Bili smo u sobi "Saw" i bilo je super! Momci koji rade su sjajni! Soba zanimljiva i puna... pročitajte više
Svaka cast za osmisljavanje ove igre bas smo se super proveli i valjali se od smeha dok smo gledali... pročitajte više
Bili smo u igri Saw po filmu slagalica strave i bilo je jako zabavno. Malo je horor ali nije previse strasno. Super je mesto, preporucujem svima da odigraju
Hvala na lepim recima! :)
Viper Escape Room ima neke od najboljih dostupnih escape roomova u Srbiji. Obe sobe su odlicno uradjene i vodi ih ekipa predobrih momaka! Preporucujem!
Hvala na lepim recima Jelena! :)
Igrali smo Jigsaw horror sobu i bilo je ludilo! Pocetak igre je fenomenalan i soba izgleda veoma jezivo. Ogromne preporuke za Viper Escape Rooms i nadamo se da ce biti jos novih soba uskoro!
Hvala puno Ivana! :) Drago nam je da vam se dopalo iskustvo u Saw escape room-u :)
Savrsena zabava za drustvo, soba je super! Zagarantovan provod, domacini su ljubazni i jedva cekamo da se vratimo u ostale igre!
Hvala na lepim recima! :) Vidimo se uskoro :)
Pre svega fenomenalno urađena soba, zanimljivi zadatci. Ako volite ovaj vid zabave, horore i zagonetke ovo je pravo mesto koje treba posetiti.
Hvala na lepim recima! Drago nam je da vam je bilo zanimljivo :)
Sjajna atmosfera i ljubazno osoblje. Sobe su stvarno uradjene na vrhunskom nivou. Dobro utrosenih sat vremena sa prijateljima.
Hvala na lepim recima! :)