Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Centar
Hoteli u blizini
Hotel Leopold I(Petrovaradin)
154 US$
140 US$
Expedia.com
Prikaži ponudu
Sertifikat za odličan kvalitet
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatni parking
48 US$
Booking.com
Prikaži ponudu
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatni parking
65 US$
Expedia.com
Prikaži ponudu
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatni parking
Hotel Vigor(Novi Sad)
44 US$
Expedia.com
Prikaži ponudu
Sertifikat za odličan kvalitet
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatni parking
65 US$
Expedia.com
Prikaži ponudu
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatni parking
Putnik(Novi Sad)
Booking.com
Prikaži ponudu
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatni parking
TripAdvisor
Prikaži ponudu
Sertifikat za odličan kvalitet
  • Besplatan Wi-Fi
  • Doručak je uključen
Prezident Hotel(Novi Sad)
TripAdvisor
Prikaži ponudu
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatni parking
Hotel Park(Novi Sad)
TripAdvisor
Prikaži ponudu
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatni parking
TripAdvisor
Prikaži ponudu
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatni parking
Komentari (227)
Filtriraj komentare
227 rezultata
Ocena putnika
127
88
10
1
1
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
127
88
10
1
1
Pogledajte šta kažu putnici:
Filtriraj
Ažuriranje liste...
510 od 227 komentara
Komentar je napisan: 28. jul 2016. sa mobilne aplikacije

Vrlo dobar 4+ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ➕ u centru grada , vrlo dobro opremljen , vrlo dobar dorucak , vrlo dobro osoblje ima parking garazu
Sve u svemu prijatno se osecate u hotelu.
Cenene su kako i u drugim hotelima u Novom Sadu, plus minus, dodje mu na isto

Datum boravka: jul 2016., putovao/la je sa prijateljima
1  Hvala korisniku Miro F
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Guest Relations Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 18. avgust 2016.
Google prevodilac

Dear Miro F,
thank you for your review.
We appreciate Your kind words about our location, breakfast and staff.
It means so much to our team to hear a review like yours. We are looking forward to welcoming you back!
Kind regards,
hotel Centar team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 2. februar 2016.

ljubazno osoblje, dobra lokacija hotela, zanimljiva garaža :-D Sobe su čiste i udobne, hotel za svaku preporuku. Ne znam kakav je restoran hotelski restoran, nisam koristio ni uslugu doručka.............................

  • Datum boravka: mart 2015., putovao/la je sa partnerom
    • Cena/kvalitet
    • Noćenje
    • Usluga
Hvala korisniku zyle_s
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Front Office Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 3. februar 2016.
Google prevodilac

Dear Zyle_s,
thank you for your review.
We appreciate Your kind words about our location and garage. We are very glad that you were pleased with the friendliness of our staff.
It means so much to our team to hear a review like yours. We are looking forward to welcoming you back!
Kind regards,
hotel Centar team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 21. januar 2016. sa mobilne aplikacije

Odlicna usluga, predivan ambijent, higijena na visokom nivou, u samom centru grada, odmah preko puta pozorista. Necete pogrijesiti u izboru ovog hotela, sadrzi i podzemne garaze za sigurnost vasih vozila. Zasluzuje cijenu.

Datum boravka: jun 2015., putovao/la je sa partnerom
Hvala korisniku dobrkovictina
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Front Office Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 3. februar 2016.
Google prevodilac

Dear,
first to thank you for your time and the high assessment that you gave us. We are very glad that you liked our hotel and its location.
It is a real pleasure to hear that we have met your expectations and that you are in our hotel felt comfortable. We are looking forward to welcoming you back!
Greetings from hotel Centar

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Ovaj komentar je preveden sa jezika engleski. Prikaži original
Komentar je napisan: 18. jul 2014.

Jako lep hotel, profesionalni i entuzijastični zaposleni. Sobe, kreveti i toaleti su bili veoma udobni, lepi i čisti. Prekoputa, baš na ulazu hotela, počinje glavno gradsko šetalište. I doručak je bio odličan i ukusan.

1  Hvala korisniku Tomislav B
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.Originalni jezik komentara je engleski na www.tripadvisor.co.uk. Prikaži original
Komentar je napisan: pre 3 nedelje
Google prevodilac

  • Datum boravka: april 2018., putovao/la je sa porodicom
    • Cena/kvalitet
    • Lokacija
    • Usluga
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Front Office Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno pre 2 nedelje
Google prevodilac

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara