Primetili smo da koristite nepodržani pregledač. Veb-sajt Tripadvisor se možda neće prikazivati ispravno.Podržavamo sledeće pregledače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vrh!!”
Komentar o hotelu Konoba Ulika

Konoba Ulika
Rangiran na 12. mestu od 47 Restorani u Fazana
Sertifikat za odličan kvalitet
Raspon cena: 1 US$ - 47 US$
Kuhinje: italijanska, hrvatska
Opcije za ručavanje: otvoreno noću, rezervacije
Detalji o restoranu
Opcije za ručavanje: otvoreno noću, rezervacije
Komentar je napisan: 25. jul 2020.

10/10
Vrh! Sve je frisko, dobro, porcije su vrh!! Konobari su jako prijatni, veseli, brzi !
Sve je super

Datum posete: jul 2020.
Hvala korisniku Senka H
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Napišite komentarKomentari (190)
Ocena putnika
Tip putnika
Doba godine
Jezik
  • Još jezika

15 od 190 komentara

Komentar je napisan: 10. novembar 2019. sa mobilne aplikacije

Best place and food . Great specialitet and staff tipic Istrian Food . Excellent.
Svake pohvale i preporuke za svatkog tko voli tipicnu Istrijansku kuhinju. Kvalitetne i velike porcije i jako ukusna hrana.

Datum posete: novembar 2019.
Hvala korisniku 146almira
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 23. avgust 2019.

Fantastična teletina s tartufima i STVARNO DOMACIM NJOKAMA te mješana mesna plata.
Porcije su obilne cijene razumne.
Odlične palačinke s kremom od oraha i izvrsni domaći Teran.
Zahvaljujemo na poklonu strane domaćina gratis Teranino liker i prvoklasna kremsta kava.
Prvi puta smo bili i dajemo čistu 10.
Preporuka.

Datum posete: avgust 2019.
Hvala korisniku Marina N
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Kristina J, Public Relations Manager objekta Konoba Ulika, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 14. septembar 2019.

Puno Vam hvala za recenziju.
Baš nam je drago da Vam se svidilo jer se stvarno trudimo da bude sve kako treba i drago nam je da je kod Vas bilo tako.
Nadamo se da Vas vidimo uskoro opet kod nas
Srdačan pozdrav

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 1. avgust 2019. sa mobilne aplikacije

Odlicna hrana, jako brza usluga, probali smo istarski snicl i na zaru i pohan, odlicno je, porcije ogromne, osoblje odlicno, cijene prihvatljive, sve pohvale

Datum posete: avgust 2019.
Hvala korisniku Ivan K
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Kristina J, Public Relations Manager objekta Konoba Ulika, je odgovorio/la na ovaj komentarOdgovor je poslat: 17. septembar 2019.

Hvala puno na Vašoj recenziji.
Jako nam je drago da ste bilo zadovoljni i da vam se svidilo.
Dođite nam opet.
Lijep pozdrav

Prijavite odgovor kao neprikladan
Ovaj odgovor je subjektivno mišljenje predstavnika uprave, a ne kompanije TripAdvisor LLC.
Komentar je napisan: 2. avgust 2017. sa mobilne aplikacije

Konoba Ulika je idlicna.Super hrana in super osebje. I am very satisfied. Great service ...... thanks konoba Ulika.. see u

Datum posete: avgust 2017.
Hvala korisniku Irena V
Ovaj komentar je subjektivno mišljenje TripAdvisor člana, a ne kompanije TripAdvisor LLC.

Putnici koji su gledali informacije o mestu Konoba Ulika gledali su i

 

Konoba Ulika – bili ste tamo? Ispričajte nam utiske!

Napišite komentar Dodaj fotografije

Vlasnici: Koja je vaša strana priče?

Da li ste vlasnik ovog objekta ili upravljate njime? Besplatno osigurajte pravo na profil da biste odgovarali na komentare, ažurirali profil i još mnogo toga.

Osigurajte pravo na profil