Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
15 osoba pregleda ovaj hotel
Hotels.com
184 US$
View deal
Expedia.com
184 US$
View deal
FindHotel
289 US$
View deal
Travelocity184 US$
Prestigia.com469 US$
Orbitz.com184 US$
Prikaži svih 14 povoljnih ponuda
Cene pružaju naši partneri i one predstavljaju cene sobe po noćenju, uključujući sve poreze i naknade kojih su naši partneri svesni. Više detalja potražite od partnera.
Kako plaćanja koja primamo utiču na redosled prikazivanja cena. Tipovi soba mogu da se razlikuju.
Kako plaćanja koja primamo utiču na redosled prikazivanja cena. Tipovi soba mogu da se razlikuju.
Hoteli u blizini
Komentari (3.639)
Filtriraj komentare
3.639 rezultata
Ocena putnika
2.606
586
263
96
88
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
Ocena putnika
2.606
586
263
96
88
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
16 od 3.639 komentara
Komentar je napisan: 27. januar 2021.

Veoma dobar hotel sa svim potrebnim sadrzajima za dobar odmor i uzivanje, sobe takodje su ciste i uredne.
Osoblje je veoma ljubazno.
Hrana u restoranu je veoma raznovrsna i ukusna. Plaza je izvrsna, za decu takodje izvrsno mesto.

Datum boravka: januar 2021.
Tip putovanja: Putovao/la je poslovno
Hvala korisniku 134mladenk
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Galip TOPAL, Genel Müdür objekta Concorde De Luxe Resort, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 28. januar 2021.
Google prevodilac

Dear guest,

Thank you for choosing Concorde De Luxe Resort and your feedback which we take very seriously. Along with our friendly staff, we are happy to have you staying in our hotel where our priority is to offer a service without compromising from quality.

We will always be happy to welcome you to our facilities in the future.

Kind regards.

Galip Topal
Concorde De Luxe Resort
General Manager

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 27. januar 2021. sa mobilne aplikacije

Veoma dobar hotel, sa svim potrebnim sadrzajima za dobar odmor i uzivanje. Ceo kompleks je jako lepo uredjen i odrzavan. Sa 4 bazena. Sobe odlicne i ciste.
Osoblje jako ljubazno takodje.
Obroci su takodje raznovrsni i dobri.

Datum boravka: januar 2021.
Tip putovanja: Putovao/la je poslovno
Hvala korisniku zarkom2017
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Galip TOPAL, Genel Müdür objekta Concorde De Luxe Resort, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 28. januar 2021.
Google prevodilac

Dear guest,

Thank you for staying with us and taking time to post a review of our hotel. I am delighted that you enjoyed the Concorde De Luxe Resort experience and we appreciate your positive review in relation to our service.

We would be more than happy to welcome you again in the future.

Kind regards,

Galip Topal
Concorde De Luxe Resort
General Manager

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 1. januar 2021.

Ovo nam je prvi put da putujemo u Antaliju i odlučili smo se za hotel Concorde, jer nam je izgledao najljepše i najluksuznije. Sva očekivanja nam su se ispunila, i vrijedi svaku marku. Hrana je božanstvena, osoblje je veoma ljubazno i uvijek je na usluzi. Iako je bio decembar, mi smo opet kupali u moru i uživali. Plaža je perfektna. Sve je jako čisto i uredno u hotelu. Ni u jednom trenutku nam nije bilo dosadno i toplo preporučujemo ovaj hotel ☺️

Datum boravka: decembar 2020.
Tip putovanja: Putovao/la je sa porodicom
Hvala korisniku sara-beres
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Galip TOPAL, Genel Müdür objekta Concorde De Luxe Resort, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 4. januar 2021.
Google prevodilac

Dear Guest,

Thank you for staying with us and taking the time to write such an amazing review of our hotel. We are happy to hear that you fully enjoyed your stay at the Concorde De Luxe Resort. As a team, we work meticulously in our hotel in order to provide you the experience of a memorable holiday that you deserve. Our aim is to offer you a pleasant and happy holiday without compromising from the quality of the service that we provide within the hotel grounds. We appreciate all guest feedback

We hope that you will stay with us again in the future.

Sincerely,

Galip Topal
Concorde De Luxe Resort
General Manager

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Ovi komentari su mašinski prevedeni sa engleskog. Prikaži mašinske prevode?
Komentar je napisan: 4. mart 2020.

Datum boravka: mart 2020.
  • Tip putovanja: Putovao/la je poslovno
    • Sobe
    • Čistoća
    • Usluga
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Galip TOPAL, Genel Müdür objekta Concorde De Luxe Resort, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 5. mart 2020.
Google prevodilac

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 25. februar 2020.

Datum boravka: april 2019.
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Galip TOPAL, Genel Müdür objekta Concorde De Luxe Resort, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 26. februar 2020.
Google prevodilac

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara