sense of adventure alive while providing fuel for your day. Thank you for the great recommendation and we hope to have you back very soon. With best regards, Jelena Kostic, manager

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 13. avgust 2020. sa mobilne aplikacije

Hotel smješten nedaleko od centra grada, posjeduje besplatan parking, usluga na visokom nivou, preljubazno i profesionalno osoblje, čistoća za desetku, hrana ukusna,topla preporuka za Hotel Mint.Jedina mana je bio nedostatak balkona u sobi.

Datum boravka: avgust 2020.
Tip putovanja: Putovao/la je sa porodicom
Hvala korisniku aldinhuskic
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Jelena Kostic, Generalni direktor objekta Hotel Mint, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 21. oktobar 2020.
Google prevodilac

Dear aldinhuskic, thank you for taking time out of your schedule to provide this kind review of our Hotel Mint. Our service strives to provide a warm welcome and personable interaction. We are lucky to have a team that consistently delivers on this promise. Your comments are extremely generous and encouraging. Earning your recommendation is crucial and we are appreciative that you took the time to share your feedback. We hope to feature regularly on your itinerary and look forward to welcoming you back soon.
With kindest regards, Jelena Kostic, Manager

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara