Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kako plaćanja koja primamo utiču na redosled prikazivanja cena. Tipovi soba mogu da se razlikuju.
Hoteli u blizini
Komentari (4.292)
Filtriraj komentare
4.292 rezultata
Ocena putnika
3.459
600
156
43
34
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
Ocena putnika
3.459
600
156
43
34
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
813 od 4.292 komentara
Komentar je napisan: pre 4 nedelje

Sve pohvale za hotel, Sentido Palm Royal Soma Bay u Hurgadi,
ljubazno osoblje,plaza i more predivni, animatori izuzetno simpaticni i profesionalni, posveceni gostima . Preporuka dodjite u oktobru i necete se pokajati!

Datum boravka: oktobar 2020.
Tip putovanja: Putovao/la je sa partnerom
Hvala korisniku Experience267570
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
PR Management-team, Guest Services / Front Office objekta SENTIDO Palm Royale, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno pre 4 nedelje
Google prevodilac

Dear Experience267570,


The entire team from Palm Royale - Soma Bay, would like to thank you very much for your excellent review about all our services provided to you. Rest assured that we will continue to provide best possible service to all our esteemed guests. Hopefully we can welcome you soon again.


Sunny greetings from our little Paradise,
The Hotel Management

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 15. oktobar 2020.

Proveli smo prelepih 10 dana u ovom carobnom hotelu za koji imamo samo reci pohvale .Smesten je u predivnom okruzenju ,sa najlepsom mogucom plazom ,okruzen zelenilom ,a u neposrednoj blizini je i deo za ljubitelje kajta .Hotel je namenjen svima koji na odmoru zele da uzivaju u savrsenoj prirodi ,dobroj hrani ,odlicnoj usluzi i predusretljivosti zvih zaposlenih -recepcionara ,kuvara ,konobara ,sobara i narocito animatora .Od prvog susreta -vidite u njima prijatelje.
Ono sto je posebno vazno za putnike iz Srbije je predivna Valida koja je predstavnik agencija Kontiki i Big Blue ,ali je nesebicno pomagala i svim ostalim gostima .Veliku zahvalnost joj dugujemo sto nam je pomogla da nas odmor protekne prelepo .
Ubedjeni smo da ce se vratiti u ovaj hotel -samo sto cemo sledeceg puta povesti jos nekoliko porodica dragih prijatelja .

Datum boravka: oktobar 2020.
Tip putovanja: Putovao/la je sa porodicom
Hvala korisniku lr252015
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
PR Management-team, Guest Services / Front Office objekta SENTIDO Palm Royale, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 17. oktobar 2020.
Google prevodilac

Dear lr252015,


The entire team from Palm Royale - Soma Bay, would like to thank you very much for your excellent review about all our services provided to you ; the very comfortable and immaculately cleaned rooms, our very friendly and courteous service. Rest assured that we will continue to provide best possible service to all our esteemed guests. Hopefully we can welcome you soon again.


Sunny greetings from our little Paradise,
The Hotel Management

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 12. oktobar 2020. sa mobilne aplikacije

S'obzirom da treći put letujemo u ovom hotelu svaka pohvala bi bila suvišna. O lepotama plaže, predanosti, marljivosti i ljubaznosti osoblja svaka reč pohvale bi bila suvišna. Posebna pohvala za trud i organizaciju u cilju sprovođenja mera zaštite od Covid.
Sa vama je letovanje, i pod ovim uslovima, bilo pravo uživanje i relaksacija.

Datum boravka: septembar 2020.
Tip putovanja: Putovao/la je sa porodicom
Hvala korisniku 2020Sole
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
PR Management-team, Guest Services / Front Office objekta SENTIDO Palm Royale, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 12. oktobar 2020.
Google prevodilac

Dear 2020Sole,


We would like to thank you for your excellent review, your recommendation and for spending your vacation with us. We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us! The team of Palm Royale - Soma Bay will be gladly to have the pleasure of welcoming you again at our resort!


Sunny greetings,
The Management

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 10. oktobar 2020. sa mobilne aplikacije

Boravili smo dve nedelje u ovom divnom hotelu i ne možemo naći ni jednu zamerku. Od trenutka kada smo stigli u hotel pa do polaska sve je funkcionisalo odlično. Velike, lepe, čiste sobe, prelepa plaža, besprekorno održavani prostori oko hotela, odlična hrana i ono što je duša ovog hotela predivni ljudi koji u njemu rade i koji čine sve da vaš odmor protekne kao u bajci. Prosto da ne poverujete da ovakvo mesto postoji. Naravno ne mogu da ne izdvojim našu predivnu i preljubaznu Validu za koju mogu reći pravi čovek na pravom mestu. Iskreno se nadam da ćemo uskoro posetiti ponovo ovaj divni hotel iz koga nosimo samo lepe uspomene.
P.S.Jedna sugestija za kraj, zbog velikog broja turista iz Srbije menadžment bi mogao da razmisli o uvođenju nekog tv kanala iz Srbije.

Datum boravka: septembar 2020.
Tip putovanja: Putovao/la je sa partnerom
Hvala korisniku Sneza63
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
PR Management-team, Guest Services / Front Office objekta SENTIDO Palm Royale, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 12. oktobar 2020.
Google prevodilac

Dear Sneza63,


The entire team from Palm Royale - Soma Bay, would like to thank you very much for your excellent review about all our services provided to you ; the very comfortable and immaculately cleaned rooms, our very friendly and courteous service. Rest assured that we will continue to provide best possible service to all our esteemed guests. Hopefully we can welcome you soon again.


Sunny greetings from our little Paradise,
The Hotel Management

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 6. oktobar 2020.

Dobar hotel, soba prostrana, pogled na more sa ogromne terase..soba je malo oronula, ali se svakodnevno cisti, cisti peskiri svaki dan...hrana solidna, problem je kad su deca u pitanju, nema puno izbora nezacinjene hrane, ali niko ne ostane gladan, pizza je dobra :D voda u bazenima je ledena. osoblje hotela je odlicno, ljubazno, predusretljivo...vodic Valida je taman po meri, nenametljiva, a spremna za svaku vrstu pomoci
osoblje za animaciju je super, posveceno, inspirisano, klinci obozavaju mini disko...ja sam uzivala i u istezanju i na jogi...
najjaci utisak je savrsena plaza i izleti na koje smo isli...Raslan i Ali hi hi su nam organizovali 3 izleta. Delfine smo trazili velikom jahtom na kojoj je bilo nas 15tak, svako je imao priliku da se nadje u vodi zajedno sa tim divnim zivotinjama, pa makar stajali i vise puta...na izletu imaju i 2 zarona, potrudili su se da na ronjenje ide i moj petogodisnji sin, vozili smo se na banani, jeli svezu ribu, profi fotograf je napravio fotke savrsene fotke...
drugi izlet je bio safari...posto sam bila sama sa dvoje dece od 13god i malcem od 5 godina, organizovali su nam izlet samostalno, dva vodica i nas cetvoro, pazili su nas kao svoje prijatelje, sa puno sluha za svacije zelje, kao i za strahove..., stariji sin je sam vozio kvad cim su ocenili da on to moze... i proveo se fenomenalno, sa sve adrenalin delom...
treci izlet je bio za mene pravi biser...na manjem brodu,cisto, slatko... mi i jos jedna porodica, dva zarona...prvi da deca mogu da probaju i uzivaju, a onda su nam cuvali decu, dok smo mi sa vodicem isli oko 7 koralnih grebena...e to vec ne moze da se preprica....to mora da se dozivi...tu je i ostrvce za kraj izleta
hvala i svaka cast

Datum boravka: oktobar 2020.
    • Cena/kvalitet
    • Lokacija
    • Usluga
Hvala korisniku Gana1806
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
PR Management-team, Guest Services / Front Office objekta SENTIDO Palm Royale, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 10. oktobar 2020.
Google prevodilac

Dear Gana1806,


The entire team from Palm Royale - Soma Bay, would like to thank you very much for your excellent review about all our services provided to you ; the very comfortable and immaculately cleaned rooms, our very friendly and courteous service. Rest assured that we will continue to provide best possible service to all our esteemed guests. Hopefully we can welcome you soon again.


Sunny greetings from our little Paradise,
The Hotel Management

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara