svaki komentar je suvisan,sve pohvale za hotel Foka,bio sam gost krajem januara i prosto sam fasciniran uslugom hotelom osobljem sve preporuke,sobee su jako uredne i ciste,spa centar je fantastican usluga izvanredna specijalno zelim da naglasim i pohvalim glavnog kuvarra Ljubisu taj covek je nesto posebno pored fantasticne kuhinje i omleta oje je pravio za nas ovaj covek je svojim pozitivnom energijom pricom ljubaznoscu koju poseduje ulepsao nas boravak,covek je vise od profesionalca isto tako bi pohvalio dve izuzetno ljubazne recepcionarke Mariju i Sanju koje su toliko ljubazne da nam je bilo divno razgovarati sa njima jedina zamerka je restoran menadzer covek koji ne zasluzuje to funkciju koji ne zna kako razgovarati sa osobljem sa gostima i t njegova negativna energija nam je strasno smetala a mogao bi i malo pristojnije da se oblaci ako je vec na tako visokoj funkciji mogao bi imati neki sako i neke pantalonice a ne garderobu koja se ne nosi ni do prodavnice ali to nije nikakva zamerka i nadam se da ce hotel dovesti strucnijeg coveka koji zna raditi sa ljudima i osobljem,nas boravak je bio izvanredan i sve preporuke cista desetkaViše