Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lep hotel,dobar ambijent...soba odlicna,higijena i odrzavanje odlicno.”
Komentar o hotelu Kriopigi Hotel

Najbolje cene za period
Prijavljivanje dd.mm.gggg. Odjavljivanje dd.mm.gggg.
Cene su za 1 sobu, 2 odrasla(ih)
Prikaži cene
Uporedite najbolje cene sa najpopularnijih sajtova za putovanja
i još 10 sajtova!
Kriopigi Hotel
Rangiran na 4. mestu od 12 hotela u Kriopigiju
Beograd, Srbija
Autor sadržaja 2 . nivoa
6 komentara
4 komentara o hotelima
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 poena za pomoć
“Lep hotel,dobar ambijent...soba odlicna,higijena i odrzavanje odlicno.”
Komentar je napisan: 2. marta 2016.

Plaza daleko za peske ali u sezoni ide vozic ili sopstvenim kolima ako imate decu.
Hrana prosecno dobra,malo salate i voca.No ukusi su takodje razliciti.
Uvece nemate neki prostor za setnju..Ali sve u svemu za kupanje(plaza super)i vazduh odlican.

Savet o sobi: Visi spratovi prekrasan pogled.
Prikaži još saveta o sobama
  • Putovao/la je septembra 2015. sa porodicom
    • Lokacija
    • Noćenje
    • Usluga
Korisno?
3 Hvala korisniku Mirjanatrip
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

280 komentara iz naše zajednice

Ocena putnika
    102
    70
    51
    26
    31
Pogledajte komentare za
133
67
14
2
Rezime ocene
  • Noćenje
  • Lokacija
  • Sobe
  • Usluga
  • Cena/kvalitet
  • Čistoća
Saveti putnika vam pomažu da izaberete pravu sobu.   Saveti o sobi (2)
Datum | Ocena
  • Prvo grčki
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo nemački
  • Prvo poljski
  • Prvo ruski
  • Prvo srpski
  • Prvo francuski
  • Prvo holandski
  • Prvo švedski
  • Bilo koji
Prvo srpski
1 komentar
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 poena za pomoć
Komentar je napisan: 24. avgusta 2015.

Porodica sa dvoje dece provela je 8 dana u junu. Soba sa 1 bračnim krevetom i krevetima na sprat je prostrana i čista. Hrana je bila odlična i raznovrsna. Osoblje u hotelu bilo je ljubazno. Wi-Fi je spor i često je bio u prekidu. Plaža je prelepa ali deo plaže rezervisan za goste hotela je dosta udaljen sa malim suncobranima.

  • Putovao/la je juna 2015. sa porodicom
    • Noćenje
    • Sobe
    • Usluga
Korisno?
9 Hvala korisniku Goran V
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Šabac, Srbija
1 komentar
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 poena za pomoć
Komentar je napisan: 16. avgusta 2015.

Vratili smo se pre par dana iz ovog hotela. Relativno mlada porodica sa dvoje male dece. Hotel je cist, klopa je fenomenalna ( sef kuhinje izlazi svaki obrok da pozdravi goste i prikupi utiske to jos nigde nismo doziveli), jeste malo dalje od plaze ali vozic resava taj problem ( vozac je super nasmejan, ljubazan...), plaza ce redovno cisti i ako ste na all lezaljke se ne placaju. Bukvalno svi u hotelu su prijateljski raspolozeni pa cak i oni koji rade u baru na bazenu, a slozicete se njih najcesce davimo.
E sad, na svo nase odusevljenje i uverenje kako smo "uboli ekstra dobar hotel", dogodi nam se neprijatnost. Mladje dete u sred odmora dobije boginje . Ocaj, naravno nssa agencija nas otkaci ( aranzman je poceo i to je to). Dete mora u karantin i mi resimo da ostanemo pa cemo na smenu...... pa sta nam Bog da. I naravno gest koji nas je kupio za sva vremena : pozove nas menadzer hotela, koji je vec kontaktirao nasu agenciju, ponudi da nam refundira ono sto nismo koristili BEZ BONUSA, jer brine o reputaciji hotela i ostalim gostima. Mi naravno, spakujemo se i odemo uz veliku zahvalnost. Sutradan su nas pare cekale kod subagenta.
Svakome ko zeli pravi odmor preporucujemo ovaj hotel, a mi odosmo dogodine opet da nastavimo gde smo stali

  • Putovao/la je avgusta 2015. sa porodicom
    • Noćenje
    • Čistoća
    • Usluga
Korisno?
7 Hvala korisniku Jelena978
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Novi Sad, Srbija
Autor sadržaja 2 . nivoa
8 komentara
5 komentara o hotelima
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 poena za pomoć
Komentar je napisan: 16. avgusta 2015.

Hrana svaki dan ista, vozić ide na plažu na svakih sat vremena stim da morate pola sata ranije čekati da bi uopšte ušli, bazen ispred hotela obložen folijom izgleda užasno,piće služe u plastičnim čašama, suncobrani na plaži su mali i veoma loši. Sobe su velike i čiste.

  • Putovao/la je avgusta 2015. sa porodicom
    • Cena/kvalitet
    • Lokacija
    • Usluga
Korisno?
2 Hvala korisniku Milena62
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.

Putnici hvale ove hotele – Kriopigi

Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Beograd, Srbija
2 komentara
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 poena za pomoć
Komentar je napisan: 13. januara 2015.

Letovao sam u julu 2014 g. Iako je hotel udaljen od plaže, meni i mojoj porodici se dopao, hrana je bila pristojna, usluga odlična, higijena u hotelu je bila na zavidnom nivou, naročito po pitanju čišćenja soba. Plaža je bila čista i uredna veoma prihvatljiva za decu.

Savet o sobi: ako ste sa dvoje dece, sobe na spratu su predivne.
Prikaži još saveta o sobama
  • Putovao/la je jula 2014. sa porodicom
    • Sobe
    • Čistoća
    • Usluga
Korisno?
10 Hvala korisniku Vlada512
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Možda će vam se dopasti i ovi hoteli...
Takođe razmislite o ovom smeštaju u Kriopigi i okolini
Na udaljenosti od 1.6 km
Kassandra Palace Hotel
Kassandra Palace Hotel
Br. 10 od 12 u: Kriopigi
243 komentara
Na udaljenosti od 0.6 km
Alkion Hotel
Alkion Hotel
Br. 3 od 12 u: Kriopigi
142 komentara
Na udaljenosti od 2.2 km
Alexander The Great Beach Hotel
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Na udaljenosti od 4.3 km
Royal Hotel
Royal Hotel
Br. 1 od 9 u: Polihrono
324 komentara
Na udaljenosti od 2.6 km
Palladium Hotel
Palladium Hotel
Br. 2 od 12 u: Kriopigi
97 komentara
Na udaljenosti od 3.4 km
Macedonian Sun Hotel
Macedonian Sun Hotel
Br. 7 od 11 u: Kalitea
136 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene

Kriopigi Hotel – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Dodatne informacije – Kriopigi Hotel

Objekat: Kriopigi Hotel
Adresa: Kriopigi 63077, Grčka
Lokacija: Grčka > Centralna Makedonija > Okrug Halkidiki > Kasandra > Kriopigi
Pogodnosti:
Bar/salonski kafe Poslovni centar sa pristupom internetu Fitnes centar sa teretanom/Fitnes sala Besplatan brzi internet (WiFi) Besplatni parking Pogodno za decu/porodice Restoran Usluga u sobama Besplatan uslužni mini-bus Spa centar Apartmani Bazen
Stil hotela:
Rangiran na 4. mestu od 12 hotela u Kriopigiju
Raspon cena (za noć): 8.271 RSD - 24.079 RSD
Kategorija hotela:Zvezdice: 3 — Kriopigi Hotel 3*
Broj soba: 178
Opcije rezervacije:
TripAdvisor je ponosan na partnerstvo sa Hotels.com, Booking.com, 5viajes2012 S.L. i Bookgreece.com jer možete da pravite bezbedne rezervacije za Kriopigi Hotel. Svakog meseca pomažemo milionima putnika da pronađu savršeni hotel za privatna i poslovna putovanja, uvek uz najbolje popuste i specijalne ponude.

Da li je ovo vaš profil na TripAdvisoru?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil