Bila sam sa momkom u ovoj vili, hteli smo da pobegnemo iz grada da se opustimo u spa. Kada smo došli na bazen, voda je bila prosečno topla, ne baš topla al nije ni hladna, bazen je bio u potpunom mraku, ništa nije bilo uključeno (svetla, masažeri, sauna) sve dok nismo pozvali i tražili, dakle to sve dobiješ po zahtevu, okej, to je prošlo. Otišli smo na večeru kasnije u restoran gde je kompletno bilo zadimljeno od kamina bez adekvatne ventilacije, momak je imao problem sa glavoboljom celu noć, da ne pričam o smradu odeće. Meni je hrana bila dobra, teleća čorba za svaku preporuku, ali je momak naručio karađorđevu šniclu koja nije bila karađorđeva, odnosno urolano meso bez punjenja(šunka,sir), suvo i nezadovoljavajuće. Soba je bila u redu, ali je tuš bio pokvaren, prštao na sve strane. Doručak koji je bio uključen u cenu je bio urnebesan! Pitamo šta imamo za doručak, odgovor je glasio narezotine kako se to zove u meniju i ako BAŠ ŽELITE jaja, kafa, sok..Mi sedamo pijemo kafu i tražimo da nam donesu doručak, gde konobarica ponavlja šta imamo za doručak i opet ako baš želimo jaja, gde se mi pogledamo, meni je sad i smešno i neprijatno a momak ladno kaže: " da ja bih jaja", gde smo oboje naručići pečena jaja (kao da su od zlata) ali je doručak na kraju bio zadovoljavajući. I na kraju bih istakla neprofesionalnost osoblja koje se (zaboravivši na...Bila sam sa momkom u ovoj vili, hteli smo da pobegnemo iz grada da se opustimo u spa. Kada smo došli na bazen, voda je bila prosečno topla, ne baš topla al nije ni hladna, bazen je bio u potpunom mraku, ništa nije bilo uključeno (svetla, masažeri, sauna) sve dok nismo pozvali i tražili, dakle to sve dobiješ po zahtevu, okej, to je prošlo. Otišli smo na večeru kasnije u restoran gde je kompletno bilo zadimljeno od kamina bez adekvatne ventilacije, momak je imao problem sa glavoboljom celu noć, da ne pričam o smradu odeće. Meni je hrana bila dobra, teleća čorba za svaku preporuku, ali je momak naručio karađorđevu šniclu koja nije bila karađorđeva, odnosno urolano meso bez punjenja(šunka,sir), suvo i nezadovoljavajuće. Soba je bila u redu, ali je tuš bio pokvaren, prštao na sve strane. Doručak koji je bio uključen u cenu je bio urnebesan! Pitamo šta imamo za doručak, odgovor je glasio narezotine kako se to zove u meniju i ako BAŠ ŽELITE jaja, kafa, sok..Mi sedamo pijemo kafu i tražimo da nam donesu doručak, gde konobarica ponavlja šta imamo za doručak i opet ako baš želimo jaja, gde se mi pogledamo, meni je sad i smešno i neprijatno a momak ladno kaže: " da ja bih jaja", gde smo oboje naručići pečena jaja (kao da su od zlata) ali je doručak na kraju bio zadovoljavajući. I na kraju bih istakla neprofesionalnost osoblja koje se (zaboravivši na nas koji doručkujemo tu?) počeli da viču, psuju, prepiru, nama je to bilo smešno, ali da je za preporuku, nije. HvalaViše
Prikaži manje