Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kako plaćanja koja primamo utiču na redosled prikazivanja cena. Tipovi soba mogu da se razlikuju.
Hoteli u blizini
Komentari (31)
Filtriraj komentare
31 rezultat
Ocena putnika
22
6
1
0
2
Tip putnika
Doba godine
JezikSvi jezici
Još jezika
Ocena putnika
22
6
1
0
2
Pogledajte šta kažu putnici:
Izabrani filteri
Filtriraj
Ažuriranje liste...
1015 od 31 komentara
Komentar je napisan: 10. novembar 2019.

Odlican hotel svaka preporuka.Drugi put dolazimo i nemamo nikakve zamerke usluga niti bilo cega,cak naprotiv sredjuju i napreduju na bolje sto mi je veoma drago.Jedina ajde da kazem zamerka je ta sto devojke koje rade na bazenu i restoranu nose pantalone tj.helanke i patike sto bas i nije u skladu sa hotelom od 5 zvezdica.Preporuka je da svi nose uniforme i prikladnu obucu i utisak bi bio mnogo bolji ipak je ovo hotel sa 5 zvezdica i naravno da svi ocekuju sve najbolje i vrhunski da bude.

Datum boravka: novembar 2019.
Tip putovanja: Putovao/la je sa partnerom
1  Hvala korisniku Sladjana1978
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
HotelTonantiTeam, Guest Relations Manager objekta Hotel Tonanti, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 12. novembar 2019.

Draga Sladjana1978, hvala Vam na izdvojenom vremenu da napišete recenziju. Drago nam je da ste ponovo bili naš gosti. Prenećemo vaše pohvale našem timu. Sugestije naših dragih gostiju su nama veoma važne pa će tako vaše biti prosleđene našem menadžmentu. Radujemo se ponovnom druženju. Srdačan pozdrav od tima Hotela Tonanti

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 6. novembar 2019.

Hotel je dobar, sobe konforne, udobni kreveti. nameštaj izgleda jako lepo, ali kvalitet je upitan. Pri ulasku u sobu bila je zaglavljena jedna strana vrata ormana, što kvari utisak, imajući u vidu da je hotel nov (boravila sam par meseci nakon otvaranja). Na zahtev su vrata odglavljena, ali su se ponovo zaglavila, što govori o kvalitetu!
Dalje, iako je to praksa u boljim hotelima, ne samo u Srbiji već i u inostranstvu, da su prozori zaglavčljeni, jako iritira. Ne možete da otvorite prozor, osim na leptir, što meni lično zaista smeta, ne može da se izluftira soba!
Još jedna velika mana hotela je što ne postoji restoranski deo u bašti. Boravila sam tamo tokom leta i ne može se nigde popiti kafa na terasi.
SPA centar je lep, iako se reklamira plutajuća kada koja nije radila, kao i hiperbarična komora, koja takođe ne radi.

Datum boravka: septembar 2019.
    • Lokacija
    • Čistoća
    • Usluga
Hvala korisniku OLJA0109
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
HotelTonantiTeam, Guest Relations Manager objekta Hotel Tonanti, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 7. novembar 2019.

Draga OLJA0109, hvala vam na izdvojenom vremenu da napišete recenziju. Sugestije naših gostiju su nama jako bitne i zato će vaše biti prosleđene našem menadžmentu. Stojimo Vam na usluzi. Srdačan pozdrav od tima Hotela Tonanti

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 9. oktobar 2019.

Hotel je nov, uredan, cist, osoblje ljubazno,hrana odlicna i spa centar izvrstan! Hotel se nalazi na super lokaciji tako da je sve blizu. Idealan je za vikend odmor sa porodicom. Hrana je na bazi svedskog stola i ukusna je. Hotel poseduje i dve igraonice za decu u kojima rade devojke koje su veoma posvecene.

Datum boravka: oktobar 2019.
    • Noćenje
    • Sobe
    • Usluga
1  Hvala korisniku Serbia86
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
HotelTonantiTeam, Guest Relations Manager objekta Hotel Tonanti, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 14. oktobar 2019.

Poštovani, hvala Vam na lepim rečima o našem hotelu. Drago nam je da naš hotel smatrate idealnim za vikend sa porodicom. Prenećemo našem timu Vaše pohvale. Radujemo se ponovnom druženju sa Vama! Srdačan pozdrav od tima Hotela Tonanti

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 9. oktobar 2019.

Iako nisam ljubitelj velikih modernih "staklenih" hotela, ovaj je izuzetan. Osoblje je ljubazno i predusretljivo.
Mozete racunati da ce vam se pobrinuti auto, jer nigde u okolini nema mesta za parkiranje, osim na parkingu koji se placa.
Soba u kojoj smo bili smesteni je lepa, topla i cista. Nalazi se na nivou -1, sto moze da bude problem, jer su prozori fiksirani (verovatno da neko ne bi usao spolja), pa je luftiranje prakticno nemoguce. Drugi problem je sto prozor izlazi na atrijum i iz poslovnih prostorija na visim spratovima se sve vidi, pa morate drzati navucene zavese ako zelite malo intime.
Ambijent restorana je solidan, hrana je izuzetna- i izbor i kvalitet. Ovde mi je jedino zasmetalo sto osoblje u restoranu zvace zvakace gume.
Spa zona i bazen su fenomenalni i pogodni i za decu. Bazen je cist i topao. Saune (finska, bio i IC) su jedne od najboljih u Srbiji. Parno kupatilo je malo problematicno, jer je na podu uvek bar prst vode. Tepidarijum i plutajuca kada jos uvek nisu razdradjeni kako treba. Slana soba je odlicna. Masaza je vrhunska, nije jeftina, ali vredi.
Da sumiram, ako zelite da de odmorite uz pun komfor, napunite baterije u bilo koje doba godine, ovo je jako dobar izbor. Doci cemo ponovo, ali sa decom :)

Savet za sobu: Izbegavajte nivo -1 i sube koje gledaju ka atrijumu
Datum boravka: oktobar 2019.
    • Sobe
    • Čistoća
    • Usluga
Hvala korisniku thenadjab
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
HotelTonantiTeam, Guest Relations Manager objekta Hotel Tonanti, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 15. oktobar 2019.

Poštovani, hvala Vam pre svega na izdvojenom vremenu da napišete recenziju o našem hotelu. Drago nam je da Vam se dopala naša hrana kao i usluga. Hvala Vam za pohvale o našem timu, prenećemo im. Radujemo se ponovnom druženju. Srdačan pozdrav od tima Hotela Tonanti

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 6. oktobar 2019.

Ljubazno osoblje, hrana vrhunska, sobe fenomenalno. Temperatura u bazenu od obećanih 30c,bila jedva 22c,ledena.Razboleo sam se, tri dana sam preležao u krevetu. Odmor propao.Kada smo se odjavljivali na pitanje zašto temperatura vode u bazenu nije kao što je napisano, rečeno nam je da voda kruži, unutra i spolja, tako da tu dolazi do opadanja temperature vode.

Datum boravka: septembar 2019.
Tip putovanja: Putovao/la je sa partnerom
Hvala korisniku Darko161980
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
HotelTonantiTeam, Guest Relations Manager objekta Hotel Tonanti, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 7. oktobar 2019.

Poštovani Darko, izvinjavamo se zbog učinjene neprijatnosti. Kako bismo popravili Vaš utisak i boravak kod nas učinili dostojnim ocene 5, molimo Vas da nam se javite na mejl ana.milenkovic@hoteltonanti.rs, kako bismo Vam napravili specijalnu ponudu i popravili Vaš doživljaj našeg hotela. Srdačan pozdrav od tima Hotela Tonanti

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Prikaži još komentara