Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beautiful place”
Komentar o hotelu Porto Carras - Sithonia

Najbolje cene za period
Prijavljivanje dd.mm.gggg. Odjavljivanje dd.mm.gggg.
Cene su za 1 sobu, 2 odrasla(ih)
Prikaži cene
Uporedite najbolje cene sa najpopularnijih sajtova za putovanja
i još 9 sajtova!
Porto Carras - Sithonia
Rangiran na 2. mestu od 8 hotela u Neos Marmarasu
Beograd, Srbija
2 komentara
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 poen za pomoć
“Beautiful place”
Komentar je napisan: 25. septembra 2016. sa mobilne aplikacije

Hotel je predivan. Blizu je plaze,sobe su uredne i sto je najbitnije čiste. Zaposleni su jako ljubazni. Odusevljena sam. Ima i spa i bazen. Savrsen je i za porodicna putovanja, i za mlade. Sve pohvale!

Boravak: juna 2016.
Korisno?
1 Hvala korisniku minaunobella
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

1.030 komentara iz naše zajednice

Ocena putnika
    544
    237
    109
    82
    58
Pogledajte komentare za
532
211
28
50
Rezime ocene
  • Lokacija
  • Noćenje
  • Sobe
  • Usluga
  • Cena/kvalitet
  • Čistoća
Saveti putnika vam pomažu da izaberete pravu sobu.   Saveti za sobe
Datum | Ocena
  • Prvo grčki
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo mađarski
  • Prvo nemački
  • Prvo poljski
  • Prvo portugalski
  • Prvo ruski
  • Prvo slovački
  • Prvo srpski
  • Prvo turski
  • Prvo francuski
  • Prvo hebrejski
  • Prvo holandski
  • Prvo švedski
  • Prvo španski
  • Bilo koji
Prvo srpski
Autor sadržaja 1 . nivoa
2 komentara
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 poen za pomoć
Komentar je napisan: 24. septembra 2016. sa mobilne aplikacije

odusevljena sam! Hrqna, osoblje, ljudi... Nemam reci zaista. Mnogo mi se dopada i preporucila bih svakom! Uzivajte na moru, prirodi i hotelu. Povezite se sa Grckom i budite deo jednog od najlepseg hotela u Porto Carrasu. Zaista sve pohvale i srecno svima.

Putovao/la je septembra 2016. sa prijateljima
Korisno?
1 Hvala korisniku Milicica122
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
2 komentara
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 poena za pomoć
Komentar je napisan: 23. septembra 2016. sa mobilne aplikacije

Bila sam sa svojom porodicom (suprug i blizanci od 2 godine) i roditeljima. Zahvaljujuci agencijskim popustima povoljno smo prosli.
Hotel je all koncepta i hrana je vrlo ukusna. Sadrzaj za decu je raznolik, parkic sa ljuljaskama, klackalicama itd do organizovane decije zurke sto je nama zaista koristilo. Mislim da su se potrudili da deca imaju jako lepu anumaciju.
Hotel je stariji i iskreno ne odgovara mu 5 *. Tepisi u hodniku imaju neki neprijatni miris i bilo nam je potrebno par dana da se naviknemo.
Osoblje je ljubazno i usluzno.
Sve u svemu mozda bih se jednog dana vratila, pod uslovom da ga renoviraju...

Putovao/la je septembra 2016. sa porodicom
Korisno?
2 Hvala korisniku sandrabg86
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
1 komentar
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 poena za pomoć
Komentar je napisan: 3. septembra 2016. sa mobilne aplikacije

Bila sam sa porodicom 2014 i opet smo se odlucili za ovaj hotel ove godine. Sve pohvale za uslugu u odnosu na 2014. Izbor pica je bolji, sad u AI ulazi frape nescafe i veci izbor sokova. Takodje izbor hrane je mnogo bolji, pica se npr sluzi svaki dan za rucak i veceru. Hrana je fenomenalna i rasnovrsna i stvarno mislim da za svakog ima da se nadje po nesto. O cistoci ne bih ni da pricam previse jer je i 2014 sve bilo na najvisem nivou. Animacija za decu je organizovana svako vece pored bara na plazi. Osoblje izuzetno ljubazno.
Plaza je divna, velika i cista. Ove godine su produzili deo plaze tako da nema guzve.
Wi Fi radi odlicno u svi delovima hotela i naravno besplatan je.
Sve u svemu odlican hotel koji moze da parira mnogo skupljim hotelima u Grckoj.
Naravno dolazimo sledece godine.

Putovao/la je septembra 2016. sa porodicom
Korisno?
4 Hvala korisniku Vesna O
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Opština Podgorica, Crna Gora
1 komentar
Komentar je napisan: 30. avgusta 2016.

Odlican hotel sa dobrim sadrzajima i hranom za svaciji ukus. Animacije na plazi i za djecu i za odrasle. Ugodjaj je jedino,donekle,kvario vjetar koji je bio stalno prisutan.Ne znam da li je tako uvijek ili samo u avgustu.... Vraticemo se ponovo!

Savet o sobi: Poridicna soba sa bocnim pogledom na more
Prikaži još saveta o sobama
Putovao/la je avgusta 2016. sa porodicom
Komentar nabavljen u partnerstvu sa ovim hotelom

Korisno?
Hvala korisniku mamidao
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Možda će vam se dopasti i ovi hoteli...
Takođe razmislite o ovom smeštaju u Neos Marmaras i okolini
Na udaljenosti od 21.5 km
Danai Beach Resort
Danai Beach Resort
Br. 2 od 10 u: Nikiti
202 komentara
Na udaljenosti od 7.4 km
Lagomandra Hotel & Spa
Lagomandra Hotel & Spa
Br. 4 od 8 u: Neos Marmaras
118 komentara
Na udaljenosti od 7.2 km
Lagomandra Beach Hotel
Lagomandra Beach Hotel
Br. 3 od 8 u: Neos Marmaras
161 komentar
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Na udaljenosti od 33.2 km
Eagles Palace
Eagles Palace
Br. 1 od 10 u: Uranopolis
964 komentara
Na udaljenosti od 1.2 km
Kelyfos Bungalows & Suites
Kelyfos Bungalows & Suites
Br. 5 od 8 u: Neos Marmaras
83 komentara
Na udaljenosti od 33.6 km
Alexandros Palace Hotel
Alexandros Palace Hotel
Br. 1 od 1 u: Nea Roda
283 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene

Porto Carras - Sithonia – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Dodatne informacije – Porto Carras - Sithonia

Objekat: Porto Carras - Sithonia
Adresa: Neos Marmaras 63081, Grčka
Broj telefona:
Lokacija: Grčka > Centralna Makedonija > Okrug Halkidiki > Sitonija > Neos Marmaras
Pogodnosti:
Bar/salonski kafe Plaža Poslovni centar sa pristupom internetu Fitnes centar sa teretanom/Fitnes sala Besplatan doručak Besplatni parking Pogodno za decu/porodice Restoran Usluga u sobama Besplatan uslužni mini-bus Apartmani Bazen Pristup za invalidska kolica
Stil hotela:
Rangiran na 2. mestu od 8 hotela u Neos Marmarasu
Raspon cena (za noć): 20.210 RSD - 54.173 RSD
Kategorija hotela:Zvezdice: 5 — Porto Carras - Sithonia 5*
Broj soba: 477
Opcije rezervacije:
TripAdvisor je ponosan na partnerstvo sa Booking.com, 5viajes2012 S.L. i Bookgreece.com jer možete da pravite bezbedne rezervacije za Porto Carras - Sithonia. Svakog meseca pomažemo milionima putnika da pronađu savršeni hotel za privatna i poslovna putovanja, uvek uz najbolje popuste i specijalne ponude.
Poznat i pod nazivom:
Porto Carras Sithonia Hotel Sithonia
Sithonia Thalasso Hotel
Sithonia Thalasso Resort

Da li je ovo vaš profil na TripAdvisoru?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil