Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.
Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Želite li najniže cene hotela? Na pravom ste mestu. Proveravamo preko 200 sajtova za vas.

“Predivna Grcka” 4 od 5 kružića
Komentar o hotelu Palladium Hotel

Najbolje cene od do
Prijavljivanje dd.mm.gggg. Odjavljivanje dd.mm.gggg.
Cene su za 1 sobu, 2 odrasla(ih)
Prikaži cene
Uporedite najbolje cene sa najpopularnijih sajtova za putovanja
i još 1 sajt!
Palladium Hotel
Rangiran na 1. mestu od 12 hotela u Kriopigiju
Sertifikat za odličan kvalitet
Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Autor sadržaja . nivoa
3 komentara
3 komentara o hotelima
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 poena za pomoć
“Predivna Grcka”
4 od 5 kružića Komentar je napisan: 2. jula 2016.

Hotel pruza savrsenu uslugu i mjesto za odmor u miru i tisini. Hrana je fantasticna ( cak i djeci koja su nam tad bila mala). Jedina mana - blizina plaze......ali ni to nije neki problem, koje je dosao na uzivanje sa dobrim raspolozenjem.

  • Putovao/la je septembra 2015. sa porodicom
    • 4 od 5 kružića
      Cena/kvalitet
    • 5 od 5 kružića
      Sobe
    • 5 od 5 kružića
      Usluga
Korisno?
Hvala korisniku tamarakudra
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

90 komentara iz naše zajednice

Ocena putnika
    39
    32
    13
    4
    2
Pogledajte komentare za
55
17
2
Poslovni put
0
Rezime ocene
  • Noćenje
    4 od 5 kružića
  • Lokacija
  • Sobe
    4 od 5 kružića
  • Usluga
  • Cena/kvalitet
    4 od 5 kružića
  • Čistoća
    4 od 5 kružića
Saveti putnika vam pomažu da izaberete pravu sobu.   Saveti o sobi (2)
Datum | Ocena
  • Prvo grčki
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo nemački
  • Prvo poljski
  • Prvo ruski
  • Prvo srpski
  • Prvo turski
  • Prvo francuski
  • Bilo koji
Prvo srpski
Zemun, Srbija
Autor sadržaja . nivoa
1 komentar
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 poena za pomoć
5 od 5 kružića Komentar je napisan: 29. septembra 2015.

Sve nam se dopalo. Sobe prostrane, čiste, menjaju peškire svaki ili svaki 2. dan. Osoblje profesionalno i prijatno. Sve što smo tražili - dobili smo. Na primer, mogli smo po želji, kao da je naša, da koristimo mikrotalasnu pećnicu u baru hotela iako to nije predviđeno tj nije usluga koju standardno dobijate u hotelu. Zatim, pošto je noću bilo komaraca dobili smo zaštitne tablete sa aparatom. Mislim da ni to nije u okviru standarda usluge tako da smo i po ovom pitanju imali benefit. Iako je iznošenje hrane i pića iz trpezarije zabranjeno, nikad nam nisu prigovorili što za dete iznosimo čokoladno mleko. Kuvar je uz svaki obrok sa vama da vas pita i čuje vaše mišljenje o hrani.

Lokacija: izvrsna za spavanje jer je hotel u šumi. Plaža nije daleko ali nije ni blizu. Pešice se stepeništem stigne za 10-15 min, a u povratku bar 20 min lagano jer je uspon strm.

hrana: raznovrsna, kvalitetna, ukusna i zadovoljava nutricionističke preporuke

Plaža: pesak i ponegde šljunak. Pogodna za malu decu ali i za starije.

Sve u svemu osećali smo se kao da smo u hotelu kod dugogodišnjih prijatelja.

Savet o sobi: sobe u A bloku su najbliže trpezariji, parkingu i izlazu iz hotelskog kompleksa.
Prikaži još saveta o sobama
  • Putovao/la je septembra 2015. sa porodicom
    • 5 od 5 kružića
      Noćenje
    • 4 od 5 kružića
      Sobe
    • 5 od 5 kružića
      Usluga
Korisno?
3 Hvala korisniku mladen210
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Pančevo, Srbija
1 komentar
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 poena za pomoć
4 od 5 kružića Komentar je napisan: 18. marta 2015.

Proslo leto smo bili tamo,pocetkom Jula i imamo ugl se ostala smenjuju dnevno.avnom recvi hvale,s tim da se mora uzeti u obzir da smo dobili ono sta smo i ocekivali,tj,trazili. Naime,hotel je par km udaljen od okolnih mesta,sto smo mi i zeleli,jer nismo svako vece hteli da idemo u setnje. Plaza je udaljena oko 500-700 m,(kroz sumicu,nizbrdo,a moze i ravnije putem,ali je dalje),ali je ona zato predivna,cista,sa tirkiznom bojom vode i poludivlja,nema kafica i lezaljki. To se sve nama posebno svidelo,a sa strane ima drugih plaza sa vise sadrzaja. Hrana je za taj rang hotela bila veoma dobra,raznovrsna. Postoje jela koja se svakodnevno ponavljaju,ali se ostala svakodnevno menjaju. Sobe su solidne,a posebno bih pohvalio room service,posto se posteljina i peskiri menjaju svaka 2 dana. Mane su sto je namestaj malo zastareo (ali je funkcionalan),bazen se u 19h zatvara i sto su cene u pool baru previsoke. Nocu je posebno prijatno,jer je hotel okruzen borovom sumom i nijednom nismo imali potrebu za klimom. Vec se raspitujemo i ove godine verovatno opet idemo tamo.

Savet o sobi: Izbegavajte sobe u prizemlju zgrade do recepcije
Prikaži još saveta o sobama
  • Putovao/la je jula 2014. sa porodicom
    • 3 od 5 kružića
      Noćenje
    • 5 od 5 kružića
      Čistoća
    • 4 od 5 kružića
      Usluga
Korisno?
5 Hvala korisniku Neletaksista
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Ivana S, Διευθυντής objekta Palladium Hotel, je odgovorio/la na ovaj komentar, 5. maj 2015.
Google prevodilac
Dear @Neletaksista,

we are very glad you and your family had nice time in our hotel.
It shows that our efforts are worth of trying.

As concern the furniture we must agree with you, and I'm using this opportunity to announce that the renovation it is in our plans in the next few years (the last one was in 2011).

We are sorry that you didn't like the prices of the pool bar, but I must say that these are the avarage prices in the area and that we will keep them same and this year. At contrary we hope to improve the quality of the service and the products.
And finaly, the pool is being close in 19h as the restaurant terace is just near the pool, and the dinner starts at 19:30.

We are waiting you again in our hotel and hope you will have the same wonderful time.

Regards
on behalf of Palladium hotel
Ivana Stanojevic
Manager
Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Novi Sad, Srbija
Autor sadržaja . nivoa
18 komentara
6 komentara o hotelima
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 poena za pomoć
2 od 5 kružića Komentar je napisan: 27. jula 2014.
Ovaj komentar je preveden sa jezika Енглески. Prikaži original

Predaleko od plaže!!! Treba vam više od 15 minuta da stignete do nje. Hrana je svaki dan ista i nema mnogo izbora, obično 3-4 vrste hrane po obroku. Uveče je veoma dosadno. Hotel je veoma daleko od najbližeg sela.

Korisno?
1 Hvala korisniku Tamara P
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Ivana S, Διευθυντής objekta Palladium Hotel, je odgovorio/la na ovaj komentar, 5. maj 2015.
Google prevodilac
Dear Mrs. Tamara,

We are very sorry we didn't satisfy your expectations.
I would like to stress for the other clients that you got this impression after 3 days of stay, when you decided to leave for the reasons of your husband's work (if I remember well).

We believe that the offer of 3-4 main courses (without salads, fruits, sweets and additional courses) are quite fine for the hotel of 3 stars, but we aprreciate any suggestion.

Also, I inform you that last year we had once a week Greek night and live music with dancers, as well, as the disco night with professional dj. But, as your stay was short obviously you have lost it.

And finally, I can announce to all of our guest that since this year we have kids's club with everyday animation for children, but also and for adults.

Thank you again on your visit and your reference.

Regards

on behalf of Palladium hotel
Ivana Stanojevic
Manager
Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Možda će vam se dopasti i ovi hoteli...
Takođe razmislite o ovom smeštaju u Kriopigi i okolini
Na udaljenosti od 0.4 km
Alexander The Great Beach Hotel
Na udaljenosti od 5.3 km
Achtis Hotel
Achtis Hotel
Br. 1 od 8 u: Afitos
5.0 od 5 kružića 931 komentar
Na udaljenosti od 3.7 km
Kassandra Palace Hotel
Kassandra Palace Hotel
Br. 7 od 12 u: Kriopigi
3.5 od 5 kružića 213 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Na udaljenosti od 11.3 km
Possidi Holidays Hotel
Possidi Holidays Hotel
Br. 1 od 3 u: Posidi
4.5 od 5 kružića 413 komentara
Na udaljenosti od 2.5 km
Kriopigi Hotel
Kriopigi Hotel
Br. 3 od 12 u: Kriopigi
3.5 od 5 kružića 254 komentara
Na udaljenosti od 6.5 km
Royal Hotel
Royal Hotel
Br. 1 od 9 u: Polihrono
4.5 od 5 kružića 283 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene

Palladium Hotel – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Dodatne informacije – Palladium Hotel

Objekat: Palladium Hotel
Adresa: Kriopigi 630 77, Grčka
Lokacija: Grčka > Centralna Makedonija > Okrug Halkidiki > Kasandra > Kriopigi
Pogodnosti:
Besplatan doručak Restoran Bazen
Stil hotela:
Rangiran na 1. mestu od 12 hotela u Kriopigiju
Raspon cena (za noć): 6.906 RSD - 24.582 RSD
Kategorija hotela:Zvezdice: 3 — Palladium Hotel 3*
Broj soba: 60
Opcije rezervacije:
TripAdvisor je ponosan na partnerstvo sa Expedia, Hotels.com, Booking.com i Agoda jer možete da pravite bezbedne rezervacije za Palladium Hotel. Svakog meseca pomažemo milionima putnika da pronađu savršeni hotel za privatna i poslovna putovanja, uvek uz najbolje popuste i specijalne ponude.
Poznat i pod nazivom:
Palladium Hotel Kriopigi

Da li je ovo vaš profil na TripAdvisoru?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil