Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Male porcije ”
Komentar o hotelu Konoba Morgan

Konoba Morgan
Rangiran na 2. mestu od 8 Restorani u Brtonigla
Opcije za ručavanje: rezervacije
Detalji o restoranu
Opcije za ručavanje: rezervacije
Komentar je napisan: 18. novembar 2020. sa mobilne aplikacije

Usluga je odlična, hrana ukusna, porcije male i obzirom na količinu skupe. Naplatiti couver za dijete od 4 godine koje couver nije ni pogledalo... moglo je i bez toga.
Posjet nebi preporučila lokalcima..

Datum posete: novembar 2020.
Hvala korisniku MagnionaD
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentarKomentari (260)
Ocena putnika
Tip putnika
Doba godine
Jezik
  • Još jezika

15 od 260 komentara

Komentar je napisan: 5. novembar 2019.

Otišli smo u Morgan da pojedemo dobru paštu i popijemo čašu dobrog vina.
Ambijent je bio savršen sa izuzetnim pogledom, ali sa lošom zaštitom od sunca, tako da nismo mogli sjediti sa stolom koji smo rezervirali.
Naručili smo "istarsku klasiku", fuže sa tartufima, budući smo bili usred sezone tartufa i kućno vino Malvaziju.
Tjestenina je bila savršena, ali količinski, porcija je bila premala, tako da bi bila primjerenija "fine daning" slijedu nego samostalnom jelu.
Vezano za gornju primjedbu cijena jela je apsolutno previsoka.
Točilo se kućno vino Malvazija od Matoševića, koje je bilo izuzetno dobro, kao i desert čokoladna torta.
Moja očekivanja su očiti bila previsoka.
Ostali smo gladni, a što je po mom mišljenju najgore što se u jednom restoranu dogoditi.

Datum posete: septembar 2019.
    • Cena/kvalitet
    • Usluga
    • Hrana
Hvala korisniku bobotheking
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
KonobaMorgan, Manager objekta Konoba Morgan, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 28. novembar 2019.

Poštovani bobotheking,

Žao nam je radi Vašeg lošeg iskustva s našim restoranom.

Ovom prilikom želimo naglasiti kako u našem restoranu tjestenine služimo više kao topla predjela i sigurni smo kako Vam je naš personal to i naglasio prilikom naručivanja.

A cijena, osobito bijelog tartufa varira od same sezone i kvalitete istog.

Hvala Vam na posjeti,

Lijepi pozdrav,
Konoba Morgan team,

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 2. oktobar 2019.

Jela sam samo hladno predjelo koje je bilo bezukusno, jednolično, nema veze s Istarskom kuhinjom. Dvije vrste "pršuta" koji ne sliči niti na slavonsku šunku a kamo li na istarski pršut. Panceta samo bijelo, masno, nigdje crvenog. Uz to posluženi ljuto slatki pekmezi koji nisu imali nikakvu vezu s istarskom kuhinjom. Kruh star i suh. Jedino je sir bio dobar. Ambijet TOP, posluga pretenciozna ni malo u skladu s mjestom. Jednom i nikad više.I da, bilo nas je troje, ni jednoj osobi nije bilo ukusno i svu smo hranu ostavili.

Datum posete: septembar 2019.
Hvala korisniku 131sanjab
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
KonobaMorgan, Manager objekta Konoba Morgan, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 22. novembar 2019.

Poštovana Sanja B,

Žao nam je što ste doživjeli loše iskustvo u našem restoranu,nadamo se da čete nam dati novu šansu da popravimo vaš doživljaj.


Trudimo se da namirnice s kojima radimo budu lokalne i pomno izabrane te parirane s mostardama koje radimo doma.

Svaki Vaš feedback nam daje motivaciju da popravimo i unaprijedimo stvari koje nekada nisu kako treba.

Još jednom koristimo priliku da se ispričamo radi lošeg iskustva.

Lijepi pozdrav,
Konoba Morgan team

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 14. oktobar 2018. sa mobilne aplikacije

Predivan okoliš i predobra terasa sa koje puca pogled na zelenilo. Jeli smo jako dobru lovacku juhu te juhu od buće(malo dosadna).
Poseban naglasak na domaću tjesteninu sa kokošom(žgvacet) ,vrhunska. Telece obrazine i kotlet standardno dobre. Osoblje malo neorganizirano i sporo. Stižemo ponovno.

Datum posete: oktobar 2018.
Hvala korisniku 284mirkob
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 29. jul 2018. sa mobilne aplikacije

Hrana od predjela do deserta bez greške. Konobari uljudni i informirani te dobro raspoloženi. Menu zahtjeva lekturu.

Datum posete: jul 2018.
Hvala korisniku AnteZg
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.

Putnici koji su gledali informacije o mestu Konoba Morgan gledali su i

 

Konoba Morgan – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Vlasnici: Koja je vaša strana priče?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil