Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.
Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Želite li najniže cene hotela? Na pravom ste mestu. Proveravamo preko 200 sajtova za vas.

“Beautiful place” 4 od 5 kružića
Komentar o hotelu Porto Carras - Sithonia

Najbolje cene od do
Prijavljivanje dd.mm.gggg. Odjavljivanje dd.mm.gggg.
Cene su za 1 sobu, 2 odrasla(ih)
Prikaži cene
Uporedite najbolje cene sa najpopularnijih sajtova za putovanja
i još 3 sajta!
Porto Carras - Sithonia
Rangiran na 2. mestu od 9 hotela u Neos Marmarasu
Beograd, Srbija
2 komentara
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 poen za pomoć
“Beautiful place”
4 od 5 kružića Komentar je napisan: 25. septembra 2016. sa mobilne aplikacije

Hotel je predivan. Blizu je plaze,sobe su uredne i sto je najbitnije čiste. Zaposleni su jako ljubazni. Odusevljena sam. Ima i spa i bazen. Savrsen je i za porodicna putovanja, i za mlade. Sve pohvale!

Boravak: juna 2016.
Korisno?
1 Hvala korisniku minaunobella
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentar

841 komentar iz naše zajednice

Ocena putnika
    421
    204
    94
    74
    48
Pogledajte komentare za
429
174
23
42
Rezime ocene
  • Lokacija
    4,5 od 5 kružića
  • Noćenje
    4 od 5 kružića
  • Sobe
    4 od 5 kružića
  • Usluga
    4 od 5 kružića
  • Cena/kvalitet
    3,5 od 5 kružića
  • Čistoća
    4 od 5 kružića
Saveti putnika vam pomažu da izaberete pravu sobu.   Saveti za sobe
Datum | Ocena
  • Prvo grčki
  • Prvo engleski
  • Prvo italijanski
  • Prvo nemački
  • Prvo poljski
  • Prvo portugalski
  • Prvo ruski
  • Prvo slovački
  • Prvo srpski
  • Prvo turski
  • Prvo francuski
  • Prvo hebrejski
  • Prvo holandski
  • Prvo švedski
  • Prvo španski
  • Bilo koji
Prvo srpski
Autor sadržaja . nivoa
2 komentara
5 od 5 kružića Komentar je napisan: 24. septembra 2016. sa mobilne aplikacije

odusevljena sam! Hrqna, osoblje, ljudi... Nemam reci zaista. Mnogo mi se dopada i preporucila bih svakom! Uzivajte na moru, prirodi i hotelu. Povezite se sa Grckom i budite deo jednog od najlepseg hotela u Porto Carrasu. Zaista sve pohvale i srecno svima.

Putovao/la je septembra 2016. sa prijateljima
Korisno?
Hvala korisniku Milicica122
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Beograd, Srbija
2 komentara
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 poena za pomoć
4 od 5 kružića Komentar je napisan: 23. septembra 2016. sa mobilne aplikacije

Bila sam sa svojom porodicom (suprug i blizanci od 2 godine) i roditeljima. Zahvaljujuci agencijskim popustima povoljno smo prosli.
Hotel je all koncepta i hrana je vrlo ukusna. Sadrzaj za decu je raznolik, parkic sa ljuljaskama, klackalicama itd do organizovane decije zurke sto je nama zaista koristilo. Mislim da su se potrudili da deca imaju jako lepu anumaciju.
Hotel je stariji i iskreno ne odgovara mu 5 *. Tepisi u hodniku imaju neki neprijatni miris i bilo nam je potrebno par dana da se naviknemo.
Osoblje je ljubazno i usluzno.
Sve u svemu mozda bih se jednog dana vratila, pod uslovom da ga renoviraju...

Putovao/la je septembra 2016. sa porodicom
Korisno?
1 Hvala korisniku sandrabg86
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
1 komentar
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 poena za pomoć
5 od 5 kružića Komentar je napisan: 3. septembra 2016. sa mobilne aplikacije

Bila sam sa porodicom 2014 i opet smo se odlucili za ovaj hotel ove godine. Sve pohvale za uslugu u odnosu na 2014. Izbor pica je bolji, sad u AI ulazi frape nescafe i veci izbor sokova. Takodje izbor hrane je mnogo bolji, pica se npr sluzi svaki dan za rucak i veceru. Hrana je fenomenalna i rasnovrsna i stvarno mislim da za svakog ima da se nadje po nesto. O cistoci ne bih ni da pricam previse jer je i 2014 sve bilo na najvisem nivou. Animacija za decu je organizovana svako vece pored bara na plazi. Osoblje izuzetno ljubazno.
Plaza je divna, velika i cista. Ove godine su produzili deo plaze tako da nema guzve.
Wi Fi radi odlicno u svi delovima hotela i naravno besplatan je.
Sve u svemu odlican hotel koji moze da parira mnogo skupljim hotelima u Grckoj.
Naravno dolazimo sledece godine.

Putovao/la je septembra 2016. sa porodicom
Korisno?
3 Hvala korisniku Vesna O
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Opština Podgorica, Crna Gora
1 komentar
5 od 5 kružića Komentar je napisan: 30. avgusta 2016.

Odlican hotel sa dobrim sadrzajima i hranom za svaciji ukus. Animacije na plazi i za djecu i za odrasle. Ugodjaj je jedino,donekle,kvario vjetar koji je bio stalno prisutan.Ne znam da li je tako uvijek ili samo u avgustu.... Vraticemo se ponovo!

Savet o sobi: Poridicna soba sa bocnim pogledom na more
Prikaži još saveta o sobama
Putovao/la je avgusta 2016. sa porodicom
Komentar nabavljen u partnerstvu sa ovim hotelom

Korisno?
Hvala korisniku mamidao
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Možda će vam se dopasti i ovi hoteli...
Takođe razmislite o ovom smeštaju u Neos Marmaras i okolini
Na udaljenosti od 0.0 km
Lagomandra Beach Hotel
Lagomandra Beach Hotel
Br. 3 od 9 u: Neos Marmaras
4.0 od 5 kružića 136 komentara
Na udaljenosti od 8.7 km
Anthemus Sea Beach Hotel & Spa
Na udaljenosti od 10.7 km
Acrotel Athena Pallas Village
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Na udaljenosti od 9.3 km
Acrotel Elea Village
Acrotel Elea Village
Br. 4 od 44 u: Sitonija
4.5 od 5 kružića 395 komentara
Na udaljenosti od 7.4 km
Lagomandra Hotel & Spa
Lagomandra Hotel & Spa
Br. 4 od 9 u: Neos Marmaras
4.0 od 5 kružića 100 komentara
Na udaljenosti od 37.4 km
Possidi Holidays Hotel
Possidi Holidays Hotel
Br. 1 od 3 u: Posidi
4.5 od 5 kružića 413 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene

Porto Carras - Sithonia – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Dodatne informacije – Porto Carras - Sithonia

Objekat: Porto Carras - Sithonia
Adresa: Neos Marmaras 63081, Grčka
Broj telefona:
Lokacija: Grčka > Centralna Makedonija > Okrug Halkidiki > Sitonija > Neos Marmaras
Pogodnosti:
Bar/salonski kafe Plaža Poslovni centar sa pristupom internetu Fitnes centar sa teretanom/Fitnes sala Besplatan doručak Besplatni parking Pogodno za decu/porodice Restoran Usluga u sobama Besplatan uslužni mini-bus Apartmani Bazen Pristup za invalidska kolica
Stil hotela:
Rangiran na 2. mestu od 9 hotela u Neos Marmarasu
Raspon cena (za noć): 14.381 RSD - 41.656 RSD
Kategorija hotela:Zvezdice: 5 — Porto Carras - Sithonia 5*
Broj soba: 477
Opcije rezervacije:
TripAdvisor je ponosan na partnerstvo sa Expedia, Booking.com, Hotel.de i Agoda jer možete da pravite bezbedne rezervacije za Porto Carras - Sithonia. Svakog meseca pomažemo milionima putnika da pronađu savršeni hotel za privatna i poslovna putovanja, uvek uz najbolje popuste i specijalne ponude.
Poznat i pod nazivom:
Porto Carras Sithonia Hotel Sithonia
Sithonia Thalasso Hotel
Sithonia Thalasso Resort

Da li je ovo vaš profil na TripAdvisoru?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil