Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kako plaćanja koja primamo utiču na redosled prikazivanja cena. Tipovi soba mogu da se razlikuju.
Hoteli u blizini
Komentari (556)
Filtriraj komentare
556 rezultata
Ocena putnika
337
135
58
16
10
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
Ocena putnika
337
135
58
16
10
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
27 od 556 komentara
Komentar je napisan: 6. septembar 2019.

Hotel sa puno topline,duha, uskladzenih boja,I predivnog ambijenta. Pri ulasku na recepciju osecas se kao kod kuce. Svaka tvoja zelja je ispunjena sa osmehom osoblja na recepciji.
Sobe su uredzene sa stilom I kvalitetnim namestajem.
Dorucak je jako bogat I raznovrsta, hrana je sveza I kvalitena.
Ja vec planiram moj povratak za nekoliko meseci.

Datum boravka: avgust 2019.
Tip putovanja: Putovao/la je sa partnerom
Hvala korisniku Meza h
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Ante P, General Manager objekta Amadria Park Hotel Jure, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 10. septembar 2019.

Poštovani Meza h,
Hvala Vam na odabiru hotela Jure ****+ za Vaš odmor! Drago nam je da Vam se boravak kod nas svidio te kako ste se dobro odmorili i opustili. Hvala Vam na pohvali našeg doručka i ambijenta a posebno domaćinskog osječaja - vesele nas svi pozitvni komentari i ovim putem pozivamo Vas na ponovni boravak kad god budete u prilici za to.
Srdačan pozdrav iz Šibenika i Amadria Parka,
Ante Pavić
Hotel Manager
Amadria Park Jure ****+

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 30. jul 2019.

Prekrasan i moderan hotel. Osoblje ljubazno i uvijek spremno pomoći i riješiti svaki problem. Velika plaža ispred hotela i 3 bazena,tako da ima za svakog po nešto. Hrana u restoranu raznolika i ukusna.
Sve pohvale cijelom hotelu.
Vidimo se i sljedeće godine.

Datum boravka: jul 2019.
Tip putovanja: Putovao/la je sa partnerom
Hvala korisniku MateaD88
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Ante P, General Manager objekta Amadria Park Hotel Jure, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 8. avgust 2019.

Draga Matea,
Zahvaljujem na vremenu utrošenom na pisanje ove krasne recenzije. Hvala Vam također na svim pohvalama, zaista smo uživali u Vašem društvu. Veselimo se idućem druženju!
Srdačni pozdrav i od cijelog tima hotela Jure!
Ante Pavić
Direktor hotela Jure

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 26. maj 2019. sa mobilne aplikacije

Prekrasan hotel, izvanredna usluga,hrana odlična!
osoblje recepcije bez primjedbi a posebna pohvala Barbari!!!
Svima preporučujem ovaj hotel zbog izvanredne usluge i ponude koja je iz godine u godine sve bolja i bolja...
Sigurno se vraćamo

Datum boravka: maj 2019.
Tip putovanja: Putovao/la je poslovno
Hvala korisniku feri t
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Ante P, General Manager objekta Amadria Park Hotel Jure, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 13. jun 2019.

Poštovani Feri,
Hvala Vam na vremenu koje ste utrošili na pisanje ovog odličnog osvrta i svim pohvalama koje ste naveli, ipak kako ste rekli gosti koji se vračaju naš su največi kompliment! Veselimo se ponovnom druženju.
Srdačan pozdrav!
Ante Pavić
Direktor hotela Jure

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 22. novembar 2018. sa mobilne aplikacije

Sjajan hotel, ljubazno osoblje, sve je uredno i čisto. Kuhinja raznovrsna i obilna. Prekrasne plaže i pogled. Sobe odlicnih dimenzija. Lokacija hotela izvrsna, dovoljno blizu grada, a opet mir i tišina.

Datum boravka: novembar 2018.
Tip putovanja: Putovao/la je poslovno
Hvala korisniku renata p
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Ante P, Manager objekta Amadria Park Hotel Jure, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 30. novembar 2018.

Poštovana gospođo Renata,

Hvala Vam na odabiru Amadria Park hotela Jure ****+ za Vaš odmor i na lijepoj recenziji koju ste nam napisali.
Ovakve ocjene i tekst čine nas izuzetno sretnima i posnosnima, i veliko hvala Vam na tom. Drago nam je da Vam se svidio hotel, kao i naše ljubazno osoblje te bogata kulinarska ponuda. Na sreću, živimo na prekrasnoj lokaciji i okruženi smo prirodnim ljepotama kao što je Jadransko more i naše divne plaže.
Radujemo se Vašem skorom povratku i želimo Vam toplu dobrodošlicu kad god budete imali prilike za to!

Srdačan pozdrav iz Šibenika i hotela Jure od cijelog osoblja,

Ante Pavić
Hotel Manager
Amadria Park Jure ****+

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 14. oktobar 2018.

Najljepsi ambijent, najcisce sobe i najljubaznije osoblje! Hotel sa najljepsim bazenom na Jadranu. Ponuda i raznovrsnost hrane je nevjerojatna, za svaciji ukus zacijelo po nesto. osobno me odusevila cistoca. Odusevljena sam!

Datum boravka: oktobar 2018.
  • Tip putovanja: Putovao/la je poslovno
    • Cena/kvalitet
    • Čistoća
    • Usluga
Hvala korisniku Dani_croatia
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Ante P, Manager objekta Amadria Park Hotel Jure, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 17. oktobar 2018.
Google prevodilac

Dear Mrs. Maaam11,

Thank You for being our guests and for taking some time to share Your valuable opinion with us!
Even though Your stay was short, we are glad You were able to enjoy our beautiful hotel and surroundings, and thank You for noticing our immaculate hotel cleanliness!
We hope to have You back very soon and we wish You warm welcome.

Kind regards from whole Jure Team,

Ante Pavić
Hotel Manager
Amadria Park Jure ****+

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara