Mesareva tamnica je bila jako zabavna i pomalo strašna, a zaposleni ljubazni i prijatni. Super... pročitajte više
Soba "Drakuline odaje" nas nije ostavila ravnodušnim. Oduševljeni smo celom idejom i organizacijom... pročitajte više
Ovoga puta odabrali smo Inkviziciju...zanimljiva soba, dobar game master i ooodlicno raspolozenje! Preporuka svima, i onima koji prvi put igraju, i onima koji su vec iskusni escaper-i!
Bilo je vrlo zabavno, imali smo dobru podrsku u trenutcima kada nismo znali sta cemo, dosli bi opet sigurno!
Bili smo u Library sobi, koja je odlilčno odrađena, zanimljiva i definitivno treba da se razmišlja. :)
Tim je odličan, tu su bili uz nas tokom celog procesa i objasnili sve što treba (čak i kad se zagubimo). Sve preporuke!
Ova soba je zaista super, zadaci su zanimljivi i drugaciji su. Puno ima detalja na koje treba obratiti paznju, zato gledajte svugde.
Fenomenalno smo se zabavili i jedva čekamo ponovno druženje! Super su osmisljeni zadaci, osoblje je super takodje. Sve preporuke za ovo mesto!
Jedan od boljih načina da provedete sat vremena sa prijateljima. Problemi su izazovni ali ne nerešivi, prava mera