Plaza je dobra samo za tinerjdzere i omladinu.Skoro svaki bar na plazi ima preglasnu muziku tako da... pročitajte više
Cijelo naselje je lijepo, ali odiše nekom sumornošću. Ne znam zašto, ali nimalo mi se ne sviđa... pročitajte više
Prvi put u Sutomoru nazalost jako je prljavo i prepuno tako da se nismo ni okupali.Isli smo u susedni Canj gde su stvarno i plaza i more daleko bolji.
Sto se tice Sutomora vecernji zivot je super,setaliste,hrana jeftina ali more i plaza lose.
Plaža u Sutomoru je prosečna, na delu gde se peškiri mogu spustiti bez iznajmljivanja suncobrana je gužva konstantna. Zato je i sama higijena na plaži loša. U špicu sezone ne preporučujem ljudima koji žele da se potpuno odmore
Sutomore je najzivahnije mesto na crnogorskom primorju...Plaza je uvek puna,ima zabave za decu ali i atrakcija za odrasle...Svi koji vole bucna mesta,restorane sa zivom muzikom,i plazu odmah ispod setalista i restorana ovo je pravo mesto...Plaza sljunkovito pescana...Jedino sto su lezaljke i suncobrani poslednjih nekoliko godina skuplji nego celo letovanje.
Odlična plaža,more toplo i prijatno,mnoštvo sadržaja za sve uzraste.Smještaj savršen i ukratko,zadovoljni smo sa odmorom.Jedina zamjerka,prljavo more u popodnevnim satima.
Bistra topla voda, blagi talasi. Nije bilo guzve u junu 2016. Prijatno mesto za odmor za porodice sa decom.
plaza je odlicna za malu decu.Hotel Sato ima svoju plazu sa lezaljkama i ljubazno osoblje koje nam je pomagalo jer u maju nema guzve