Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt TripAdvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Odličan odmor - Odlična okolina”

Najbolje cene za period
Prijavljivanje dd.mm.gggg. Odjavljivanje dd.mm.gggg.
Cene su za 1 sobu, 2 odrasla(ih)
Prikaži cene
Uporedite najbolje cene sa najpopularnijih sajtova za putovanja
i još 8 sajtova!
Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa
Rangiran na 12. mestu od 64 hotela u Beldibiju
Ovaj komentar je preveden sa jezika Енглески. Prikaži original
Komentar je napisan: 2. jul 2014.

Naša grupa je imala petoro ljudi i mi smo bili jedini Englezi/Irci u hotelu - to je učinilo ovo iskusto posebnim. Pošto je ovo novi hotel bilo je manjih zastoja, ali ništa vredno pomena. Formalni restorani su bili odlični, ali poneki put su jela stizala vrlo brzo. Ibrihim, koji radi sa gostima je bio naročito od pomoći, nijedno pitanje mu nije smetalo. Ako volite da provodite vreme na plaži, iznajmite šator jer je to odlična ideja i osoblje je fantastično. Lepo je videti da je hotel napravljen da se stopi sa borovom šumom i plažom koje ga okružuju, veoma dobro postavljen. Zahvaljujemo se celom osoblju što su učinili da se osećamo dobrodošlo - vredi da se ponovo poseti.

3  Hvala korisniku m0mck
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.Originalni jezik komentara je Енглески na www.tripadvisor.co.uk. Prikaži original
Ali B, Yönetici objekta Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 8. januar 2015.
Google prevodilac

Dear Guest,
Thank you for the high appreciation of our services and for sharing this kind review. It is the best reward and a great motivation for us to receive positive reviews from our guests.
It was a pleasure to read that you had a great vacation in a friendly and welcoming atmosphere with us and you fellt so special. We are delighted to know that you highly appreciated our staff, services as well as the wide range of facilities that are offered to the guests in our hotel. We are also glad that you especially enjoyed the A'la Carte Restaurants and Pavillions on the beach.
We would be very happy to host you again next year as you mentioned in your review, the Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa is worth another visit.
Please do not hesitate to contact us with any requests, suggestions and complaints by e-mailing at the address below:
gr.nirvana@crystalhotels.com.tr
Kind Regards,
Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa Management.

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentarKomentari (1.099)
Ocena putnika
Tip putnika
Doba godine
Jezik
  • Još jezika

48 od 1.099 komentara

Komentar je napisan: pre 2 nedelje sa mobilne aplikacije
Google prevodilac

Datum boravka: septembra 2017., putovao/la je sa porodicom
Hvala korisniku Dan I
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
KILITHOSPITALIT... G, Yönetici objekta Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno pre 2 nedelje
Google prevodilac

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 23. oktobar 2017. sa mobilne aplikacije
Google prevodilac

Datum boravka: oktobra 2017., putovao/la je sa partnerom
Hvala korisniku Aurelija V
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
AmaraWorldHotels, Yönetici objekta Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 24. oktobar 2017.
Google prevodilac

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 21. oktobar 2017. sa mobilne aplikacije
Google prevodilac

Datum boravka: oktobra 2017., putovao/la je sa porodicom
Hvala korisniku Elzbieta M
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
KILITHOSPITALIT... G, Yönetici objekta Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 22. oktobar 2017.
Google prevodilac

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 6. oktobar 2017. sa mobilne aplikacije
Google prevodilac

Datum boravka: septembra 2017., putovao/la je sa porodicom
1  Hvala korisniku alidaorion
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
KILITHOSPITALIT... G, Yönetici objekta Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovoreno 7. oktobar 2017.
Google prevodilac

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Možda će vam se dopasti i ovi hoteli...
Takođe razmislite o ovom smeštaju u Beldibi i okolini
Na udaljenosti od 25,5 km
Amara Dolce Vita Luxury
Amara Dolce Vita Luxury
Br. 6 od 21 u: Tekirova
1.250 komentara
Na udaljenosti od 1,7 km
Akka Antedon Hotel
Akka Antedon Hotel
Br. 1 od 64 u: Beldibi
1.508 komentara
Na udaljenosti od 22,7 km
Rixos Premium Tekirova
Rixos Premium Tekirova
Br. 2 od 21 u: Tekirova
2.020 komentara
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene
Na udaljenosti od 14,8 km
Maxx Royal Kemer Resort
Maxx Royal Kemer Resort
Br. 1 od 288 u: Kemer
903 komentara
Na udaljenosti od 5,8 km
Mirage Park Resort
Mirage Park Resort
Br. 2 od 30 u: Gojnuk
514 komentara
Na udaljenosti od 1,4 km
Rixos Sungate
Rixos Sungate
Br. 3 od 64 u: Beldibi
3.531 komentar
Prikaži cene
Prikaži cene
Prikaži cene

Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Dodatne informacije – Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa

Adresa: Goynuk Mahallesi, Baskomutan Ataturk Caddesi No: 141, Beldibi, Kemer, Turska
Broj telefona:
Lokacija: Turska > Mediteranska obala Turske > Provincija Antalija > Kemer > Beldibi
Pogodnosti:
Bar/salonski kafe Plaža Fitnes centar sa teretanom/Fitnes sala Besplatan doručak Besplatni parking Pogodno za decu/porodice Čajna kuhinja Restoran Usluga u sobama Besplatan uslužni mini-bus Spa centar Apartmani Bazen Prevoz do aerodroma
Stil hotela:
Rangiran na 12. mestu od 64 hotela u Beldibiju
Raspon cena: 16.423 RSD - 107.461 RSD (Na osnovu prosečnih cena za standardnu sobu)
Kategorija hotela:Zvezdice: 5 — Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa 5*
Broj soba: 560
Opcije rezervacije:
TripAdvisor je ponosan na partnerstvo sa Booking.com, Expedia, 5viajes2012 S.L. i Hotels.com jer možete da pravite bezbedne rezervacije za Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa. Svakog meseca pomažemo milionima putnika da pronađu savršeni hotel za privatna i poslovna putovanja, uvek uz najbolje popuste i specijalne ponude.

Da li je ovo vaš profil na TripAdvisoru?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil