Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniže cene boravka
Booking.com
79 US$
Prikaži ponudu
Besplatno otkazivanje do 28.05.21.
Rezervišite odmah, platite pri boravku
Hotels.com
79 US$
Prikaži ponudu
Besplatno otkazivanje do 28.05.21.
Rezervišite odmah, platite pri boravku
Agoda.com
109 US$
68 US$
Prikaži ponudu
UŠTEDITE 41 US$
Besplatno otkazivanje do 26.05.21.
Expedia.com79 US$
eDreams79 US$
StayForLong109 US$
Prikaži svih 15 povoljnih ponuda
Cene pružaju naši partneri i one predstavljaju cene sobe po noćenju, uključujući sve poreze i naknade kojih su naši partneri svesni. Više detalja potražite od partnera.
Kako plaćanja koja primamo utiču na redosled prikazivanja cena. Tipovi soba mogu da se razlikuju.
Kako plaćanja koja primamo utiču na redosled prikazivanja cena. Tipovi soba mogu da se razlikuju.
Hoteli u blizini
Komentari (259)
Filtriraj komentare
259 rezultata
Ocena putnika
138
104
14
2
1
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
Ocena putnika
138
104
14
2
1
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
510 od 259 komentara
Komentar je napisan: 11. avgust 2017. sa mobilne aplikacije

Sve pohvale i tople preporuke za hotel Centar! Sobe komforne, krevet jako udoban, a ono sto je za mene najvaznije je higijena koja je na zavidnom novou! Lokacija savrsena, osoblje ljubazno, sve za 10!

Datum boravka: avgust 2017.
Tip putovanja: Putovao/la je samostalno
Hvala korisniku Ambassador725949
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Guest Relations Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 27. avgust 2017.

Poštovani,
Hvala Vam na izdvojenom vremenu da ocenite naš hotel, i to sa najvišom ocenom 10!
Raduje nas da ste bili zadovoljni sa sobom, sa higijenom, lokacijom i osobljem.
Iskreno se nadamo sda ćete nas posetiti ponovo.
Srdačan pozdrav,
Hedi Đekić

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 19. decembar 2016. sa mobilne aplikacije

Odlican smestaj i ambijent,u samom centru grada na samoj pesackoj zoni,vrlo ljubazno osoblje,sa direktoricom hotela,izvrsnom hranom ............................................................... ....

Datum boravka: decembar 2016.
Tip putovanja: Putovao/la je samostalno
Hvala korisniku MiodragD31
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Guest Relations Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 22. decembar 2016.

Poštovani Miodrag D,

Hvala Vam što ste izabrali naš hotel tokom boravka u Novom Sadu.
U ime svih zaposlenih u Hotelu Centar, zahvaljujem Vam na vašem komentaru.
Vaša recenzija je pokazatelj da smo na pravom putu ka visokim ciljevima koje smo sebi postavili.

Nadamo se da ćemo imati priliku ponovo da Vas ugostimo.

Srdačan pozdrav i sve najlepše, u ime Hotela Centar, Branislava Duvnjak

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 14. oktobar 2016.

Smješten u Novom Sadu, ovaj hotel je udaljen samo 15-ak minuta hoda od Narodnog kazališta Srbije, Crkva Djevice Marije, te Vojvodina Museum. Karađorđe stadion i Sveučilište u Novom Sadu.Ovaj hotel ima restoran, bar / salon i usluge kemijskog čišćenja. Besplatan WiFi u javnim prostorima i besplatan parkiranje bez posluge su također dostupni. Ostale pogodnosti su mogućnost pranja rublja, 24-satnu recepciju i organizacija turističkog obilaska / kupnje ulaznica.Preporuka.

Datum boravka: mart 2016.
  • Tip putovanja: Putovao/la je poslovno
    • Cena/kvalitet
    • Sobe
    • Usluga
Hvala korisniku bobozek
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Guest Relations Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 24. oktobar 2016.

Poštovani bobozek,
Hvala Vam što ste izabrali naš hotel tokom boravka u Novom Sadu.
U ime svih zaposlenih u Hotelu Centar, zahvaljujem Vam na zaista divnoj oceni.
Vasa recenzija je pokazatelj da smo na pravom putu ka visokim ciljevima koje smo sebi postavili.

Nadam se da cemo uskoro imati priliku da Vas ugostimo.

Srdačan pozdrav i sve najlepše, u ime Hotela Centar, Branislava Duvnjak

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 28. jul 2016. sa mobilne aplikacije

Vrlo dobar 4+ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ➕ u centru grada , vrlo dobro opremljen , vrlo dobar dorucak , vrlo dobro osoblje ima parking garazu
Sve u svemu prijatno se osecate u hotelu.
Cenene su kako i u drugim hotelima u Novom Sadu, plus minus, dodje mu na isto

Datum boravka: jul 2016.
Tip putovanja: Putovao/la je sa prijateljima
1  Hvala korisniku Miro F
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Guest Relations Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 18. avgust 2016.
Google prevodilac

Dear Miro F,
thank you for your review.
We appreciate Your kind words about our location, breakfast and staff.
It means so much to our team to hear a review like yours. We are looking forward to welcoming you back!
Kind regards,
hotel Centar team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 2. februar 2016.

ljubazno osoblje, dobra lokacija hotela, zanimljiva garaža :-D Sobe su čiste i udobne, hotel za svaku preporuku. Ne znam kakav je restoran hotelski restoran, nisam koristio ni uslugu doručka.............................

Datum boravka: mart 2015.
  • Tip putovanja: Putovao/la je sa partnerom
    • Cena/kvalitet
    • Noćenje
    • Usluga
Hvala korisniku zyle_s
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Centar_hotel, Front Office Manager objekta Hotel Centar, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 3. februar 2016.
Google prevodilac

Dear Zyle_s,
thank you for your review.
We appreciate Your kind words about our location and garage. We are very glad that you were pleased with the friendliness of our staff.
It means so much to our team to hear a review like yours. We are looking forward to welcoming you back!
Kind regards,
hotel Centar team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara