Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Po s eta”
Komentar o hotelu Hotel Centar

Najbolje cene za period
Prijavljivanje dd.mm.gggg. Odjavljivanje dd.mm.gggg.
Cene su za 1 sobu, 2 odrasla(ih)
Prikaži cene
Uporedite najbolje cene sa najpopularnijih sajtova za putovanja
i još 8 sajtova!
Hotel Centar
Rangiran na 1. mestu od 27 hotela u Novom Sadu
Sertifikat za odličan kvalitet
Komentar je napisan: 19. decembar 2016. sa mobilne aplikacije

Odlican smestaj i ambijent,u samom centru grada na samoj pesackoj zoni,vrlo ljubazno osoblje,sa direktoricom hotela,izvrsnom hranom ............................................................... ....

Datum boravka: decembra 2016., putovao/la je samostalno
Hvala korisniku Miodrag D
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Guest Relations Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 22. decembar 2016.

Poštovani Miodrag D,

Hvala Vam što ste izabrali naš hotel tokom boravka u Novom Sadu.
U ime svih zaposlenih u Hotelu Centar, zahvaljujem Vam na vašem komentaru.
Vaša recenzija je pokazatelj da smo na pravom putu ka visokim ciljevima koje smo sebi postavili.

Nadamo se da ćemo imati priliku ponovo da Vas ugostimo.

Srdačan pozdrav i sve najlepše, u ime Hotela Centar, Branislava Duvnjak

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar
Komentari (215)
Ocena putnika
Tip putnika
Doba godine
Jezik
  • Još jezika

37 od 215 komentara

Komentar je napisan: 14. oktobar 2016.

Smješten u Novom Sadu, ovaj hotel je udaljen samo 15-ak minuta hoda od Narodnog kazališta Srbije, Crkva Djevice Marije, te Vojvodina Museum. Karađorđe stadion i Sveučilište u Novom Sadu.Ovaj hotel ima restoran, bar / salon i usluge kemijskog čišćenja. Besplatan WiFi u javnim prostorima i besplatan parkiranje bez posluge su također dostupni. Ostale pogodnosti su mogućnost pranja rublja, 24-satnu recepciju i organizacija turističkog obilaska / kupnje ulaznica.Preporuka.

  • Datum boravka: marta 2016., putovao/la je poslovno
    • Cena/kvalitet
    • Sobe
    • Usluga
Hvala korisniku bobozek
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Guest Relations Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 24. oktobar 2016.

Poštovani bobozek,
Hvala Vam što ste izabrali naš hotel tokom boravka u Novom Sadu.
U ime svih zaposlenih u Hotelu Centar, zahvaljujem Vam na zaista divnoj oceni.
Vasa recenzija je pokazatelj da smo na pravom putu ka visokim ciljevima koje smo sebi postavili.

Nadam se da cemo uskoro imati priliku da Vas ugostimo.

Srdačan pozdrav i sve najlepše, u ime Hotela Centar, Branislava Duvnjak

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 28. jul 2016. sa mobilne aplikacije

Vrlo dobar 4+ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ➕ u centru grada , vrlo dobro opremljen , vrlo dobar dorucak , vrlo dobro osoblje ima parking garazu
Sve u svemu prijatno se osecate u hotelu.
Cenene su kako i u drugim hotelima u Novom Sadu, plus minus, dodje mu na isto

Datum boravka: jula 2016., putovao/la je sa prijateljima
Hvala korisniku Miro F
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Guest Relations Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 18. avgust 2016.
Google prevodilac

Dear Miro F,
thank you for your review.
We appreciate Your kind words about our location, breakfast and staff.
It means so much to our team to hear a review like yours. We are looking forward to welcoming you back!
Kind regards,
hotel Centar team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 2. februar 2016.

ljubazno osoblje, dobra lokacija hotela, zanimljiva garaža :-D Sobe su čiste i udobne, hotel za svaku preporuku. Ne znam kakav je restoran hotelski restoran, nisam koristio ni uslugu doručka.............................

  • Datum boravka: marta 2015., putovao/la je sa partnerom
    • Cena/kvalitet
    • Noćenje
    • Usluga
Hvala korisniku zyle_s
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Front Office Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 3. februar 2016.
Google prevodilac

Dear Zyle_s,
thank you for your review.
We appreciate Your kind words about our location and garage. We are very glad that you were pleased with the friendliness of our staff.
It means so much to our team to hear a review like yours. We are looking forward to welcoming you back!
Kind regards,
hotel Centar team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 21. januar 2016. sa mobilne aplikacije

Odlicna usluga, predivan ambijent, higijena na visokom nivou, u samom centru grada, odmah preko puta pozorista. Necete pogrijesiti u izboru ovog hotela, sadrzi i podzemne garaze za sigurnost vasih vozila. Zasluzuje cijenu.

Datum boravka: juna 2015., putovao/la je sa partnerom
Hvala korisniku dobrkovictina
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Front Office Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 3. februar 2016.
Google prevodilac

Dear,
first to thank you for your time and the high assessment that you gave us. We are very glad that you liked our hotel and its location.
It is a real pleasure to hear that we have met your expectations and that you are in our hotel felt comfortable. We are looking forward to welcoming you back!
Greetings from hotel Centar

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Možda će vam se dopasti i ovi hoteli...
Putnici su pogledali i ove hotele u Novom Sadu
Na udaljenosti od 1.6 km
Hotel Leopold I
Hotel Leopold I
Br. 1 od 1 u: Petrovaradin
125 komentara
Na udaljenosti od 1.9 km
Prezident Hotel
Prezident Hotel
Br. 6 od 27 u: Novi Sad
170 komentara
Na udaljenosti od 0.6 km
CitiHotel Veliki
CitiHotel Veliki
Br. 2 od 27 u: Novi Sad
225 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Na udaljenosti od 1.2 km
Hotel Park
Hotel Park
Br. 10 od 27 u: Novi Sad
208 komentara
Na udaljenosti od 0.4 km
Hotel Planeta Inn
Hotel Planeta Inn
Br. 7 od 27 u: Novi Sad
69 komentara
Na udaljenosti od 2.6 km
Hotel Vigor
Hotel Vigor
Br. 4 od 27 u: Novi Sad
81 komentar
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene

Hotel Centar – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Dodatne informacije – Hotel Centar

Adresa: Uspenska 1 | Parking From the Street Pap Pavla No2, Novi Sad 21101, Srbija
Lokacija: Srbija > Vojvodina > Novi Sad
Pogodnosti:
Bar/salonski kafe Poslovni centar sa pristupom internetu Restoran Usluga u sobama Pristup za invalidska kolica
Stil hotela:
Rangiran na 1. mestu od 27 hotela u Novom Sadu
Raspon cena: 7.881 RSD - 9.792 RSD (Na osnovu prosečnih cena za standardnu sobu)
Kategorija hotela:Zvezdice: 4 — Hotel Centar 4*
Broj soba: 51
Opcije rezervacije:
TripAdvisor je ponosan na partnerstvo sa Expedia, Booking.com i 5viajes2012 S.L. jer možete da pravite bezbedne rezervacije za Hotel Centar. Svakog meseca pomažemo milionima putnika da pronađu savršeni hotel za privatna i poslovna putovanja, uvek uz najbolje popuste i specijalne ponude.

Da li je ovo vaš profil na TripAdvisoru?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil