Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kako plaćanja koja primamo utiču na redosled prikazivanja cena. Tipovi soba mogu da se razlikuju.
Hoteli u blizini
Komentari (3.590)
Filtriraj komentare
3.590 rezultata
Ocena putnika
1.859
780
397
260
294
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
Ocena putnika
1.859
780
397
260
294
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
6469 od 3.590 komentara
Komentar je napisan: 18. avgust 2017. sa mobilne aplikacije

super hotel sve u full svidja mi se jako raznovrstan program koji cini da dani jako brzo prolaze jako prijatni ljudi preporucujem svima da posjete ovaj hotel mi smo se odlicno proveli cak smo osetili i kapi kise koja nije padala 7 godina preporucujem veliki safari uzivajte kao sto smo mi

Datum boravka: avgust 2017.
Tip putovanja: Putovao/la je sa prijateljima
1  Hvala korisniku RadinkaD1
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
MichelleManagement, Manager objekta Sunny Days El Palacio Resort & Spa, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 24. avgust 2017.
Google prevodilac

Dear Radinka D
Thank you for taking the time to write a wonderful review of your recent stay with us at Sunny Days El Palacio. We are very happy to hear that you had a wonderful time with us and especially pleased that you where able to take home great memories of your stay with us. Thank you for the lovely feedback in regards to our staff for making you feel welcome in our hotel. We appreciate your feedback and opinion which helps us to improve the service we offer to our guests. Thank you for choosing to stay with us and we look forward to welcoming you back soon
Greetings from Sunny Days Egypt Team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 15. avgust 2017. sa mobilne aplikacije

Hotel je fenomenalan, usluga odlicna divne plaze ! Moram napomenuti animator team je fantastican , u timu su Bondok, Ango, Andre , Vika i naravno Tito! :) Nargila je extra kao i Mahmud koji se brine oko nje! Program je fantastican , sve pohvale.

Datum boravka: avgust 2017.
Tip putovanja: Putovao/la je sa partnerom
Hvala korisniku dandjela
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
MichelleManagement, Manager objekta Sunny Days El Palacio Resort & Spa, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 20. avgust 2017.

Hvala vam što ste podelili svoj odmor sa našim timom na letovalištu El Palacio. Bilo mi je zadovoljstvo da vas pozdravim sa vama i vašom porodicom i da vam mogu dati tako divan odmor i da ste uživali u svešteničkim programima hotela i animacija koji su vam pomogli da nam vaš odmor bude posebno poseban. Radujemo se sledećoj poseti našem hotelu.
SunnyDaysEgypt team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 8. avgust 2017. sa mobilne aplikacije

Prvi put letujem u Egiptu i veoma sam zadovoljan. Hotel Sunny Days je pristojan i povoljan. More je ispunilo sva ocekivanja. Laguna odlicna za plivanje, a koralni greben za snorking. Izlete koje ne smete propustiti: safari, delfini, ronjenje, paradise island. Animatori su druzeljubivi i zabavni. Doci cemo ponovo sigurno :)

Datum boravka: avgust 2017.
Tip putovanja: Putovao/la je sa partnerom
1  Hvala korisniku Dusan K
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
MichelleManagement, Manager objekta Sunny Days El Palacio Resort & Spa, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 15. avgust 2017.

Dragi Dusan
Hvala vam što ste podelili svoje izvanredne pozitivne komentare sa našim timom na SunnyDays. Veoma smo srećni što čujemo da ste uživali u vašem godišnjem odmoru i našli smo gostoprimstvo iz našeg tima veoma dobro. Takođe smo zadovoljni što ste čuli da ste uživali u animaciji i našli uslugu savršenom. Želeli bismo se zahvaliti što ste nam izabrali da nam kažete i nadamo se da ćete nas uskoro posetiti.
Greetings SunnyDaysEgypt team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 7. avgust 2017. sa mobilne aplikacije

U ovom hotelu smo bili od 26.7. do 5.8.2017. Hol je predivan, kao i sam hotel. Cist. Mirno je, sem u glavnom holu. Ljudi koji rade na recepciji su vrlo ljubazni, ali ima i neljubaznih. Posebno sam odusevljena lagunom! Voda je predivna, more cisto i prijatno, boja mora nestvarna. Svake veceri se odrzava tematski zabavni šou. Veliki izbor hrane na bazi svedskog stola, u velikoj meri je zastupljeno povrce. Veliki izbor kolača. U 10h, svakog jutra, na glavnoj plazi pustaju muziku za dobro jutro, i tako je celog dana, do pocetka vecere. Prijatna muzika. Uzivacete uz nju i pogled na more. Posebno bih pohvalila animatora Anjo, ili, kako smo ga mi iz miloste nazvali Andjeo, to je jedan prepozitivan i uvek raspolozeni mladic! Smeh, smeh i samo smeh u njegovom drustvu!
Moja preporuka!

Datum boravka: jul 2017.
Tip putovanja: Putovao/la je sa prijateljima
Hvala korisniku MilicaJ178
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
MichelleManagement, Manager objekta Sunny Days El Palacio Resort & Spa, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 15. avgust 2017.
Google prevodilac

Dear Milica J
Thank you for taking the time to write a lovely review about your recent stay with us at our El Placio Resort. We are very happy that you really enjoyed your time with us and had such a wonderful holiday. Thank you also for the wonderful comments in regards to both the hotel and hospitality you where shown throughout your vacation. We would like to thank you for sharing such lovely feedback with us which is very important to us and we hope to welcome you back again to our hotel in the near future.
Greetings from Sunny Days Egypt Team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 16. jun 2017. sa mobilne aplikacije

Hotel je super. Usluga je dobra. Svi se jako trude da vam odmor učine prijatnim. Postoje dve potpuno različite olaže. Laguna unutar hotela za plivanje i plitka plaža za istraživanje morskog sveta.
Hrana je ok mada je predhodnih godina bila raznovrsnija
Preko dana postoji animacija na plaži koja je vrlo interesantna tako da svaki gost može da se zabavi i rekreira.
Više dana u nedelji uveče se održavaju priredbe sa razkičitim sadržajem.
Sve u svemu moje mišljenje o hotelu i sadržajima je pozitivno a jedina zamerka je internet koji je ograničen samo na lobi i tu se često gubi.
Ja sam u ovom hotelu već treći put i opet bih došla.

Datum boravka: jun 2017.
Tip putovanja: Putovao/la je sa porodicom
2  Hvala korisniku BiljanaM305
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
MichelleManagement, Manager objekta Sunny Days El Palacio Resort & Spa, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 18. jun 2017.

Dragi Biljana,
Hvala vam za vaše povratne informacije! Uvijek nam je drago da vas dočekamo u našem hotelu. Veoma zadovoljan što je vaš odmor bio ugodan i pozitivan. Čekamo vas ponovo! Vidimo se uskoro!
Sa najboljim željama, Sunny Days Egypt Team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara