Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nategnute 4*”
Komentar o hotelu Prezident Hotel

Najbolje cene za period
Prijavljivanje dd.mm.gggg. Odjavljivanje dd.mm.gggg.
Cene su za 1 sobu, 2 odrasla(ih)
Prikaži cene
Uporedite najbolje cene sa najpopularnijih sajtova za putovanja
i još 10 sajtova!
Prezident Hotel
Rangiran na 6. mestu od 28 hotela u Novom Sadu
Belgrade, Serbia
Autor sadržaja . nivoa
20 komentara
13 komentara o hotelima
common_n_hotel_reviews_1bd8 21 poen za pomoć
“Nategnute 4*”
Komentar je napisan: 26. novembra 2016. sa mobilne aplikacije

Da nije uslusnog i nasmejanog osoblja, tesko da bi se nesto izdvojilo kao vrlo dobro.
Sobe apsolutno nemaju zvucnu izolaciju, te pazite kad idete i gde.
Za decu nema apsolutno nikakvog sadrzaja.
Postoji samo jedno vino koje moze da se popije?!? Jedno vino na casu u hotelu sa 5*?!?
Dorucak osrednji, kafa iz aparata. Ipak hoce da naprave i ono sto nije u standarnoj ponudi.
Kozmetika u toaletu kao u 3*.
Soba cista i uredna, ali daleko od nekog luksuza.
Bazen ima mesta za 7 ljudi.
Ima parking, to je ok.
Hrana van dorucka skroz pristojna.
I, rekoh vec, osoblje je za svaku pohvalu.

Ukratko, bas poslovni hotel...

Putovao/la je novembra 2016. sa porodicom
Korisno?
Hvala korisniku SaleBgd
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

163 komentara iz naše zajednice

Ocena putnika
    71
    56
    19
    9
    8
Pogledajte komentare za
21
52
10
50
Rezime ocene
  • Noćenje
  • Lokacija
  • Sobe
  • Usluga
  • Cena/kvalitet
  • Čistoća
Datum | Ocena
  • Prvo grčki
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo nemački
  • Prvo portugalski
  • Prvo ruski
  • Prvo slovački
  • Prvo srpski
  • Prvo turski
  • Prvo francuski
  • Prvo holandski
  • Prvo španski
  • Bilo koji
Prvo srpski
1 komentar
Komentar je napisan: 18. novembra 2016. sa mobilne aplikacije

Soba je mala i mracna(zidovi su crni),gleda u zid druge zgrade, na -1 nivou, pored je spa centra. Katastrofa..
Spa centar je mali, nema mesta za vise od 7-8 ljudi u isto vreme.
Sve, samo ne hotel sa pet zvezdica.

Osoblje je ljubazno. Dorucak za hotel sa tri zvezdice.

Putovao/la je novembra 2016. sa partnerom
Korisno?
Hvala korisniku Nikola P
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Novi Sad, Srbija
Autor sadržaja . nivoa
8 komentara
7 komentara o hotelima
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 poena za pomoć
Komentar je napisan: 26. februara 2016. sa mobilne aplikacije

Odlican hotel koji je zadovoljio sve moje potrebe. Hrana odlicna, soba prostrana, besprekorno cista, prelep unutrasnji bazen. Imaju i spoljasnji, tako da se na leto ponovo vracam. Hotel za svaku pohvalu!

Putovao/la je februara 2016. sa partnerom
Korisno?
1 Hvala korisniku Lady A
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
1 komentar
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 poen za pomoć
Komentar je napisan: 10. februara 2016.

Udobno...cisto....mirno...tiho....ljubazno osoblje...na lepom mestu..bajkovito...sve u svemu fenomenalan romanticni vikend uz pristojne cene. Za svaku pohvalu!
Hotel ima spa centar , saunu, prostoriju za masazu, koji su besprekorno cisti i gde nema guzve.
Nadamo se skorijem povratku.

  • Putovao/la je februara 2016. sa partnerom
    • Lokacija
    • Noćenje
    • Usluga
Korisno?
1 Hvala korisniku Mishanati
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Autor sadržaja . nivoa
4 komentara
4 komentara o hotelima
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 poena za pomoć
Komentar je napisan: 26. oktobra 2015. sa mobilne aplikacije

Provela sam tri dana u Prezident Best Western hotelu,tokom kongresa Neurologa Srbije.Mogu reci da sam izuzetno zadovoljna,i da ga najtoplije preporucujem!
Hotel funkcionise u najboljem zapadnom maniru,od recepcije,na kojoj vas docekuju mladi ljudi,prijatni,usluzni,ljubazni i nepretenciozni,hitri mladici koji vam ocas spakuju kola na obezbedjen hotelski parking,a kljuc odloze na sigurno.Sobe su raznih velicina,moja,koja je dvokrevetna,mogla je biti tesna da je dosla i koleginica koja je takodje uplatila.Ovako,za mene samu,bilo je dovoljno prostora.Soba i kupatilo su besprekorno cisti,i funkcionalni.Na podu je odlican,debeli tepih,a grejanje izdasno.Krevet je udoban,perjani pokrivac,vise raznih jastuka..Papuce i bademantil!Dorucak je izvrstan,kvalitetnih namirnuca,odavno nisam popila negde bolju kafu!Imaju u suterenu sladak mali bazen sa mineralnom vodom temperature tela,saunu i djakuzi kadu.Sve deluje dobro odrzavano i cisto.Svaka preporuka,kojim god da ste povodom u N.Sadu!

Putovao/la je oktobra 2015. poslovno
Korisno?
2 Hvala korisniku baron2bak
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Možda će vam se dopasti i ovi hoteli...
Takođe razmislite o ovom smeštaju u Novi Sad i okolini
Na udaljenosti od 0.7 km
Hotel Park
Hotel Park
Br. 9 od 28 u: Novi Sad
186 komentara
Na udaljenosti od 3.3 km
Hotel Leopold I
Hotel Leopold I
Br. 1 od 1 u: Petrovaradin
117 komentara
Na udaljenosti od 1.9 km
Hotel Centar
Hotel Centar
Br. 2 od 28 u: Novi Sad
192 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Na udaljenosti od 1.5 km
Hotel Planeta Inn
Hotel Planeta Inn
Br. 7 od 28 u: Novi Sad
67 komentara
Na udaljenosti od 13.0 km
Hotel Premier Aqua
Hotel Premier Aqua
Br. 1 od 3 u: Vrdnik
77 komentara
Na udaljenosti od 2.3 km
CitiHotel Veliki
CitiHotel Veliki
Br. 1 od 28 u: Novi Sad
215 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene

Prezident Hotel – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Dodatne informacije – Prezident Hotel

Objekat: Prezident Hotel
Adresa: Futoska 109, Novi Sad 21101, Srbija (Prethodno BEST WESTERN Prezident Hotel)
Lokacija: Srbija > Vojvodina > Novi Sad
Pogodnosti:
Bar/salonski kafe Poslovni centar sa pristupom internetu Fitnes centar sa teretanom/Fitnes sala Besplatan doručak Besplatan brzi internet (WiFi) Besplatni parking Pogodno za decu/porodice Restoran Usluga u sobama Spa centar Apartmani Bazen Prevoz do aerodroma
Stil hotela:
Rangiran na 6. mestu od 28 hotela u Novom Sadu
Raspon cena (za noć): 7.958 RSD - 11.556 RSD
Kategorija hotela:Zvezdice: 5 — Prezident Hotel 5*
Broj soba: 45
Opcije rezervacije:
TripAdvisor je ponosan na partnerstvo sa Booking.com, Agoda i Traveltool, S.L.U. jer možete da pravite bezbedne rezervacije za Prezident Hotel. Svakog meseca pomažemo milionima putnika da pronađu savršeni hotel za privatna i poslovna putovanja, uvek uz najbolje popuste i specijalne ponude.

Da li je ovo vaš profil na TripAdvisoru?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil