Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hotel po ukusu.”
Komentar o hotelu Hotel Centar

Najbolje cene za period
Prijavljivanje dd.mm.gggg. Odjavljivanje dd.mm.gggg.
Cene su za 1 sobu, 2 odrasla(ih)
Prikaži cene
Uporedite najbolje cene sa najpopularnijih sajtova za putovanja
i još 11 sajtova!
Hotel Centar
Rangiran na 1. mestu od 28 hotela u Novom Sadu
Sertifikat za odličan kvalitet
Osijek, Hrvatska
Autor sadržaja . nivoa
95 komentara
55 komentara o hotelima
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 poena za pomoć
“Hotel po ukusu.”
Komentar je napisan: 14. oktobra 2016.

Smješten u Novom Sadu, ovaj hotel je udaljen samo 15-ak minuta hoda od Narodnog kazališta Srbije, Crkva Djevice Marije, te Vojvodina Museum. Karađorđe stadion i Sveučilište u Novom Sadu.Ovaj hotel ima restoran, bar / salon i usluge kemijskog čišćenja. Besplatan WiFi u javnim prostorima i besplatan parkiranje bez posluge su također dostupni. Ostale pogodnosti su mogućnost pranja rublja, 24-satnu recepciju i organizacija turističkog obilaska / kupnje ulaznica.Preporuka.

  • Putovao/la je marta 2016. poslovno
    • Cena/kvalitet
    • Sobe
    • Usluga
Korisno?
Hvala korisniku bobozek
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Guest Relations Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentar, 24. oktobar 2016.
Poštovani bobozek,
Hvala Vam što ste izabrali naš hotel tokom boravka u Novom Sadu.
U ime svih zaposlenih u Hotelu Centar, zahvaljujem Vam na zaista divnoj oceni.
Vasa recenzija je pokazatelj da smo na pravom putu ka visokim ciljevima koje smo sebi postavili.

Nadam se da cemo uskoro imati priliku da Vas ugostimo.

Srdačan pozdrav i sve najlepše, u ime Hotela Centar, Branislava Duvnjak
Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

192 komentara iz naše zajednice

Ocena putnika
    108
    76
    8
    0
    0
Pogledajte komentare za
23
47
17
68
Rezime ocene
  • Lokacija
  • Noćenje
  • Sobe
  • Usluga
  • Cena/kvalitet
  • Čistoća
Datum | Ocena
  • Prvo grčki
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo nemački
  • Prvo ruski
  • Prvo srpski
  • Prvo turski
  • Prvo francuski
  • Prvo holandski
  • Prvo španski
  • Bilo koji
Prvo srpski
2 komentara
Komentar je napisan: 28. jula 2016. sa mobilne aplikacije

Vrlo dobar 4+ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ➕ u centru grada , vrlo dobro opremljen , vrlo dobar dorucak , vrlo dobro osoblje ima parking garazu
Sve u svemu prijatno se osecate u hotelu.
Cenene su kako i u drugim hotelima u Novom Sadu, plus minus, dodje mu na isto

Putovao/la je jula 2016. sa prijateljima
Korisno?
Hvala korisniku Miro F
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Guest Relations Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentar, 18. avgust 2016.
Google prevodilac
Dear Miro F,
thank you for your review.
We appreciate Your kind words about our location, breakfast and staff.
It means so much to our team to hear a review like yours. We are looking forward to welcoming you back!
Kind regards,
hotel Centar team
Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
Autor sadržaja . nivoa
13 komentara
9 komentara o hotelima
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 poena za pomoć
Komentar je napisan: 2. februara 2016.

ljubazno osoblje, dobra lokacija hotela, zanimljiva garaža :-D Sobe su čiste i udobne, hotel za svaku preporuku. Ne znam kakav je restoran hotelski restoran, nisam koristio ni uslugu doručka.............................

  • Putovao/la je marta 2015. sa partnerom
    • Cena/kvalitet
    • Noćenje
    • Usluga
Korisno?
Hvala korisniku zyle_s
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Front Office Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentar, 3. februar 2016.
Google prevodilac
Dear Zyle_s,
thank you for your review.
We appreciate Your kind words about our location and garage. We are very glad that you were pleased with the friendliness of our staff.
It means so much to our team to hear a review like yours. We are looking forward to welcoming you back!
Kind regards,
hotel Centar team
Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Bar, Crna Gora
Autor sadržaja . nivoa
8 komentara
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 poen za pomoć
Komentar je napisan: 21. januara 2016. sa mobilne aplikacije

Odlicna usluga, predivan ambijent, higijena na visokom nivou, u samom centru grada, odmah preko puta pozorista. Necete pogrijesiti u izboru ovog hotela, sadrzi i podzemne garaze za sigurnost vasih vozila. Zasluzuje cijenu.

Putovao/la je juna 2015. sa partnerom
Korisno?
Hvala korisniku dobrkovictina
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Front Office Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentar, 3. februar 2016.
Google prevodilac
Dear,
first to thank you for your time and the high assessment that you gave us. We are very glad that you liked our hotel and its location.
It is a real pleasure to hear that we have met your expectations and that you are in our hotel felt comfortable. We are looking forward to welcoming you back!
Greetings from hotel Centar
Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
1 komentar
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 poen za pomoć
Komentar je napisan: 18. jula 2014.
Ovaj komentar je preveden sa jezika Енглески. Prikaži original

Jako lep hotel, profesionalni i entuzijastični zaposleni. Sobe, kreveti i toaleti su bili veoma udobni, lepi i čisti. Prekoputa, baš na ulazu hotela, počinje glavno gradsko šetalište. I doručak je bio odličan i ukusan.

Korisno?
1 Hvala korisniku Tomislav B
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Možda će vam se dopasti i ovi hoteli...
Putnici su pogledali i ove hotele u Novom Sadu
Na udaljenosti od 1.5 km
Hotel Leopold I
Hotel Leopold I
Br. 1 od 1 u: Petrovaradin
117 komentara
Na udaljenosti od 0.5 km
CitiHotel Veliki
CitiHotel Veliki
Br. 2 od 28 u: Novi Sad
215 komentara
Na udaljenosti od 1.2 km
Hotel Park
Hotel Park
Br. 9 od 28 u: Novi Sad
186 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Na udaljenosti od 1.9 km
Prezident Hotel
Prezident Hotel
Br. 6 od 28 u: Novi Sad
163 komentara
Na udaljenosti od 0.4 km
Hotel Planeta Inn
Hotel Planeta Inn
Br. 7 od 28 u: Novi Sad
67 komentara
Na udaljenosti od 2.6 km
Hotel Vigor
Hotel Vigor
Br. 3 od 28 u: Novi Sad
77 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene

Hotel Centar – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Dodatne informacije – Hotel Centar

Objekat: Hotel Centar
Adresa: Uspenska 1 | Parking From the Street Pap Pavla No2, Novi Sad 21101, Srbija
Lokacija: Srbija > Vojvodina > Novi Sad
Pogodnosti:
Bar/salonski kafe Poslovni centar sa pristupom internetu Restoran Usluga u sobama Pristup za invalidska kolica
Stil hotela:
Rangiran na 1. mestu od 28 hotela u Novom Sadu
Raspon cena (za noć): 8.033 RSD - 9.737 RSD
Kategorija hotela:Zvezdice: 4 — Hotel Centar 4*
Broj soba: 51
Opcije rezervacije:
TripAdvisor je ponosan na partnerstvo sa Booking.com jer možete da pravite bezbedne rezervacije za Hotel Centar. Svakog meseca pomažemo milionima putnika da pronađu savršeni hotel za privatna i poslovna putovanja, uvek uz najbolje popuste i specijalne ponude.

Da li je ovo vaš profil na TripAdvisoru?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil